Iphone 6 Plus Problem sa baterijom

poruka: 3
|
čitano: 1.943
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

pozz ovako jutros skinem telefon sa punjaca napunilo se samo do 83%,nakon pola sata pogledam ono ima 52% baterije a nisam ništa radio na telefonu,punjac sam zamijenio i nije do njega,vjerovatno baterija ili nešto drugo ??.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6 Plus Problem sa baterijom
gamero kaže...

pozz ovako jutros skinem telefon sa punjaca napunilo se samo do 83%,nakon pola sata pogledam ono ima 52% baterije a nisam ništa radio na telefonu,punjac sam zamijenio i nije do njega,vjerovatno baterija ili nešto drugo ??.

Obzirom imam isto takav gadget, probati ću ti pomoći, nekako! 

Uvjeren sam da se ipak radi o kabelu, odnosno, da ti ne "nasjedne" dobro u utor, obzirom se je meni u dosadašnjih nešto manje od godinu dana znalo nekoliko puta, ako tri četri puta, da se probudim a mobitel nije napunjene bakterije! 

Jednom sam čak i malo nekakve prljavštine sa čačkalicom nježno izvadio, obzirom ga držim u coveru, pa kada mi je u džepovima hlača, pokupi onih mucica! 

Još jedan od mogućih razloga je i sam kabel, možda se je negdje oštetio ispod izolacije, a tebi nevidljivo! 

ATJ Lučko
10 godina

punjac sam kupio nedavno novi,a ovo za utor nekako kao da neide baš do kraja ostane se malo vidjet onaj dio punjaca što ide u telefon

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice