Kablovi (kvaliteta)

poruka: 5
|
čitano: 896
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Kablovi za smartphone (kvaliteta)

Htio bi podjeliti svoje iskustvo sa kablom koji mi je danas stigao. 

Kupio ova 2 kabla (Type c od 25cm dužine) i stavim aplikaciju Ampere da testiram jačinu i izmenadim se. 

http://www.ebay.com/itm/0-25-3M-USB-Type-C-3-1-Reversible-Double-Side-Plug-Charger-Data-Sync-Fast-Cable/382040929415?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=650945705904&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Na jednom kablu brzina punjenja je pokazalo 450ampera, na drugom 150 ampera. Na orginalnom može dogurati max 1600ampera. Žalosno. Sad je teško nači kvalitetan kabel na ebayu. 

Ako možete, stavite i vi aplikaciju "AMPERE"  pa testirajte svoje kablove koje ste kupili preko ebaya i ako možete linkajte oglas da znamo gdje kupovati na ebayu i na što treba paziti. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kablovi za smartphone (kvaliteta)

Tako jeftino teško da će biti kvalitetan. Ja imam vec mjesec dana jedan Anker i jedan BlitzWolf. Obadva su odlicna i cini se da ce jos dugo trajati, a ako ne traju imaju garanciju na godinu dana ja mislim(piše na papiriću u kutijici u kojoj dođe).

Tako da moja preporuka za ova dva.

16 godina
moderator
Markić7 kaže...

Na jednom kablu brzina punjenja je pokazalo 450ampera, na drugom 150 ampera. Na orginalnom može dogurati max 1600ampera.

Valjda miliampera...

A kablove uvijek kupovati pozmatih brandova.

Od jeftinijih sa dobrim izborom i kvalitetom je tu npr. Aukey.

Kuponi s popustima na Banggood: https://www.facebook.com/banggood.coupons.discounts/
17 godina
XXX-Man kaže...
Markić7 kaže...

Na jednom kablu brzina punjenja je pokazalo 450ampera, na drugom 150 ampera. Na orginalnom može dogurati max 1600ampera.

Valjda miliampera...

A kablove uvijek kupovati pozmatih brandova.

Od jeftinijih sa dobrim izborom i kvalitetom je tu npr. Aukey.

Ne valjda, nego sigurno 

10 godina
neaktivan
Kablovi (kvaliteta)

Ja koristim Nillkin kablove već neko vrijeme i jako sam zadovoljan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice