Ma mislio sam uzimat tu mobitel, ne negdje izvana :) hvala
isto tako, skroz mi je nebitno ako je kopija a da ne pise samsung na njemu :P
da al ima kopija koje imaju full hd ekran, 2gb rama i 4- jezgreni proc.
To za naručit preko neta?
Da preko neta. Prelistaj temu...
Da, a ovi preko njuške vidiš da im je ekran slabija reza, a koštaju kao bolji koje možeš kupiti preko nekih od navedenih kineskih stranica i ovakvi slićni i slabiji i za manje nego što koštaju na njuški.
Zanimljivo je kako je prije mjesec dana best buy i najprodavaniji prema pandi bio THL W100 a sada je na njegovo mjesto došao Cubot GT99 od 140$. Tu ima i nekih skupljih Jiayu, Lenovo... ali većinom nude isto za malo višu cijenu.
Red rice bi mogao biti dobar mobitel no ne podržavanje europske 3g mreže mu je veliki nedostatak.
Pa po iskustvima korisnika, ovi kinezi ne zaostaju za Samsungom i HTC-om. Znaci mobiteli valju i ovi koji ih prodaju na Njuskalu hoce samo zaraditi lovu, nist drugo.
Kaje tak tesko napraviti racun i naruciti, ne kuzim?
Razmisljam o kupnji iOcean x7 Elite no gledam videe na youtubu,i mobitel trzucka.Touch mi se ne cini toliko dobar
Gledao sam i gaming,uglavnom se cini ok osim nekih igra poput real racing 3.
Ima li itko iskustva s x7?
pa ni taj youth nije los, nade ga se za 1200 kn, ima 5" full hd, 4 jezgre, 8mp zadnja, 2mp prednja, jedino minus je 1 gb rama.
nego jel ima neki kinez koji je vodootporan?
http://www.antelife.com/one-m7-mtk6589-quad-core-smartphone-with-4-7-inch-android-4-2-1g-4g-dual-camera-ips-screen-white.html
dečki pogledajte ovaj za 107eur nije loš, jedino slabiji ekran i jedna sim kartica. Nije loš za tu lovu.
http://www.antelife.com/lenovo-lephone-a800-mtk6577-smartphone-android-4-0-4-5-inch-ips-screen-3g-gps-white.html kao niti ovaj za tu lovu.
Ajd kartica je ok, nego ekran je problem, ipak je to 4,7".
pa ni taj youth nije los, nade ga se za 1200 kn, ima 5" full hd, 4 jezgre, 8mp zadnja, 2mp prednja, jedino minus je 1 gb rama.
nego jel ima neki kinez koji je vodootporan?
Taj 1gb rama ne smeta uopće.
Imaš Haiera W910 koji je vodotporan za 120 dolara
A nije ni reza baš nešto...
Hm, što fali 4.7'' ekranu? 0.3''? :D
prije nego što naručite sa stranica ima raznih kupona tj popusta najbolje da se raspitate ovdje
đisto tako zopo ima skladište u italiji pa nece vam bubnit pdv i laksi je servis
Razmisljam o kupnji iOcean x7 Elite no gledam videe na youtubu,i mobitel trzucka.Touch mi se ne cini toliko dobar
Gledao sam i gaming,uglavnom se cini ok osim nekih igra poput real racing 3.
Ima li itko iskustva s x7?
Snažan je taj Elite, vrh među kinezima.
No i nešto skulji. Unatoč 10$ kuponu on je 285$
Hm, što fali 4.7'' ekranu? 0.3''? :D
Nist ne fali dijagonali 4,7", nego rezolucija nije HD, to ja govorim.
Evo ja bas pogledal par videa za X7 elite i uopce mob ne steka.
Full HD IPS 5" ekran, 2GB rama, 32GB rom+SD, dual SIM, 4.2 android, Cortex A7 quad 1.5 GHz za usranih 223 eura je bagatela. Jos daju u paketu screen protector i rezervnu bateriju.
Za tu cijenu nit ne možeš očekivat HD ekran.
prije nego što naručite sa stranica ima raznih kupona tj popusta najbolje da se raspitate ovdje
đisto tako zopo ima skladište u italiji pa nece vam bubnit pdv i laksi je servis
Da samo što je dostava iz italije moguća samo preko dhl-a koji je samo 50 dolara
Ugl, ima li itko kakvog doma za prodaju slucajno? :D
Koliko sam skuzio, ovdje nema carine nego samo 25% porez placas?
A ako naručuješ s banga koji ide preko švedske nema ni pdv-a
ima jeftinijih sa boljim specifikacijama
sto kazete na ovu kopiju htc one-a? cijena mu je oko 830 kn, ima 4 jezgre, 12mp kameru, 1 gb rama... i dobije se dvije baterije sto je isto dobro.
hoće se netko mjenjat? :)
A vidi ovu crnu bestiju, ima i bijeli za curke
Screen Size: 5"
FHD Super Retina Display 1920*1080 pixels, 441PPI, OGS
Corning® Gorilla® Glass 2
Rear camera: 13MP, AF, LED Flash
Front-facing cam: 5.0MP
Video capture: 1080P(1920*1080, 30FPS)
CPU: MTK MT6589T 1.5GHz , Cortex-A7 quad-core
GPU:Power VR SGX544
RAM: 1GB
Memory card support : MicroSD Card up to 64gb
16GB ROM
Da samo što je dostava iz italije moguća samo preko dhl-a koji je samo 50 dolara
rađe bi platio 300 kn poštarine da mi dodje odma nego 300 kn pdv-a(>1200)
evo ja jos uvijek cekam da prodam svog kineza(eMOTO E58) pa kupujem onog s 2gb rama za 143$
2GB rama za 143$? daj zaljepi link