Gdje je to sad dospjelo, sto dalje ide, kada ce otprilike biti kod mene?
Na carini je, vjerovatno ces dobiti poziv da racun dostavis, i iza toga jos par dana i kod tebe je..
Gdje je to sad dospjelo, sto dalje ide, kada ce otprilike biti kod mene?
Na carini je, vjerovatno ces dobiti poziv da racun dostavis, i iza toga jos par dana i kod tebe je..
Edit: sad sam procito, zadrzano na carini nedostaje racun, sto sad da to ubrzam, mogu li ja njima to nekako prije poslati pa da to s carine ode sto prije?
I kojibracun, s PayPala ili izvod iz banke?
I bi li proslo malo ubacit u photoshop i sriktat ispise? Da bude manje?
Trebam pomoć oko ovoga. Ovako ide situacija:
-24.1. naručen mobitel s banggooda
-27.1. dobijam mail da je pošiljka poslana
-17.2 kontaktiram Banggood da ih pitam zašto nemogu pratiti pošiljku, odgovore mi da je radi kineske nove godine poslan 8.2.
- Na DeutschePost mogu pratiti paket, dok na ips.posta.hr ili na 17track nemogu. Ovo dobijem na deutshepost
-6.3. sam pokrenuo paypal dispute, jer još uvijek nije došao. Što je sljedeće, da čekam hoće li se na trackingu pomaknuti ili da tražim refund?Kakva su iskustva što se tiče kupovine na stranici Antelife? hvala
Koji je najbolji mobitel do 100$.
Prijateljica razmišlja da kupi DOOGEE Voyager DG300 bijele boje pa me zanima ima li šta bolje.
Za ovaj mobitel piše da mu je ekran IPS ali kupac kaže da to nije točno.Može li se naći mobitel sa IPS ekranom za te pare, ili jeftinije :) ?
Edit: sad sam procito, zadrzano na carini nedostaje racun.
Sad čekaj da ti pošalju obavijest jer na njoj imaš broj koji navodiš na raćunu sa stranice na kojoj si kupio i ništa više.
Skineš račun sa te stranice i pošalješ sa tim brojem obavijesti od carine preko maila i onda čekaš mob ili što već. Onaj dio o mjenjanju cifre neću komentirati uopće, a ti sad razmisli zašto.
Lp !!!!
Imate li iskustva sa Prestigio Multiphone 5300?
Ako već kupuješ kineza, možeš proći 10x bolje
kojeg preporucas
Za te pare Huawei honor 3c
I ja se slazem za Huawei Honor 3c...http://www.smartprix.com/mobiles/huawei-honor-3c-p1101591l5e4
nemam sad kineza ali ako bi kupio uzeo bi taj jer je lagan naspram nekih cigli sto se spominju ovdje, i ima odlicnu bateriju, dodje 180 $, inew nebi nikad kupio..
ili bi uzeo neki od Goophone klonova jer citam da su odlicni.. Sta kazete.. Isto tako dolaze novi mobiteli ne treba se zaletit, ja cu sigurno uzet 4 jezgre, sasvim dosta :)
kojeg preporucas
Za te pare Huawei honor 3c
I ja se slazem za Huawei Honor 3c...http://www.smartprix.com/mobiles/huawei-honor-3c-p1101591l5e4
nemam sad kineza ali ako bi kupio uzeo bi taj jer je lagan naspram nekih cigli sto se spominju ovdje, i ima odlicnu bateriju, dodje 180 $, inew nebi nikad kupio..
ili bi uzeo neki od Goophone klonova jer citam da su odlicni.. Sta kazete.. Isto tako dolaze novi mobiteli ne treba se zaletit, ja cu sigurno uzet 4 jezgre, sasvim dosta :)
Zasto nebi inew uzeo?
Neka preporuka, a da se ko nas može kupiti uredno s garancijom? Bitno mi je da mogu platiti pouzećem.
Inače gledao sam i njuškalo, ali odustah. Tako da ću uzeti Lumiu 625 (610 koju sam imao je bila tenk, ali je to stara generacija bez WP8 podrške i s malo RAM-a) novu ili pak neki Androidaš za tu lovu. Važem se još jako.
EDIT: A Maya? Ovo mi izgleda kao best buy, ni 1200kn.
Neka preporuka, a da se ko nas može kupiti uredno s garancijom? Bitno mi je da mogu platiti pouzećem.
Inače gledao sam i njuškalo, ali odustah. Tako da ću uzeti Lumiu 625 (610 koju sam imao je bila tenk, ali je to stara generacija bez WP8 podrške i s malo RAM-a) novu ili pak neki Androidaš za tu lovu. Važem se još jako.
EDIT: A Maya? Ovo mi izgleda kao best buy, ni 1200kn.
Quad Core Cortex A5? 4.1 Jelly Bean? za 1000kn?
NE!!
Zasto nebi inew uzeo?
Vidio sam da si ti prije napisao da si kupio pa se nadam da nije tako..sto se tice baterije
Ali imam 1650 bateriju na LG L5 2 a mobitel ima jednu jezgru i 4 inca i stalno ga punim, pa neznam kako ce to biti na dosta jacem mobitelu..
Napisi kad ga dobijes kako radi da svi znaju, mozda se ja varam eto
ja sam njih prekrizio zauvjek.. odkad moj jiayu g3t nije nikad dosao vratili mi lovu i sve...
Ne znam jel neko probo narucivat sa 1949deal-a imaju dobru ponudu i cijene..JA sam sad sa geeka narucio mb..
Kad nadete neki model uvjek moze provjeriti i na ebayu cijenu nekad zna biti jeftinije!
Danas promjetio na mlais mx28 čudno stvar ...nakon otključavanja zaslona nije se pojavio normalan ekran nago nešta sasvim drugi , druga pozadina i sve nešta na kineskom i neki slider dole sa zelenom strelicom...nakom što sam ju "povukao" udesno nestalo je to i pojavila se moja pozadina i sve ikone i sve...sad sve radi ali me zanima šta je to bilo ako netko zna ...Hvala
Već 3 tjedna družim se sa novim inew V3. Čekao sam ga 20ak dana, platio oko 1200kn... Instaliran softver v 1.0.4, radi odlično.
Ukratko:
PLUSEVI:
- Lijep dizajn (pojavio se nedavno i u crnoj boji), lijepo osvjetljeni senzori ispod ekrana
- Odličan odnos cijena/performanse (4.2.2 Android, četverojezgreni A7 1.3 GHz i Mali-400 MP2 sa 1GB RAM-a, vrlo dobra kamera, veliki 5" IPS 1280x720 ekran i to sve za oko 1000kn bez PDV-a)
- Lagan i tanak (oko 128g sa baterijom!, debljina mu ipak nije 6.5mmm kako se reklamira, ali i tih 8mm je super!)
- Dva SIMa, 16GB plus microSD
- Metalni bokovi, ugodan osjećaj u ruci
- Gorilla staklo
- Solidna interpretacija boja (mogle bi možda življe, no ok), solidna vidljivost na suncu (bolja i od nekih razvikanih marki!)
MINUSI:
- Loš poklopac, škripucka i ne dihtuje dobro na jednoj strani
- Baterija traje kratko
- Sitni bugovi (datum i vrijeme i sl.)
- Ekran se uvija pod jačim pritiskom.
- Slušalice jeftino smeće - odmah nabavite neke bolje.
Zapravo ovo nabrojano pod minuse nisu neke izrazite ili neočekivane mane (s obzirom na nisku cijenu), osim baterije! Baterija ima nazivnih 1830mAh, softver je prepoznaje na oko 1750mAh. No, to nije toliko ni bitno... Ono što je začuđujuće je da se ponaša sve gore iako je prošlo tek tri tjedna otkako koristim navedeni uređaj. Kod drugih mobitela obično nakon tri tjedna korištenja jednog OSa baterija se stabilizira i dosegne svoj puni kapacitet (ako je pravilno koristimo i punimo, naravno), a kod ovoga je obratno - trajala je solidno, čak odlično, u početku a sada jedva da izdura jedan dan bez punjenja, i to većinu vremena u mirovanju. U početku je trajala oko 2,5 do 3 sata upaljenog ekrana, uz povremene razgovore, nešto surfanja, poneki mail, sms i wi-fi gotovo stalno upaljen. Sada traje jedva 2 sata istog.
Nažalost, ovo nije samo moj problem - na ponašanje (ionako slabe) baterije žali se dosta ljudi, a o kvaliteti joj govori dovoljno cijena - oko 30kn za originalnu.
Što se tiče samog mobitela, on je definitvno best buy u ovoj cjenovnoj klasi! Dizajn, tanak i lagan, performanse (bez većih problema vrti Asphalt 8 ili RR3) i veliki IPS ekran za samo 1000kn - odlično. Pogotovo bih istaknuo vrlo dobru kameru od 13 MPX (vjerojatno 8 MPX softverski dignuti na 13). Ne znam je li Sony i F2.0 Exmor kako se reklamira, ali radi odlično (u odnosu na druge Kineze). Pogotovo ako joj namjestite kontrast i oštrinu, što je inače rijetkost kod poznatijih marki, osim kod htc-a - dobivate vrlo zanimljive rezultate. Sve u svemu, vrlo dobar mobitel. Samo ne zaboravite uz mobitel, za svaki slučaj, naručiti i dodatnu bateriju!
A sada čekam iOcean X7S... Moj idući best buy :-))
Suzio sam izbor na četri mobitela:
iNew v3
THL T5S
Iocean X7 HD
Zopo ZP780
Ono što me zanima jel mi odabir ok i ima li od gore navedenih koji kakvih problema (gps, loš ekran.....).
Kakva im je kvaliteta izrade, kućišta su plastična ili ?
Koji od njih bi bio najbolji izbor?
Može se za kojega gdje dobiti bolja cijena ili kakav kupon s popustom?
Kakva je sitacija sa 3G mrežom, love li svi ono što treba?
Ovo su moja iskustva o kupovini smartphonea Fujitsu Arrows X F-02E (btw. odličan je mobitel i ne košta previše.). Znači nije iz Kine, već iz Japana. Platio sam ga $320 preko ebaya (potpuno nov) + 450 kn poreza zbog uvoza u EU (25% na mobitele). Porez sam platio poštaru kad mi je donio.
Već 3 tjedna družim se sa novim inew V3. Čekao sam ga 20ak dana, platio oko 1200kn... Instaliran softver v 1.0.4, radi odlično.
Ukratko:
PLUSEVI:
- Lijep dizajn (pojavio se nedavno i u crnoj boji), lijepo osvjetljeni senzori ispod ekrana
- Odličan odnos cijena/performanse (4.2.2 Android, četverojezgreni A7 1.3 GHz i Mali-400 MP2 sa 1GB RAM-a, vrlo dobra kamera, veliki 5" IPS 1280x720 ekran i to sve za oko 1000kn bez PDV-a)
- Lagan i tanak (oko 128g sa baterijom!, debljina mu ipak nije 6.5mmm kako se reklamira, ali i tih 8mm je super!)
- Dva SIMa, 16GB plus microSD
- Metalni bokovi, ugodan osjećaj u ruci
- Gorilla staklo
- Solidna interpretacija boja (mogle bi možda življe, no ok), solidna vidljivost na suncu (bolja i od nekih razvikanih marki!)
MINUSI:
- Loš poklopac, škripucka i ne dihtuje dobro na jednoj strani
- Baterija traje kratko
- Sitni bugovi (datum i vrijeme i sl.)
- Ekran se uvija pod jačim pritiskom.
- Slušalice jeftino smeće - odmah nabavite neke bolje.
Zapravo ovo nabrojano pod minuse nisu neke izrazite ili neočekivane mane (s obzirom na nisku cijenu), osim baterije! Baterija ima nazivnih 1830mAh, softver je prepoznaje na oko 1750mAh. No, to nije toliko ni bitno... Ono što je začuđujuće je da se ponaša sve gore iako je prošlo tek tri tjedna otkako koristim navedeni uređaj. Kod drugih mobitela obično nakon tri tjedna korištenja jednog OSa baterija se stabilizira i dosegne svoj puni kapacitet (ako je pravilno koristimo i punimo, naravno), a kod ovoga je obratno - trajala je solidno, čak odlično, u početku a sada jedva da izdura jedan dan bez punjenja, i to većinu vremena u mirovanju. U početku je trajala oko 2,5 do 3 sata upaljenog ekrana, uz povremene razgovore, nešto surfanja, poneki mail, sms i wi-fi gotovo stalno upaljen. Sada traje jedva 2 sata istog.
Nažalost, ovo nije samo moj problem - na ponašanje (ionako slabe) baterije žali se dosta ljudi, a o kvaliteti joj govori dovoljno cijena - oko 30kn za originalnu.
Što se tiče samog mobitela, on je definitvno best buy u ovoj cjenovnoj klasi! Dizajn, tanak i lagan, performanse (bez većih problema vrti Asphalt 8 ili RR3) i veliki IPS ekran za samo 1000kn - odlično. Pogotovo bih istaknuo vrlo dobru kameru od 13 MPX (vjerojatno 8 MPX softverski dignuti na 13). Ne znam je li Sony i F2.0 Exmor kako se reklamira, ali radi odlično (u odnosu na druge Kineze). Pogotovo ako joj namjestite kontrast i oštrinu, što je inače rijetkost kod poznatijih marki, osim kod htc-a - dobivate vrlo zanimljive rezultate. Sve u svemu, vrlo dobar mobitel. Samo ne zaboravite uz mobitel, za svaki slučaj, naručiti i dodatnu bateriju!
A sada čekam iOcean X7S... Moj idući best buy :-))
od kada ti kupujes ta jeftina kineska smeca, i to jos no name? neka vrsta prosvijeljenja je u pitanju ili? i inew nije bestbuy u toj kategoriji vec hongmi...
Ukratko:
...
A SAR vrijednosti?
Ukratko:
...
A SAR vrijednosti?
Tebi je možda sada smiješno, no meni nije - ni najmanje. Što misliš zašto je ovoliko tumora i rakova? Nije samo loša hrana i Cola u pitanju. WHO već navodi da će do 2030. praktički svaki pati čovjek na svijetu imati neki oblik raka i da će nas umirati na stotine milijuna! To je optimistična prognoza. Ono što je indikativno jest da se broj oboljelih u zadnjih 10-15 godina UTROSTRUČIO! Da ne nabrajam sada brojne studije o štetnosti EM zračenja (što je tebi vjerojatno također smiješno), samo treba biti oprezan s mobitelima i što manje razgovarati na njih. To je moje mišljenje. A ono što me pogotovo zabrinjava jest da malo Kineza daje službene SAR vrijednosti za svoje mobitele. Naravno, ti si mlad pa te to ne interesira, bolesti ti se čine smiješne sada.. vidjet ćeš za desetak godina hoće li ti biti tako smiješno...
prefontaine@ Nisam ni rekao da su SVI Kinezi loši, već da ih je većina smeće. To i danas mislim, ali i u tom moru plastičnih jeftinjakisa nađe se pokoji dragulj. Hongmi je ok, ali ovaj iNEW V3 po meni je daleko bolji (i isplativiji) izbor. Idući kojeg nabavljam je iOcean X7s, osamjezgreni za 1350kn... zanimljivo...
Suzio sam izbor na četri mobitela:
iNew v3
THL T5S
Iocean X7 HD
Zopo ZP780
Ono što me zanima jel mi odabir ok i ima li od gore navedenih koji kakvih problema (gps, loš ekran.....).
Kakva im je kvaliteta izrade, kućišta su plastična ili ?
Koji od njih bi bio najbolji izbor?
Može se za kojega gdje dobiti bolja cijena ili kakav kupon s popustom?
Kakva je sitacija sa 3G mrežom, love li svi ono što treba?
Osobno bih odabrao V3 - imao sam iste dvojbe kao i ti, i na kraju odabrao V3. Nisam zažalio. A što se tiče 3G, puno njih (pa i ovi) ima problema sa nižim frekvencijama na kojima radi recimo Tele2, ali u manjim mjestima i drugi.
Ukratko:
...
A SAR vrijednosti?
Tebi je možda sada smiješno, no meni nije - ni najmanje. ...
Smiješno mi je, u odnosu na neke tvoje prošle postove, kako nisi spomenuo SAR vrijednosti.
Ali nema potrebe da idemo u
poz
jel netko vidio di se najpovoljnije moze kupit iOcean X8 i po kojoj cijeni?
ima li netko neki model u tom rangu da misli da je bolji i jeftinije?
Jel se da dobiti kakav popust/kupon za kupnju u to2c ?
Mislim da uzimam jedan od ova dva i to zato jer između ostaloga podržavaju 3G na 900mhz (nadam se da je i u praksi tako):
Iocean X7 HD
Zopo ZP780
Iza Nove godine su moj obrađivali 2 tjedna, za drugi im je trebalo 2 dana