Java igre - beskonačno loadanje

poruka: 5
|
čitano: 1.842
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Skinuo sam par igra s neta na mobitel. Došle su svaka oko 30 kn.

Svaka igra mi se normalno upali, ali kada kliknem na start igra se počne beskonačno loadati.

Probao sam opet skinuti te igre, ali sve je isto. Čak sam i ostavio mobitel uključen na par sati, ali igra se neće pokrenuti. Mobitel je Samsung e250.

Kako da riješim taj problem?

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno nešto ne valja sa Java platformom na mobu. Jedino što možeš probati, je reinstalirati (ili updateati) softver moba - pogledaj na Samsungovim stranicama postoji li to uopće za njihove mobitele.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda ti igre nisu kompabilne s mobom jesi siguran da si skinuo igru za samsung a kao se osjećaš krivo zbog izgubljenih 30kn skini neke druge u google upiše imeigrekojuocesskinuti.jar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nekuzim zas skidas igre za mob s neta(mob)

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Java igre - beskonačno loadanje

Jeli to sa Vipovog WAP portala? Ako si od tamo skinuo, onda bi trebalo raditi. Pokušaj naći na netu baš te igre i instalirati. Ako te rade, a te koje si kupio ne, nazovi službu za korisnike i reci što se dogodilo. Ili im pošalji mail na sluzba.za.korisnike@vipnet.hr. Ako ne radi, onda opet nazovi službu za korisnike i reci im što se događa. Oni će te valjda najbolje usmjeriti gdje dalje.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice