Ok, budem probo ovih dana, puno hvala! :)
iPhone 5s
- poruka: 366
- |
- čitano: 74.602
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ok, budem probo ovih dana, puno hvala! :)
Nema problema, javi kak je prošlo :)
Nemam ti pojma, ja sam uzeo taj mobitel od jednog čovjeka dosta povoljno odmah kad je došao 5s u HR. Bio je zaključan na T-Mobile, a sad kako je on to uzeo, ne znam....
Pretpostavljam preko sindikata. Reci kako si uspio doc do tog. Naime moja majka ima iP5 i ne mozemo nac od kog smo kupili a zelimo otkljucati, u Vipu kazu da nam ne mogu rec tko je uzeo mob niti otkljucati bez potpisa osobe kojaje mob kupila
ej ovako frend mi radi u vipu i ako jos nisi otkljucao mob samo mi posalji imei i reci cu mu da ti ga odmah otkljuca naravno free :D
pozdrav,kupio sam od frenda iphone 5s za 200Eura,on ga je pronasao u njemackoj,i odmaje vratio tvornicke postavke,kada sam ga ja pokusao upaliti morao sam unjeti ID i lozinku vlasnika,koju naravno nemam jer je pronaden samo mobitel,mogu ili kao uci u iphone bez toga ili probiti nekako tu lozinku,zna li netko,hvala
pozdrav,kupio sam od frenda iphone 5s za 200Eura,on ga je pronasao u njemackoj,i odmaje vratio tvornicke postavke,kada sam ga ja pokusao upaliti morao sam unjeti ID i lozinku vlasnika,koju naravno nemam jer je pronaden samo mobitel,mogu ili kao uci u iphone bez toga ili probiti nekako tu lozinku,zna li netko,hvala
Mozes ga slobodno bacit u smece, ili jos bolje vratiti vlasniku
ovo sto trazis ne postoji za komercijalne ni do-it-yourself svrhe, a i nitko ti to nece napravit, provjereno
Bacio si 200€ u vjetar a i ocaj tvoj drend bas nije neki frend
Pojavile se neke opcije za 200 dolara na ebayu mislim da ima lik koji to radi, bar zasad dok apple ne skuzi
Uplati i onda si bacio i tih 200 dolara.
Jesam jednom, jer mi se isplatilo a nisam imao racun od moba da besplatno otključam, nabavio 5s za 600 kn platio tih 1100 i prodo za 2600
isplati li se ovo
https://myimeiunlock.com/product/official-bypass-icloud-activation-lock-remove-icloud-account/
135 funti... nadma se da znas koliko je to love :D 200$ + 135 funti = novi iPhone 5s na njuskalu.
Stavi taj iPhone na njuskalo, ponudi normalnu cijenu i vrati barem dio novaca.
To mi je odlicno kod iPhona. Ukradi mi mobitel, al jedino sa njim mozes tuc meso.
Da konga ukrade moze ga samo i gledat 😂
nije ukraden,nego pronađen na ulici
nije ukraden,nego pronađen na ulici
Isprike na izrazu, al nije go*no, nego se pas pos*o
Čovječe pa nađi vlasnika i vrati mu mob, ako imaš imalo soli u glavi
Kupio bih iphone 5s ali nebih u preplati nego odnjednom dati sve, pa me zanima dali je previše dati 3800 za iphone 5s 16GB????
Definitivno, da je nov, 2800 plafon, na njuški možeš 6icu za toliko piknut
Aj mi nadi novu 6icu za 3800 kupujem odmah
a gledo sam na njuškalu svi su neki oštećeni i šrot a ja hoću novi već kad tolko dajem kuiš
zanima me ako uzmem iphone u njemačkoj i odkodiram ga ovdje hoće li mi radit????
zanima me ako uzmem iphone u njemačkoj i odkodiram ga ovdje hoće li mi radit????
Naravno da hoće
Kupiti iphone 5s 16gb kao nov,star 13 mj za 2300kn? Ima li mob kakvih mana nakon godine dana koristenja,kakva je baterija i to?
Ima ko svaki iphone, tipke home i za zakljucavanje mogu zezati, isto tako pripazi na iCloud da li ima ili ne
Evo kupio sam iPhone i za sada je sve super,sve tipke rade dobro,ima sve papire,stanje je odlično! Jedino da je baterija malo bolja...
Kakva vam je baterija? Koliko dobijete screen on-a?
Sutra mi dolazi novi 5s, pa posto je novi postoji mogucnost da ce doci sa iOs7. E sad pitanje je dali da ostavim taj ios7 ili da ga nadogradim na 8.1.3? Ne znam kako je radio 7 i dali je imao kakve bugove... Kakava je razlika u bateriji recimo na 7.1.2 i 8.1.3? Gdje je bolja?
Mozes stavit sad je dobar ivaj ios. Mob radi ko zvjerka 👍
Poslikao prije par minuta, iPhone 5s
Kako ti je baterija tako dobra? Ja ne uspijevam dobit vise od 3 i po sata upaljenog ekrana...
Kako ti je baterija tako dobra? Ja ne uspijevam dobit vise od 3 i po sata upaljenog ekrana...
Po stoti put! Uporaba nije upaljen zaslon!
Evo rjesili me muka. Dosao je sa 8.12 tako da sam odmah i stavio 8.1.3. Kad je bal nek je maskenbal :D :)