To je onda fiktivni gps.
Svaki tablet/mobitel može imati AGps gdje se uz pomoć wi-fi/mobilnih mreža otkrije približna pozicija. Kao da nema GPS modul u sebi.
To je onda fiktivni gps.
Svaki tablet/mobitel može imati AGps gdje se uz pomoć wi-fi/mobilnih mreža otkrije približna pozicija. Kao da nema GPS modul u sebi.
Makar radi A-GPS, ali to nije to. Hoces probati to skrpati sa nekim novijim ROM-om?
prvo čekam što će mi odgovoriti iz Merimobilisa, a onda ću (možda) probati par ROM-ova, sad radi tak dobro da me frka da kaj ne shebem,
a GPS ionak ženi nije od nikakve važnosti ... nema žurbe (barem meni), jer ona ima isti mob kao i ja (A850) koji isto radi savršeno
Mlais (bijeli) je ipak ženskiji mobać, pa ćemo ga zamijeniti kad isprobam sve varijante. Do onda morti joško dobije taj mob, pa izmjenimo iskustva.
Moj je na carini jos, nadam se iduci tjedan ili eventualno sutra ako ga ocarine danas i proslijede dalje. Ne bi bilo OK da nema GPS jer je navedeno da ima GPS, a bas me zanima sto ce ti reci sa merimobiles. Inace, mislim da sam na nekom forumu bas tebi odgovorio i stavio link na forum mlaisa gdje ima hrpa ROM-ova koji svasta popravljaju. Valjda ce se rijesiti i to
Ma koji su ovi idioti s banggooda, hebo ih njihov iNew V3...svaki put kad ih pitam kazu evo evo sad za 48h je restock...i to vec tako 20 dana...sad cu jos pricekat par dana onda cu zatraziti refund...i recimo kolike su sanse ako ne dobijem pdv? Jer gledam malo po njuskalu za 1500 kn koliki cu sve skupa platiti ako mi dode pdv ima novi s3 mini, ip 4s s garom, s3 s garom...
Ma koji su ovi idioti s banggooda, hebo ih njihov iNew V3...svaki put kad ih pitam kazu evo evo sad za 48h je restock...i to vec tako 20 dana...sad cu jos pricekat par dana onda cu zatraziti refund...i recimo kolike su sanse ako ne dobijem pdv? Jer gledam malo po njuskalu za 1500 kn koliki cu sve skupa platiti ako mi dode pdv ima novi s3 mini, ip 4s s garom, s3 s garom...
Traži refund. Ja dobio u roku 12 sati upravo za inew v3.
Na kraju sam uzeo na To2c za 177 dollara i poslali ga odmah drugi dan. Komunikacija sa njima vrlo brza i ugodna.
Što se tiče pdv-a šanse da ga ne platiš su jako jako male skoro nikakve.
a di je to samsung s3 za 1500 kn?
Na kraju sam uzeo na To2c za 177 dollara i poslali ga odmah drugi dan. Komunikacija sa njima vrlo brza i ugodna.
Tak cu i ja sad ako mi ne posalju za 24h...
Nade se s3 za 1500kn...ja sam jucer vidio na njuskalu dva komada...
Hvala
Al ne kuzim politiku ovih sa banggooda, pa vec 20dana ne mogu poslati mob, a svaki drugi dan je restock...
Moj je na carini jos, nadam se iduci tjedan ili eventualno sutra ako ga ocarine danas i proslijede dalje. Ne bi bilo OK da nema GPS jer je navedeno da ima GPS, a bas me zanima sto ce ti reci sa merimobiles. Inace, mislim da sam na nekom forumu bas tebi odgovorio i stavio link na forum mlaisa gdje ima hrpa ROM-ova koji svasta popravljaju. Valjda ce se rijesiti i to
Sve ja to znam, ali čekam šta će javiti. Što da se zahebavam s tim, ak to ne rješava problem, a ovako kako je sad radi odlično
I jesi zadovoljan sa inew v3?
napiši koju!
radi li gps ispravno?
ovi na carini su zakon...već 3 dana drže tablet, a ne šalju obavijest da treba račun (a piše invoice missing)...mislim, u doba najveće informatizacije, oni će vjerojatno poslat poštom dopis i to kad im se bude dalo umjesto da čim su otvorili da su poslali mail...smješno...
Al ne kuzim politiku ovih sa banggooda, pa vec 20dana ne mogu poslati mob, a svaki drugi dan je restock...
Proizvođač je iznenađen velikom potražnjom za ovim modelom, na banggood imaju velike narudžbe pa im proizvođač šalje po par komada svako malo, šta nije dovoljno da zadovolji sve narudžbe, a oni onda, najvjerovatnije, šalju prvo ovima koji su dodatno platili ekspres dostavu.
Evo zadnji post na njihovom forumu kaže da će se za dva dana stanje normalizirati, najvjerovatnije će dobiti veću pošiljku od proizvođača.
ovi na carini su zakon...već 3 dana drže tablet, a ne šalju obavijest da treba račun (a piše invoice missing)...mislim, u doba najveće informatizacije, oni će vjerojatno poslat poštom dopis i to kad im se bude dalo umjesto da čim su otvorili da su poslali mail...smješno...
A kaj misliš da imaju kristalnu kuglu, pa da ti znaju mail? Šalju preporučeno obavijest, da budu sigurni (valjda) da je adresa prava.
Ak već nisi nikaj potpisao, traži u kasliću žuti papirić ili zovi svoju poštu. Znaju poštari raditi svakakve gluposti.
I jesi zadovoljan sa inew v3?
napiši koju!
radi li gps ispravno?
Mobitel je za te pare odličan.
Gps uredno radi ali sam prvog prodao jer bijeli telefon nije za mene. sad sam naručio još jednog za kolegu.
I sebi uzeo Motorolu moto g.
Koliko si ukupno čekao s To2c?
I jesi platio PDV?
Ja sam tamo uzeo MI3.
Nije mi još stigao taj drugi. Prvi je bio sa Banggooda.Uglavnom poslan je dan nakon uplate. Ima i tracking odmah aktivan.
Pdv sam platio na sve do sad iz svih šopova osim prošlo ljeto na cubota.
Šta reči na ovog novog kineza,Dakele Small Coke s obzirom šta sve nudi za tak malo love a tek ovaj fotič koji je u njega ugrađen jezuš kristuš.Kad se sve zbroji i oduzme, velika imena kao Nokia/Apple/Samsung imaju bezobrazno velike cijene svojih uređeja to sigurno.Daj si zamislite jedan ovakav kineski model kod nas po toj cijeni, pa ko bi uopče kupoval ove ostale preskupe glupandarije fučkaj ga sad.
No srečom tu je kupovina prek interneta, pa ko hoče eto mu odličnog Pametnjakovič telefona za vrlo malo para.Kad se pogleda kaj kod nas dobiš za 900kn, u usporedbi sa ovim kineskim Dakele Small Coke u verziji za 900kn odma ti padne mrak na oči.
http://www.telekineza.com/dakele-mini-cola-niskobudzetni-foto-mobitel/
http://techsku.ru/other/2014/02/18/dakele-small-coke---byudzhetnaya-novinka.html
Fino mobitelče... Samo primjetio sam kod tih Kineza da je u njih neki sveti cilj što veći ekran, ja osobno ne preferiram takvu filozofiju. Inače sami SoC nudi masu CPU snage ali je tanak u GPU za takvu rezoluciju koja je HD. Isto ekran vjerojatno je dobar, AUO dosta dobre panele radi ali pitanje je li baš razina LG IPS-a ili Samsung S-LCD2 i S-LCD3. I onda još ako je u nas sve po zakonu na tih 900kn valjda ide 25% PDV-a?
Molio bih cijenjene forumaše za mišljenje o ovom THL T5 a pogotovu oni koji ga imaju da napišu par riječi o njemu. Najviše me zanima kvaliteta izrade, uglavnom koje su mu mane a koje prednost. Po meni najveća mu je prednost cijena a na ovoj stranici daju na poklon 8gb karticu, hard case, leather case i screen film.
edit: ili je možda bolje uzet ovaj JIAKE S820
Šta reči na ovog novog kineza,Dakele Small Coke ...
.... I onda još ako je u nas sve po zakonu na tih 900kn valjda ide 25% PDV-a?
Da, ali 900 kn je cijena za kinesko tržište, na Aliexpress-u se Ultimate verzija prodaje za $199,90 + $12,29 za dostavu preko Švedske pošte.
Molio bih cijenjene forumaše za mišljenje o ovom THL T5 a pogotovu oni koji ga imaju da napišu par riječi o njemu.
Nemam ga, ali s obzirom da je u pitanju THL ne bi trebalo biti problema s kvalitetom izrade. Misli da bi bolji izbor bio model T5s, na istoj stranici je trenutno na promociji po cijeni od $129 (s kuponon T5S1 za popust), razlika je 1GB RAM-a, quad core i pozadinska kamera od 8 MP.
Nisam baš najbolje shvatio što je točno ova opcija No Packaging Box za koju se dobije još $3 popusta ako se odaber (možda bez originalne ambalaže?).
http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-octa-core-5-inch-android-4-2-1gb-ram-16gb-rom-8mp-gps-wifi.html
Kaj velite na Cubota X6: mtk6592 octa core + mali 450, 5 inča 720p OGS, 1GB RAM za 190$ (preorder, isporuka krece 15.3) čak se i dizajnom čini privlačan. Nema 3G 900 Mhz jedino.
http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-octa-core-5-inch-android-4-2-1gb-ram-16gb-rom-8mp-gps-wifi.html
Kaj velite na Cubota X6: mtk6592 octa core + mali 450, 5 inča 720p OGS, 1GB RAM za 190$ (preorder, isporuka krece 15.3) čak se i dizajnom čini privlačan. Nema 3G 900 Mhz jedino.
moja preporuka ti je,pričekaj dok nebude malo više informacija za dotični. Trajanje baterije, gps, ekran itd.. Sve to zvuči super ali specifikacije su jedno a praksa drugo..
Uzmi u obzir i ovaj model, isto je octa core ali THL bi mozda trebao biti bolji brand od Cubota. sa kuponom w200s je cijena 189$.
Opet, treba pricekati da netko napravi review kako bi znao stvarno stanje specifikacija
http://www.antelife.com/thl-w200s-mtk6592-octa-core-1-7ghz-smartphone-with-android-4-2-5-0-inch-1g-8g-hd-1280-x-720-dual-camera-black.html
imo thl i sto se tice kvalitet izrade ja mu dajem 5/5!!! BAr sto se tice mene
gledo sam dugo po banggoodu i dvoumim se izmedu ova dva kojeg biste mi vi preporucili http://www.banggood.com/Elephone-P8-5_7-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-913113.html
http://www.banggood.com/ThL-T100-Iron-Man-5-inch-MTK6592-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-911368.html
Imate li iskustva sa Prestigio Multiphone 5300?
Ako već kupuješ kineza, možeš proći 10x bolje
kojeg preporucas
kojeg preporucas
Za te pare Huawei honor 3c
Koliko dugo mobitel bude na carini?
I koja je procedura onda?