"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.386
|
čitano: 6.142.803
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

'Ajmo jednu brzopozetnu:

Najbolji Kineski mobitel u svemiru sa ekranom 4.3 inča ili 4.00 inča je ______________?

magistar prava
16 godina

Do kojeg iznosa korny? Zašto ne 4.5 inča, razlike praktički nema

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

uzet ću xiaomi u izbor....

Zašto ne 4.5?! Zato što sam na mobitelima kolega shvatio da je i na 4.3 ekranu ponekad nužno da se "pleše" s mobitelom u ruci.

Situacija je da mi je 4.3 inča gornji limit ekrana za jednoruko korištenje neovisno o visini samog mobitela.

Znam i sam da većina Kineza ide na 4.5 pa nadalje, ali sam se zarekao da iznad 4.3 inča ne idem pri kupnji prvog smartphonea.

magistar prava
16 godina
Korny1603987 kaže...

uzet ću xiaomi u izbor....

Zašto ne 4.5?! Zato što sam na mobitelima kolega shvatio da je i na 4.3 ekranu ponekad nužno da se "pleše" s mobitelom u ruci.

Ja se s ovim apsolutno slažem. Mobitel je prije svega uređaj za razgovore i poruke, a tek onda sve ostalo.

11 godina
neaktivan

Pala na kraju odluka između ova dva:

http://www.banggood.com/Lenovo-A820-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77445.html

http://www.geekbuying.com/item/ZTE-V967s-5-0-Inch-IPS-QHD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1G-RAM---4G-ROM-Android-4-1-OS-5-0MP-Camera-3G-GPS-Blue-316981.html

ZTE mi se možda malo više sviđa ali prednost ima onaj za kojeg je manja šansa da mi naplate PDV. Kojeg je pametnije izabrati i zašto? Ako znate još koji model da podržava 3G na 900MHz i da je u ovom rangu, preporučite! FAEA F1 mi ima preslabe specifikacije... 

Zadnja anketa mi završila izjednačeno, a ne mogu se nikako odlučiti... Ima li tko da ga ima ili je uživo vidio ovaj ZTE?

11 Lenovo A820 - Banggood
5 ZTE V967S - Geekbuying

0 0 hvala 0
16 godina

koliko kompliciraš...

Uzmi sam nekog, nego se oslanjati na komentare i ankete

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
11 godina
neaktivan

Uzimam Lenovo! Ima li tko kupon za banggood? Maksimalno jedan mogu iskoristiti za jednu narudžbu ili? Ne znam kako funkcioniraju... Koju valutu da stavim pri narudžbi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 16:18 (mani).

0 0 hvala 0
13 godina

Zna li netko kako se radi ona jednokratna kartica da mogu naručit mob?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

odes u banku, das lovu kolko oces da bude na njoj i oni ti daju karticu.

13 godina
neaktivan

Ali ne možeš sa svakom karticom plaćati preko interneta.

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp
12 godina
Remzi kaže...

odes u neku banku di vec imas otvoren tekuci račun ako imaš...ako ne otvori..i trazi mastercard/visa prepaid karticu/karticu za kupovinu preko interneta...kada ti stigne uplati lovu na nju i regaj ju na paypal...te onda kupujes

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 21:50 (FakeDeath).
15 godina
FakeDeath kaže...
Remzi kaže...

odes u neku banku di vec imas otvoren tekuci račun ako imaš...ako ne otvori..i trazi mastercard/visa prepaid karticu/karticu za kupovinu preko interneta...kada ti stigne uplati lovu na nju i regaj ju na paypal...te onda kupujes

al to mora cekat, onu "poklon" karticu dobije istog trenutka.

14 godina
neaktivan

lenovo s920

vjerojatno će ga i banggod imati uskoro.

mišljenja?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preskupo. Ima i jeftinijih s takvim karakteristikama.

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp
13 godina

Zašto se ovo dešava pobogu? Imam 900kn na računu ATM... Zašto se ovo dešava? I kad sam bio u gradu i prek mobitela isprobavao isto mi je to bacalo..

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala ljudi na svim preporukama
naručio sam Cubot GT99 145 dolara(862 kn)
htjeo sam još samo pitat jel imate kakve savjete za neke Custom Rom i takve stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Zašto se ovo dešava pobogu? Imam 900kn na računu ATM... Zašto se ovo dešava? I kad sam bio u gradu i prek mobitela isprobavao isto mi je to bacalo..

Kako si išao na plaćanje preko PayPal konzole ili direktno karticom i probaj oćistiti cookie u browseru, kao i preko nekog drugog browsera IE 11, drugo koliko ti je limit na paypalu i jesi gledao tečaj dolara ili eura da vidiš. 

Poželjno je stisnuti HVALA
16 godina
maherDP kaže...

hvala ljudi na svim preporukama
naručio sam Cubot GT99 145 dolara(862 kn)
htjeo sam još samo pitat jel imate kakve savjete za neke Custom Rom i takve stvari

Nisi vidio ovo:

http://anton008.com/instalacija-prilagodenog-rom-a-na-cubot-gt99/

i ovo ako te zanima više o mobu:

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

14 godina
neaktivan

recenziju sam videl
hvala na prvom linku

15 godina
neaktivan

Ekipa sa dual sim kinezima tipa CUBOT i sl., imate li 2 IMEI broja na kutiji/ispod baterije ili samo jedan?

Na ukucavanje *#06# izlista li vam dva broja ili 1?

Malo me zbunjuju, gledam unboxing konkretno 2 lenova P770 na youtubu i neki imaju samo 1 IMEI, neki 2, oba imaju po 2 slota za SIM kartice.

Zapravo zanima me kako se ovi sa jednim IMEI brojem ponašaju sa dvije kartice na istoj mreži, npr. gurnem službenu i privatnu karticu istog operatera.

0 0 hvala 0
12 godina
Dr.Ninja kaže...

Ekipa sa dual sim kinezima tipa CUBOT i sl., imate li 2 IMEI broja na kutiji/ispod baterije ili samo jedan?

Malo me zbunjuju, gledam unboxing konkretno 2 lenova P770 na youtubu i neki imaju samo 1 IMEI, neki 2, oba imaju po 2 slota za SIM kartice.

Zapravo zanima me kako se ovi sa jednim IMEI brojem ponašaju sa dvije kartice na istoj mreži, npr. gurnem službenu i privatnu karticu istog operatera.

Moj Cubot izbacuje 2 IMEI broja kad se ukuca *#06#..

Mislim da je tako sa svakim dual sim mobitelom, kako bi se inace registrirao mobitel na dva razlicita SIMa?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
neaktivan

Da li mi se isplati uzeti ovog Cubot-a za 350KM=1400kn s obzirom da sam iz BiH pa akd bih i narucio iz Kine ja bih morao platiti PDV i carinu

http://www.pik.ba/artikal/7578724/cubot-m6589-android-telefon-vrhunski/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Dr.Ninja kaže...

Moj Cubot izbacuje 2 IMEI broja kad se ukuca *#06#..

Mislim da je tako sa svakim dual sim mobitelom, kako bi se inace registrirao mobitel na dva razlicita SIMa?

Hvala na iformaciji.

Da, i meni bi bilo logično, a i moja iskustva do sada sa dual simovima je da su svi imali 2 IMEI broja, a onda opet gledam npr ovu sliku:

http://img3.banggood.com/images/upload/2012/liuguanglian/%20SKU080968%20%20(9).JPG

pa se pitam da nisu neki modeli samo sa 2 utora za softwaresko switchanje kartica, a ne bi me baš radovalo istrest kilu kuna za govno :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:22 (Dr.Ninja).
13 godina
Fero kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Kako si išao na plaćanje preko PayPal konzole ili direktno karticom i probaj oćistiti cookie u browseru, kao i preko nekog drugog browsera IE 11, drugo koliko ti je limit na paypalu i jesi gledao tečaj dolara ili eura da vidiš. 

Uspio sam iz 55.-tog pokušaja(10.-tog točnije).... Banka je zafrkavala, zvali me kao da potvrdim plačanje na tom "kineskom" WEB-u, tj tu transakciju...{#}

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
12 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje pa molim nekoga ako zna da odgovori : Ovako ja kupim dual sim mobitel , u WCDMA utor stavim karticu i ako na trenutak ostanem bez signala ili iskljućim data promet na njoj dali on nastavlja na signalu 2g ili nema signala s tim da u drugi utor za sim karticu GSM/GPRS/EDGE ne stavim sim karticu. Kako će se mobitel ponašati?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 20:23 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam nist skuzil kaj si htio reci. Ako ostanes bez 3g prebacit ce se na 2g. Kad uhvati 3g vraca se na njega ako u opcijama to ne iskljucis, tj. stavis samo 2g.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Nisam nist skuzil kaj si htio reci. Ako ostanes bez 3g prebacit ce se na 2g. Kad uhvati 3g vraca se na njega ako u opcijama to ne iskljucis, tj. stavis samo 2g.

Hm, tako bi trebalo ali sam zbnjen jer sam vidio da je jedan utor samo za 3g mrežu, a drugi 2g. Da li između prebacivanja na recimo drugu sim karticu isto radi 3g jer po svakoj kartici imaš drugaćije postavke ili iste to ne znam. Mislim budem sve skužio ali sam htio malo unaprijed saznati nakon što sam narućio Lenovo A820 model da mogu kalkulirati ćiju drugu karticu uzeti za to.

Znam da sam off topic i nadam se da mi moderator , a ni vi nećete zamjeriti.

Hvala !!!

12 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Da li mi se isplati uzeti ovog Cubot-a za 350KM=1400kn s obzirom da sam iz BiH pa akd bih i narucio iz Kine ja bih morao platiti PDV i carinu

Link ti ne radi, a ako imaš nekoga u Hrvatskoj neka ti kupi i donese ili ti dođi po njega.

Dr.Ninja kaže...
assassin.st kaže...
Dr.Ninja kaže...

Da, i meni bi bilo logično, a i moja iskustva do sada sa dual simovima je da su svi imali 2 IMEI broja, a onda opet gledam npr ovu sliku:

http://img3.banggood.com/images/upload/2012/liuguanglian/%20SKU080968%20%20(9).JPG

Link ti ne radi.

13 godina
neaktivan
Fero kaže...
eagle05 kaže...

Link ti ne radi, a ako imaš nekoga u Hrvatskoj neka ti kupi i donese ili ti dođi po njega.

Izgleda da je izbrisao oglas, ni ja ga sad ne mogu naci.

Moze li mi neko reci ukoliko bih ja anrucio mobitel u BiH koliko bi morao dodatno platiti i mozete li mi objasniti cijeli proces koji bih imao sa carinom, da li mi se uopce isplati kupovati 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice