Zašto bi baš C2 uzela, to je "stariji" uređaj (ne znači i da je loš)? Za koliko novaca ga dobija?
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.386
- |
- čitano: 6.127.542
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1000
Mislim da ti zadnje dva SS-a (AnTuTu) sve govori o pouzdanosti , za te novce radije uzmi ThL 6S (akoti ne smeta nešto niža reza na 5" zaslonu) ili pričekaj još koju preporuku, ali ovo nemoj uzimati.
Je l' možeš da mi kažeš šta nije u redu na tim SS-ovima?
Označio sam što mi je "zapelo" za oko:
Osim toga, još nisam vidio MTK6582 na 1,6 GHz, a i progooglaj "SMG900" (u opisu se navodi da je to model uređaja) pa ćeš vidjeti "zanimljivih" karakteristika (npr. baterija nije 2800 mAh kao što je navedno u ovom opisu već 2 x 1800 mAh - ako i toliko).
1000
Kn? :-)
Pretpostavljam da je to 1GB RAM / 16 GB ROM verzija i slabiji 6589 procesor...
A možda bi se i našlo nešto bolje za te novce iz Kine, ali sad trenutno ne mogu ništa pronaći (iz Kine, naravno)...
AKo se doboro sjećam jedan poznanik ga je kupio u Hangar 18 i imao je problemema s GPS-om, vratili su mu novce jer su navodno svi bili takvi, ali to je bilo prije (oko) godinu dana.
Ima tko iskustva sa ovim mobitelom?Ikakav komentar?
http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html
Šta mislite o ovom mobitelu, ali po cijeni od 1100 kuna u ruke?
Šta mislite o ovom mobitelu, ali po cijeni od 1100 kuna u ruke?
http://www.to2c.com/lenovo-s850-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz-glass-shell-android-4-4-with-5-0-inch-hd-gorilla-glass-1g-16gb-smartphone.html
Bolji ti je Coolpad F1
http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html
na minideal sve po 0.8$ navali narode :D
WTF. Neka greška bit će. Sad ko zna dal će priznat ovu cijenu ako uzmeš nešto
na minideal sve po 0.8$ navali narode :D
već su se događale ovakve stvari, svima ponište narudžbe
Pozz. U zadnjih nekoliko dana sam procita brdo stranica s foruma i pao je izbor da se uzme xiaomi mi3. Pitanje i vezi kupnje na merimobiles.com. Prvo sam mislio naruciti s xiaomishop, ali je jeftiniji na merimobilis. E sad imate li kakvih losih iskustava s tim shopom, tj njegovom pouzdanoscu.
Pozz. U zadnjih nekoliko dana sam procita brdo stranica s foruma i pao je izbor da se uzme xiaomi mi3. Pitanje i vezi kupnje na merimobiles.com. Prvo sam mislio naruciti s xiaomishop, ali je jeftiniji na merimobilis. E sad imate li kakvih losih iskustava s tim shopom, tj njegovom pouzdanoscu.
Što je s mobicity-em? Ili ti je to baš promaklo?
Pozz decki, mijenjao bi svoj inew v3 za neki bolji tj da ima bolju bateriju i da gps radi normalno....
Coolpad f1, jel batrija traje normalno i jel gps radi?
I jel ima official kitkat za njega?
Nema Kitkata (Android 4.4) za njega. Čudno je da neki manje poznatiji brendovi imaju a on nema.
Baterija i GPS rade navodno najnormalnije, nije bilo nekih prigovora za Coolpad F1.
Xiaomi mi3 (mobicity) bez dvojbe!
Pozdrav.. Gledam neki mob u zamjenu za S3.. Neke preporuke do 1800 kn? Xiaomi ili Asus? Hvala :D
Xiaomi mi3 (mobicity) bez dvojbe!
Nema Kitkata (Android 4.4) za njega. Čudno je da neki manje poznatiji brendovi imaju a on nema.
Baterija i GPS rade navodno najnormalnije, nije bilo nekih prigovora za Coolpad F1.
KK je dostupan za TD-SCDMA verziju F1, a za WCDMA verziju će uskoro biti objavljen, a vjerujem da ti to znaš s obzirom da si aktivan i na drugom forumu na kojme je o ovo već spomenuto nekoliko puta (ako se ne varam).
Ima Kitkat za Coolpad F1,obicna dezinformacija.
Evo bas vrtim KitKat,ako treba postam screenshotse.
Ultra smooth i neki na forumu prijavljuju 7-8 sati screen on.
http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/
Da,nema official verzije.
Ima Kitkat za Coolpad F1,obicna dezinformacija.
Evo bas vrtim KitKat,ako treba postam screenshotse.
Ultra smooth i neki na forumu prijavljuju 7-8 sati screen on.
http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/
Da,nema official verzije.
bez uvrede, ali čisto sumnjam.. screenshots?
pozdrav drustvo,neznam jesam li u pravoj grupi ali mi je potrebna pomoc,imam kopiju iphon 5 i neznam kako ali sam uspela zablokirati sve aplikacije na force stop pa moze li mi ko pomoci i objasniti kako da to odblokiram
ugasi pa upali telefon?
Dosao mi je tracking code sa dx-a 3.09. jos uvijek neradi jel to normalno?
Dosao mi je tracking code sa dx-a 3.09. jos uvijek neradi jel to normalno?
Je
Jedno brzinsko pitanje..
Do kojeg iznose se ne plaća PDV? Negdje sam pročitao 45 eura..
Jedno brzinsko pitanje..
Do kojeg iznose se ne plaća PDV? Negdje sam pročitao 45 eura..
Ako roba dolazi van EU, PDV se plaća iznad 20 €..
pozdrav drustvo,neznam jesam li u pravoj grupi ali mi je potrebna pomoc,imam kopiju iphon 5 i neznam kako ali sam uspela zablokirati sve aplikacije na force stop pa moze li mi ko pomoci i objasniti kako da to odblokiram
.. a nemas ti dragog koji ti to treba odblokirati ?
Pozdrav ekipa! Evo tek sam se registrirao mada pratim ovu zanimljivu temu. Odlučio sam i ja kupiti kineza ali... nije to tako lako :) Nakon duge i iscrpljujuće potrage po bespućima kineskih online trgovina, moj izbor suzio se na dva modela: Xiaomi hongmi 1s i iOcean x8 mini. I tu sam stao - naprosto se ne mogu odlučiti . Pretpostavljam da je xiaomi bolji uređaj, ali iOcean mi je puuno ljepši mada (još) za njega nema zaštitnih maski i futrola a i ne nude mogućnost rootanja pri isporuci. Ima li tko nekakav pametan savjet? Hvala.
Moj glas svakako za Xiaomi a možeš i Coolpad F1 uzeti u obzir.
Trebao bi veliku pomoc sto mislite o ovome mobu u naslovu kaj sam stavio.
Imat ce 16GB 2gbRAM
Prijateljica bi ga kupila pa prvo da tu pitam ako ima netko ili zna nesto o tom mobu.
Zamolio bih da preporucite mobitele do 200$
16gb 2 ili vise rama
Dobar i jak proc
Prednja 5 zadnja 13 ili vise mp
Do 5.3"