'Ajmo jednu brzopozetnu:
Najbolji Kineski mobitel u svemiru sa ekranom 4.3 inča ili 4.00 inča je ______________?
'Ajmo jednu brzopozetnu:
Najbolji Kineski mobitel u svemiru sa ekranom 4.3 inča ili 4.00 inča je ______________?
Do kojeg iznosa korny? Zašto ne 4.5 inča, razlike praktički nema
uzet ću xiaomi u izbor....
Zašto ne 4.5?! Zato što sam na mobitelima kolega shvatio da je i na 4.3 ekranu ponekad nužno da se "pleše" s mobitelom u ruci.
Situacija je da mi je 4.3 inča gornji limit ekrana za jednoruko korištenje neovisno o visini samog mobitela.
Znam i sam da većina Kineza ide na 4.5 pa nadalje, ali sam se zarekao da iznad 4.3 inča ne idem pri kupnji prvog smartphonea.
uzet ću xiaomi u izbor....
Zašto ne 4.5?! Zato što sam na mobitelima kolega shvatio da je i na 4.3 ekranu ponekad nužno da se "pleše" s mobitelom u ruci.
Ja se s ovim apsolutno slažem. Mobitel je prije svega uređaj za razgovore i poruke, a tek onda sve ostalo.
Pala na kraju odluka između ova dva:
http://www.banggood.com/Lenovo-A820-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77445.html
http://www.geekbuying.com/item/ZTE-V967s-5-0-Inch-IPS-QHD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1G-RAM---4G-ROM-Android-4-1-OS-5-0MP-Camera-3G-GPS-Blue-316981.html
ZTE mi se možda malo više sviđa ali prednost ima onaj za kojeg je manja šansa da mi naplate PDV. Kojeg je pametnije izabrati i zašto? Ako znate još koji model da podržava 3G na 900MHz i da je u ovom rangu, preporučite! FAEA F1 mi ima preslabe specifikacije...
Zadnja anketa mi završila izjednačeno, a ne mogu se nikako odlučiti... Ima li tko da ga ima ili je uživo vidio ovaj ZTE?
11 | Lenovo A820 - Banggood |
---|---|
5 | ZTE V967S - Geekbuying |
koliko kompliciraš...
Uzmi sam nekog, nego se oslanjati na komentare i ankete
Uzimam Lenovo! Ima li tko kupon za banggood? Maksimalno jedan mogu iskoristiti za jednu narudžbu ili? Ne znam kako funkcioniraju... Koju valutu da stavim pri narudžbi?
Zna li netko kako se radi ona jednokratna kartica da mogu naručit mob?
odes u banku, das lovu kolko oces da bude na njoj i oni ti daju karticu.
Ali ne možeš sa svakom karticom plaćati preko interneta.
odes u neku banku di vec imas otvoren tekuci račun ako imaš...ako ne otvori..i trazi mastercard/visa prepaid karticu/karticu za kupovinu preko interneta...kada ti stigne uplati lovu na nju i regaj ju na paypal...te onda kupujes
odes u neku banku di vec imas otvoren tekuci račun ako imaš...ako ne otvori..i trazi mastercard/visa prepaid karticu/karticu za kupovinu preko interneta...kada ti stigne uplati lovu na nju i regaj ju na paypal...te onda kupujes
al to mora cekat, onu "poklon" karticu dobije istog trenutka.
Preskupo. Ima i jeftinijih s takvim karakteristikama.
Zašto se ovo dešava pobogu? Imam 900kn na računu ATM... Zašto se ovo dešava? I kad sam bio u gradu i prek mobitela isprobavao isto mi je to bacalo..
hvala ljudi na svim preporukama
naručio sam Cubot GT99 145 dolara(862 kn)
htjeo sam još samo pitat jel imate kakve savjete za neke Custom Rom i takve stvari
Zašto se ovo dešava pobogu? Imam 900kn na računu ATM... Zašto se ovo dešava? I kad sam bio u gradu i prek mobitela isprobavao isto mi je to bacalo..
Kako si išao na plaćanje preko PayPal konzole ili direktno karticom i probaj oćistiti cookie u browseru, kao i preko nekog drugog browsera IE 11, drugo koliko ti je limit na paypalu i jesi gledao tečaj dolara ili eura da vidiš.
hvala ljudi na svim preporukama
naručio sam Cubot GT99 145 dolara(862 kn)
htjeo sam još samo pitat jel imate kakve savjete za neke Custom Rom i takve stvari
Nisi vidio ovo:
http://anton008.com/instalacija-prilagodenog-rom-a-na-cubot-gt99/
i ovo ako te zanima više o mobu:
recenziju sam videl
hvala na prvom linku
Ekipa sa dual sim kinezima tipa CUBOT i sl., imate li 2 IMEI broja na kutiji/ispod baterije ili samo jedan?
Na ukucavanje *#06# izlista li vam dva broja ili 1?
Malo me zbunjuju, gledam unboxing konkretno 2 lenova P770 na youtubu i neki imaju samo 1 IMEI, neki 2, oba imaju po 2 slota za SIM kartice.
Zapravo zanima me kako se ovi sa jednim IMEI brojem ponašaju sa dvije kartice na istoj mreži, npr. gurnem službenu i privatnu karticu istog operatera.
Ekipa sa dual sim kinezima tipa CUBOT i sl., imate li 2 IMEI broja na kutiji/ispod baterije ili samo jedan?
Malo me zbunjuju, gledam unboxing konkretno 2 lenova P770 na youtubu i neki imaju samo 1 IMEI, neki 2, oba imaju po 2 slota za SIM kartice.
Zapravo zanima me kako se ovi sa jednim IMEI brojem ponašaju sa dvije kartice na istoj mreži, npr. gurnem službenu i privatnu karticu istog operatera.
Moj Cubot izbacuje 2 IMEI broja kad se ukuca *#06#..
Mislim da je tako sa svakim dual sim mobitelom, kako bi se inace registrirao mobitel na dva razlicita SIMa?
Da li mi se isplati uzeti ovog Cubot-a za 350KM=1400kn s obzirom da sam iz BiH pa akd bih i narucio iz Kine ja bih morao platiti PDV i carinu
http://www.pik.ba/artikal/7578724/cubot-m6589-android-telefon-vrhunski/
Moj Cubot izbacuje 2 IMEI broja kad se ukuca *#06#..
Mislim da je tako sa svakim dual sim mobitelom, kako bi se inace registrirao mobitel na dva razlicita SIMa?
Hvala na iformaciji.
Da, i meni bi bilo logično, a i moja iskustva do sada sa dual simovima je da su svi imali 2 IMEI broja, a onda opet gledam npr ovu sliku:
http://img3.banggood.com/images/upload/2012/liuguanglian/%20SKU080968%20%20(9).JPG
pa se pitam da nisu neki modeli samo sa 2 utora za softwaresko switchanje kartica, a ne bi me baš radovalo istrest kilu kuna za govno :)
Kako si išao na plaćanje preko PayPal konzole ili direktno karticom i probaj oćistiti cookie u browseru, kao i preko nekog drugog browsera IE 11, drugo koliko ti je limit na paypalu i jesi gledao tečaj dolara ili eura da vidiš.
Uspio sam iz 55.-tog pokušaja(10.-tog točnije).... Banka je zafrkavala, zvali me kao da potvrdim plačanje na tom "kineskom" WEB-u, tj tu transakciju...
Evo jedno pitanje pa molim nekoga ako zna da odgovori : Ovako ja kupim dual sim mobitel , u WCDMA utor stavim karticu i ako na trenutak ostanem bez signala ili iskljućim data promet na njoj dali on nastavlja na signalu 2g ili nema signala s tim da u drugi utor za sim karticu GSM/GPRS/EDGE ne stavim sim karticu. Kako će se mobitel ponašati?
Hm, tako bi trebalo ali sam zbnjen jer sam vidio da je jedan utor samo za 3g mrežu, a drugi 2g. Da li između prebacivanja na recimo drugu sim karticu isto radi 3g jer po svakoj kartici imaš drugaćije postavke ili iste to ne znam. Mislim budem sve skužio ali sam htio malo unaprijed saznati nakon što sam narućio Lenovo A820 model da mogu kalkulirati ćiju drugu karticu uzeti za to.
Znam da sam off topic i nadam se da mi moderator , a ni vi nećete zamjeriti.
Hvala !!!
Da li mi se isplati uzeti ovog Cubot-a za 350KM=1400kn s obzirom da sam iz BiH pa akd bih i narucio iz Kine ja bih morao platiti PDV i carinu
Link ti ne radi, a ako imaš nekoga u Hrvatskoj neka ti kupi i donese ili ti dođi po njega.
Da, i meni bi bilo logično, a i moja iskustva do sada sa dual simovima je da su svi imali 2 IMEI broja, a onda opet gledam npr ovu sliku:
http://img3.banggood.com/images/upload/2012/liuguanglian/%20SKU080968%20%20(9).JPG
Link ti ne radi.
Link ti ne radi, a ako imaš nekoga u Hrvatskoj neka ti kupi i donese ili ti dođi po njega.
Izgleda da je izbrisao oglas, ni ja ga sad ne mogu naci.
Moze li mi neko reci ukoliko bih ja anrucio mobitel u BiH koliko bi morao dodatno platiti i mozete li mi objasniti cijeli proces koji bih imao sa carinom, da li mi se uopce isplati kupovati