ej pls hitno mi je, mob nije moj posudio ga frend da mi stavim igre i pjesme sad neznam kako, imam itunes i regan sam
al neznam kako da prebacim igre preko itunesa, aj sad vi koji imate ajfon pls helpajte fast!
ej pls hitno mi je, mob nije moj posudio ga frend da mi stavim igre i pjesme sad neznam kako, imam itunes i regan sam
al neznam kako da prebacim igre preko itunesa, aj sad vi koji imate ajfon pls helpajte fast!
3gs 16giga
edit: jel se stisne sync ili apply?
da ocita imam ga tamo na ljevo!
neznam koga da piTam :D
aha, znaci nesmim brisat kad stavim na ajfon ili?
a gle skinem app i ono se samo ide syncat, onda ono dode eror da nemoze syncat da ajfon nije spojen ! -.-.-.-
ok, a ovaj kako se stavi pjesme gore? mozda bar to mogu :S
a kak se pjesme stavi gore?
..
otvori itunes gore imas store i autorize computer...mozda to...ja sam to tako rijesio...
Znam da ću vjerojatno popit žuću, ali ne mogu se suzdržat:
Prema nekim forumašima to je toliko intuitivno i jednostavno da bi i moja baba znala prebacit pjesme i programe s iTunes-a na iPhone!
prejednostavno je..ak ne znas youtube...=)
skuzio sam to, i napravio jso prije -.-
nemo molim te glumit znas inace nemam ajfon od frenda je-.- i bas me zivcira sta nemos normalno pjesme stvit ak neces pomco suti radije!
kad ono authorize komp pise mi da je uspjelo, al meni dolaze neki erori nesto winscard dll... i tak :/
al meni dolaze neki erori nesto winscard dll... i tak :/
Kupi Mac!
Kupi Mac!
ovakve odgovore najvise vvolim, daj gubi se sa foruma molim te, sigurno cu dat 5k kn samo da bi mi radio program daj stfu molim te
Kupi Mac!
ovakve odgovore najvise vvolim, daj gubi se sa foruma molim te, sigurno cu dat 5k kn samo da bi mi radio program daj stfu molim te
Ti bebač, kepec od 15-ak godina ideš reć čoviku koji je duplo stariji od tebe, koji ima već 23 mjeseca staža da se gubi s foruma.
Evo malo za edukaciju: http://www.jevtic.net/bonton.html
Kupi Mac!
Ti bebač, kepec od 15-ak godina ideš reć čoviku koji je duplo stariji od tebe, koji ima već 23 mjeseca staža da se gubi s foruma.
Evo malo za edukaciju: http://www.jevtic.net/bonton.html
kojih likova na forumu ima?! nek je i 5135 mjeseci na forumu, a jos uvjek oftopičari po temi glupim odgovorima/postovima. daj sta mi tu sad bonton nesto daj molim te.
modovi psl lokajte tu temu jer da ne spamamo bzvz
pa pokusaj staviti stariji itunes. ili zadnju verziju sto je izasla...kakav komp imas?? mozda je prestar....!??!!
sry samo pokusavamo pomoci
..šta se trudite njemu objasnjavati...vidite da je neki neodgojeni klinac koji kad ne dobije odgovor kakav zeli,psuje kao kreten i misli da je glavni i faca...nek se sam snalazi kad je takav nadobudni klinjo...
pa pokusaj staviti stariji itunes. ili zadnju verziju sto je izasla...kakav komp imas?? mozda je prestar....!??!!
sry samo pokusavamo pomoci
probo sam najnoviju verziju hvala na pomoci!
..šta se trudite njemu objasnjavati...vidite da je neki neodgojeni klinac koji kad ne dobije odgovor kakav zeli,psuje kao kreten i misli da je glavni i faca...nek se sam snalazi kad je takav nadobudni klinjo...
kazem bolje suti ako mislis radit offtopic i ne pomoci ok?
Momak,manje vrijeđaj a više misli s onim u glavi...(ako uopce imas sta?!?!)...a kad prestanes biti zelen iza ušiju možda shvatiš da si zapravo glup...