Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?

poruka: 148
|
čitano: 25.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?
dombak1608 kaže...

i da, zaboravih reći, kad lijepo jabukica na iphone zasvijetluca, p*cke samo lete :)

Koje cure? one od dvanaest godina, kojima je i 3GS cudo tehnike?

I'll be back
14 godina
Top Bugovac kaže...

meni se kod iPhonea ne sviđa raspored.. tj. onaj menu itd.. sve mi je nekako razbacano... nema nikakvog rasporeda.. barem tako ja mislim.. ali sve ostalo je odlično...

bolje neg na androidu, ja upravo android ne volim radi toga, nabaca se dosta aplikacija, igrica, pa kad pocnem scrollat gore-dole treba mi 5 min da nadjem sto trazim, symbian je tu ispred svi, a i glupo je uzeti neki phone sa android os-om, i ne nabacivat custom romove, i ostale patke, jer za to je namjenjen os. 

btw, ne razumijem se najbolje u kune, jel za te pare dobija 3G ?, ako je tako, bolje jos malo da priceka pa da si kupi 3Gs

14 godina
Indestructible kaže...
Top Bugovac kaže...

meni se kod iPhonea ne sviđa raspored.. tj. onaj menu itd.. sve mi je nekako razbacano... nema nikakvog rasporeda.. barem tako ja mislim.. ali sve ostalo je odlično...

bolje neg na androidu, ja upravo android ne volim radi toga, nabaca se dosta aplikacija, igrica, pa kad pocnem scrollat gore-dole treba mi 5 min da nadjem sto trazim, symbian je tu ispred svi, a i glupo je uzeti neki phone sa android os-om, i ne nabacivat custom romove, i ostale patke, jer za to je namjenjen os. 

btw, ne razumijem se najbolje u kune, jel za te pare dobija 3G ?, ako je tako, bolje jos malo da priceka pa da si kupi 3Gs

scrollaj lijevo - desno. di je problem?

16 godina

Pa obično je poslagano po abecedi, al može kako god ti želiš tako da nije problem nešto naći. A imaš i tražilicu.

16 godina

ma dobro to je sad već stvar ukusa, meni se naprimjer iskreno iOS sviđa, jer mi je dizajn od iPhona stvarno super ali ka dizajneru mi je draži android jer iman više opcija

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 16:38 (slimyyy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Top Bugovac kaže...

ustvari imam i više.. sad sam rješio ovako: imam 1 715kn u €, uzimat ću preko djeda pa ću dobit 100 kn popusta od tele2 zato što je taki neki korisnik, i preko one akcije "staro za novo" imam tri moba, koja su procjenjena na 700kn i još su mi rekli roditelji, djedovi i bake dati 500kn.. znači 3015kn, a još će se nešto i nagrecat od toga što radim ovako susjedima.. :)

Moram reagirati iako znam da me neces poslusati. Vidim da si jako mlad i da si vrijedan te da do novca nisi stigao lako. Dati sve svoje novce za mobitel je glupo. Postoje razne kategorije proizvoda koje su namjenjene raznim kategorijama ljudi. Tako npr. Mercedes nije auto za prosjecnog radnika ni u Njemackoj a kamoli kod nas. Nije sramota voziti Citroena ili Fiata. Kod nas je cesta pojava da ljudi daju zadnje novce za Mercedesa a nemaju od cega placati stambeni kredit ili pristojno zivjeti. On zeli biti vidjen u Mercedesu.

Moj ti je savjet da, ako nemas mobitel, kupis neki jeftini model a ostatak novca potrosis na neko putovanje, knjigu, tecaj, izlaske.... jer te mobitele koje ti gledas bi trebali kupovati ljudi koji taj iznos zarade u maksimalno tjedan dana. Ovako ces zicati starce za bon, neces nimalo uzivati u novcu kojeg si dobio i zaradio a taman dok naucis sve funkcije koje ti mobitel ima izaci ce 10 novih modela i taj tvoj ce biti stara kanta i gledati ces opet kako doci do novca za boljeg. Postat ces rob mobitela.

Doci ce vrijeme kad ces moci sebi kupiti top model mobitela a da to ni ne osjetis i onda ces shvatiti koliko je to beznacajna stvar. Ja koji zaradjujem debelo iznad hrvatskog prosjeka imam skupi mobitel iskljucivo zato jer mi pretplata (koja mi je potrebna za posao) omogucava da ga dobijem za kunu. Da nemam mogucnost uzeti jeftino dobar mobitel nikad ne bi dao preko 200-300kn za njega.

svaka čast BlueMax,takve komentare treba dijeliti mladjim ljudima koji nisu svjesni svega ovoga sto je covjek napisao,u pravu si potpuno,ja ti preporucam takodjer uzmi si jeftiniji mob sa dobrom kamerom i zvukom,npr sony ericsson satio,najjaca kamera i zvuk ok,za nekih 1500 kuna

tureburevalja
14 godina
protjeran

Ipak je bolje uzeti sony ericsson sada arc s daleko najaci mobitel!"!!!!!

UNLOCKAM MOBITELE: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-unlock-sony-ericsson-lg/115959.aspx

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
peca kaže...

Ipak je bolje uzeti sony ericsson sada arc s daleko najaci mobitel!"!!!!!

WTF? Po čemu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Imam novo pitanje.. 

Dali da možda uzmem iPod?

Life is simple, kill or be killed, a survivor's code... My code!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Top Bugovac kaže...

Imam novo pitanje.. 

Mozes uzet i bijeli kruh u konzumu.

Ima i dobrog krompira.

Ali kao i iPod, to nije mobitel tako da ne razumijem pitanje. {#}

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
Top Bugovac kaže...

Imam novo pitanje.. 

Ima i dobrog krompira.

Znam da iPod nije mobitel.. no možda bi mi dobro došlo nešto ovog tipa.. zato što mi prioritet kod mobitela nije SMS i zvanje.. nego slušanje glazbe i slikanje/snimanje, te naravno spajanje na Wifi

Life is simple, kill or be killed, a survivor's code... My code!!
16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Psiho246 kaže...
Top Bugovac kaže...

Imam novo pitanje.. 

Ima i dobrog krompira.

Znam da iPod nije mobitel.. no možda bi mi dobro došlo nešto ovog tipa.. zato što mi prioritet kod mobitela nije SMS i zvanje.. nego slušanje glazbe i slikanje/snimanje, te naravno spajanje na Wifi

Kakva ti je logika kupovati iPod koji kosta oko 1800-2000kn ili kolko vec kada za te pare mozes kupiti telefon koji ima i bolji kameru i veci dislpey i vise mogucnosti i svasta nesta,...npr oko 2000kn kupis sebi sony ericsson neo

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 12:53 (dogman).
14 godina
neaktivan

otkad to ipod touch košta 2000kn? :O možeš ga kupit za 1000kn :), usput, iphone 3gs možeš za te novce uzet :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

otkad to ipod touch košta 2000kn? :O možeš ga kupit za 1000kn :), usput, iphone 3gs možeš za te novce uzet :)

cekaj ti mu preporucas 3 godine star mobitel.... a moze kupit novi neotvoreni koji je bolji

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Pa ne znm na koji ti mislis,...vidio sam da prodaju ipode 4 po 2000kn pa nanize,...ali svejedno ,bolje uzeti sony ericcson neo koji je nesto skuplji a bolji je multimedijalni uredjaj

15 godina

Sada imam dva pitanja.. 

1) Gdje kupiti mobitel, mislim biti na Tele2 mreži..

2) Koji SE? (Anketa, znam da sam već pitao, no eto sada kad ima novih mobitela želio bih znati koji je najbolji odabir..)

I na raspolaganju mi je 2 600 kuna..

16 LT15 Xperia Arc
0 J20 Hazel
0 Neo V (MT11)
0 Neo (MT 15)
0 SK17 Xperia mini/pro
Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

1) Gdje kupiti mobitel, mislim biti na Tele2 mreži..

2) Koji SE? 

I na raspolaganju mi je 2 600 kuna..

1. Njuskalo? ima ih otkljucani sa garancijom.

2. Arc {#}

3. Nadjes ga vec za 2200kn

15 godina

Neodlučan sam.. U igri su još i Xperia Ray Black te Xperia Play..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moje mišljenje: iPhone previše para, a za tu lovu ne nudi ništa posebno. Na tvom mjestu bi, ako bi uzimao android uzeo Sony Ericsson Xperia Arc S ili WP7 HTC Tittan...to ti je zvijer od moba.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a sony blerikson live with walkman? dosta je jak, a opet dosta sitan

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ima moj frend sony ericsson live with walkman .. mob je toliko dobar da sam prodo svog samsunga galaxy ace .. i uzeo njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a što mislite o xperia ray..

Sutra kupujem mobitel(idem u ZG), pa mi ovo treba hitno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 23:54 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

xperia play je super kao igraca konzola. ima puno igara koje su optimizirane, uglavnom psp-like. ni kao movitel nije losa, ali baterija ne traje bas dugo, i malo je deblja. ako ti to ne smeta, samo naprijed

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Nakon svih dobivenih savijeta(na kojima vam zahvaljujem!) kupio sam xperiu Ray. Do sada sam odusevljen mobitelom te je jos malo rano iznoziti prave kritke... No eto ne svidja mi se sto mi ne radi hrv. tipkovnica no kinesku ne mogu izbrisati, ima neko neki prijedlog?

PS
-Sad vam s njega pisem ovu poruku. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se nadam da cu upiknut arc za 10 dana...

{#}

al je došlo novo govno arc s i sad sam u dilemi, dal da dam 400-500 kuna više samo za 0.4 ghz više...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...
Nakon svih dobivenih savijeta(na kojima vam zahvaljujem!) kupio sam xperiu Ray. Do sada sam odusevljen mobitelom te je jos malo rano iznoziti prave kritke... No eto ne svidja mi se sto mi ne radi hrv. tipkovnica no kinesku ne mogu izbrisati, ima neko neki prijedlog?

PS

Sestra mi je kupila neki dan taj mob, takodjer je odusevljena, malo sam prcko po mobitelu, vidio sam da u Marketu ima hrvatska tipkovnica, posto nemam Android, ne znam oce to rijesit tvoj problem

16 godina

Svi SE mobiteli imaju hr tipkovnice, mora bit i na rayu. Pogledaj u postavkama tipkovnice.

15 godina
Edge kaže...
Top Bugovac kaže...

PS

Sestra mi je kupila neki dan taj mob, takodjer je odusevljena, malo sam prcko po mobitelu, vidio sam da u Marketu ima hrvatska tipkovnica, posto nemam Android, ne znam oce to rijesit tvoj problem

Tu sam i skinio ali ju ne mogu primjeniti...

dejo6 kaže...

Svi SE mobiteli imaju hr tipkovnice, mora bit i na rayu. Pogledaj u postavkama tipkovnice.

Nema :(
Barem nisam našao.. Sad ću još malo guglat.. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice