"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.479
|
čitano: 6.468.229
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
MarioVk kaže...

Evo ekipa novi mob pa kog zanima nek baci oko = ECOO Focus E01

čega je sad to kopija?

14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ima li neko ovaj huawei, kakav vam se čini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima netko iskustva s Kingsing S2? Baterija,kamera,općenito kvaliteta mobitela..

Hvala

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
NeoOS kaže...

Hvala

Na netu ljudi pišu da ima problema sa touchem (navodno nekada previše a nekada premalo precizan) i da je kamera teški fail jer nikako ne može fokusirati. Ostalo je dobro.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
mickname kaže...

ima li neko ovaj huawei, kakav vam se čini?

Iman onog prvobitnog (još je 200$) i najbolji mi je kineski mob što san ima a prošlo mi je 7-8 kroz ruke.

10 godina
neaktivan

ljudi koliko se prosječno čeka dok ovi iz geekbuyinga ne pošalju mob? Evo ja sam platio mob 30.09., danas je 16.10. a mob još nije krenuo zbog, (kako lik iz geekbuyinga kaže), "special situation here in HongKong caused delay in shippment of your order" i kao da sačekam još 2-3 dana. -.-

0 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...
NeoOS kaže...

Hvala

Na netu ljudi pišu da ima problema sa touchem (navodno nekada previše a nekada premalo precizan) i da je kamera teški fail jer nikako ne može fokusirati. Ostalo je dobro.

Kako nešto može biti previše precizno, hm...

16 godina

Dobro sta ovo znaci stoji od 9.10 ovako kad se to planira pomaknuti ? Narucivao sam prije preko t02c tj.singpostom i nisam imao ovaj status,a vec me brine jer skoro tjedan dana stoji...

09-10-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Dobro sta ovo znaci stoji od 9.10 ovako kad se to planira pomaknuti ? Narucivao sam prije preko t02c tj.singpostom i nisam imao ovaj status,a vec me brine jer skoro tjedan dana stoji...

09-10-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

I meni isto.

14 godina

Pozdrav, može preporuka best buy uređaja do 2000kn? Nemam nekakve posebne zahtjeve, glavno da je dobar omjer uloženo-dobiveno. Za oko mi je zapeo ovaj Lenovo A8 A806 ? Pa ima kaj bolje u tom cjenovnom rangu od njega? Hvala!

Dum spiro, spero.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ImašXiaomi mi3

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajde treba i meni nešta, 150$ fond, može malo više ako je nešta extra a samo koji $$ skuplje(naravno, može i manje). Jedini uvjet je da je 5" ili više.

Vidio sam da ih ima dosta, al su mi sve totalno nepoznate marke...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Patrick_cro kaže...

Jeli cijena za Hrvatsku sa PDV-om ili bez njega (240 ili 288 eura)?

Frka85
11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Izgleda da su promijenili proceduru od prošlog mjeseca. Sada ubace despatched to oversea tek kada mobitel bude na putu za aerodrom. Prije su znali drugi dan nakon "Information received" odmah ubaciti Despatched to oversea, i, izgleda da su promijenili proceduru. To sam primijetio od prošlog mjeseca pošto često naručujem da je sada drugčije. Imao sam prošlog mjeseca par narudžbi koji su bile u periodu 15-19. septembar Information received, i sve su 29.09. bile Despatched to oversea i sve su 06.10. bile zaprimljene u Sarajevo

13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
Patrick_cro kaže...

Jeli cijena za Hrvatsku sa PDV-om ili bez njega (240 ili 288 eura)?

ja trenutno vidim samo jednu cijenu: 192.99 funti
no ugl. gledas cijenu bez PDV-a (Ex. VAT) {#}

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 17:34 (b4rt!mej).
12 godina
protjeran

mi3 ima u čipoteci na Vukovarskoj za 2400kn ja mislim i bar imaš garanciju

17 godina

Imaš i ovdje garanciju i jos 500kn u džepu

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 20:48 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

dvoumim se između ova dva mobitela ovog i ovog, može neka sugestija {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

pozdrav, moze li ista do 600 KN (znaci da je sa PDV kada mi uhvate, sami mob je onda negdje do 500 max.). jako me zivcira THLov ekran i los touch, tako da ga eto moram mijenjati, pa ako imate preporuke sto je bolje za te novce i da ima provjeren 3+ touch...jos ako moze i iz europe?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 22:11 (definho).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji THL ov?

Upravo sam namjeravao kupiti THL 5000

14 godina

THL T6S, uzasan odaziv i u x osi prima samo jedan ''prst'', dok u y normalno prihvaca i ocitava do dva

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Samo naprijed. Ja ga uzeo prije desetak dana i prezadovoljan, od baterije pa nadalje..

10 godina
neaktivan
krispin40 kaže...

Samo naprijed. Ja ga uzeo prije desetak dana i prezadovoljan, od baterije pa nadalje..

THL5000

10 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Kupujem si novi mob, do 1700 kn maximalno, i trenutno se dvoumim izmeđ:

http://www.mobicity.co.uk/asus-zenfone-5-16gb.html#.VEFbDRaS_Ns

(nije kineski, al je blizu geografski :D)

i

http://www.pandawill.com/zte-nubia-z7-mini-smartphone-4g-lte-50-inch-sharp-fhd-screen-130mp-2gb-16gb-black-p93799.html

s tim da bi ovaj zadnji uzeo s onom opcijom što ju nude da za 5 % vrijednosti uređaja, oni namire troškove uvoza, pdv i gluposti. točan opis toga je:

Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders.
2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content.
3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc)
4. The followinng countries are not covered:
Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana.

pa me zanima je li se itko susreo s time na pandawillu, i ako je jel je to stvarno to ili muljaju, te koji od ova moba na kraju uzeti. ili dati prijedlog za neki treći mob :D

hvala svima. pozdrav !

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

sve ok sad

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:25 (ogledalo_pravde).

0 0 hvala 0
14 godina

ovih 5% s pandawille-a i mene zanima, je li itko probao i imao iskustva s time, znaci li to da mi njima placamo tih 5% vise te ukoliko na carini dode do problema oni preuzimaju na sebe zapravo nasih 25% PDV-a i kako je to teoretski uopce moguce?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@mankoner imam dva zena i za sada sam prezadovoljan, estetski mi je ljepsi od svih kineza i podosta brandova koje sam imao pri ruci, ota updejtsi su prakticki na dnevnoj bazi (pola roma su paketi distribuirani na google storeu, tako da za updejt primjerice kamere ili launcher aplikacije ne moras cekati cijeli novi rom nego se pojedinacno updejtaju preko g storea), najavili su L android, gorila glas dobro radi - jos nemaju ogrebotina, jedino bateriju moras puniti svaku vecer.

- sto se tice one garancije na pandawilu, malo sam citao njihove komentare i forume, i obicno se to odnosi samo na carinu, pdv (vat) nisu vracali - a nas se tice samo vat, ne carina. No, mozda se promjenilo nesto, ali provjeri jos.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Femilano kaže...

koji THL ov?

Upravo sam namjeravao kupiti THL 5000

Uzeo sam ga prije tjedan dana.

Mobitel je super, ali dođe s  njim bloatware, crapware, i čini mi se malware.

Probat ću se natjerat ovaj vikend da napravim neki review.

edit: da se rootat; maknuo sam sve sranie i sad radi ko vurica. Baterija je prezakon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 21:34 (Markus Dignus).
10 godina
neaktivan

@mcf

fala fala na odgovoru :D
topik zenfone 5 na bugovom forumu me i doveo do njega, apdejtovi i njihova ažurnost mi se sviđaju, a to da će podržavati lollipop kad izađe da ne pričam. imao sam lg F6 na kojem nije bilo nikakvih apdejtova ni ničeg. 4.2.1 mislim da je bio android i ni govora da bi se digao na 4.4 :/ .

neću ga ništa pretjerano koristiti. viber, whats app, surfanje, glazba i slično..

i samo mi reci, ta dva zenfone, jesu oba s atomom 1,6 ili imaš i jedan od 2 GHz ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@makoner oba su 2GB 1.6 atomom, kitkat. Zanimljivo je, imam odnedavno i xiaomija note 4g, Qualcomm snapdragon 4 core 1.6, 2GB, isto kitkat, i daje dosta losije rezultate na Antutu nego intelov 2 core 1.6. Asusov 2 core je hyperthreading - skraceno, ponasa se kao 4 core na zahtjev aplikacije, i nekih 30% je brzi nego snapdragon sa 4 "prave" jezgre.

btw ako te jos nesto zanima o asusu, prebaci u temu, da ne spamamo tu.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice