ekipa uzimam iphone4 bijeli 16gb recite mi samo misljenja kratka idem ga uzeti za 3 sata bas novog novcatog :)))) pozdra maky
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glup potez,za 3tj dolazi iphone 5.
Sta da ti kazemo da ides kupiti iphone, ak imas para - kupuj.
mislis da me puno zanima iphone 5 ne patim ja za tim kralju meni je dosta iphone 4 samo sam htio cut misljenja a ne glup potez izlazi iphone 5 i sta kad izadje,i s ovim cu biti zadovoljan ja mislim napravit cu jailbreak tako da sam miran i amen
Totalni promasaj , pogotovo ako si jedan od onih bisera koji kupuju iPhone 4 sa njuskala za 3.5kkn .
Al ak imas para , kupuj .
Svaka budala ima svoje veselje :)
mislis da me puno zanima iphone 5 ne patim ja za tim kralju meni je dosta iphone 4 samo sam htio cut misljenja a ne glup potez izlazi iphone 5 i sta kad izadje,i s ovim cu biti zadovoljan ja mislim napravit cu jailbreak tako da sam miran i amen
Želiš čuti mišljenja, a onda se žališ kad ti čovjek kaže svoje mišljenje. Mora da si neki genijalac.
osobno, bijeli iphone izgleda kao od loše plastike.. crni puno bolje djeluje izgledom..
inače, ne vidim smisao teme. odlučio si ga kupit i to ćeš napravit bez obzira kaj mi velimo.. samo se hvališ
Možda želiš pričekati do sredine listopada, vjerojatno će tada pasti cijene zbog dolaska 4S-a ili petice.
Što se tiče četvorke - odličan smartphone, u bijeloj verziji još lijepši nego inače. Kupuj ako ti se kupuje. 
sta vi ode samo pametujute bice jel,,,samo kad izadje nesto novo odma to spominjete a bice imate one nokie prve i patite za nekim mobitelima tipa iphone 5,stari imam para to mi nije problem,uzimam sebi ono sto mi se svidja a ne ono sto odmah izlazi,znaci da izadje odmah playstation 4 ti bi ga odmah kupia ma bi malo sutra ne pricajte mi lovacke price,samo sam ti tia misljenja kakav je po vama ?sigurno kad je prije izasa stalno ste ga hvalili a sada je iphone 5 najboljiiiii jel takoo haahha carevi ste nema sta
hvala nekima na konkretnim odgovorima a kupuje mi se bas :) reka sam idem ga ca kupit i idem ga kupit hehe nikakav ugovor idem ga kupit ovako
sta vi ode samo pametujute bice jel,,,samo kad izadje nesto novo odma to spominjete a bice imate one nokie prve i patite za nekim mobitelima tipa iphone 5,stari imam para to mi nije problem,uzimam sebi ono sto mi se svidja a ne ono sto odmah izlazi,znaci da izadje odmah playstation 4 ti bi ga odmah kupia ma bi malo sutra ne pricajte mi lovacke price,samo sam ti tia misljenja kakav je po vama ?sigurno kad je prije izasa stalno ste ga hvalili a sada je iphone 5 najboljiiiii jel takoo haahha carevi ste nema sta
Bolje sutiti i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i dokazati.
a ti si meni pametan od vidim..sta i ti imas vec iphone 5 jel haha
daj nauci se:
1. pisati
2. dobivati i pozitivne i lose komentare, nakraju, ipak si ti trazio misljenja - i dobio si ih
OT
iphone 4 bijeli izgleda (po meni) ruznije od crnoga (makar na slikama nije tako) - stric ima crn, frend bijeli, da nebi bilo da bzv lupam...kao sto je gore napisano, ima dojam "jeftine" plastike...
Pustite dijete neka se veseli mobitelu, možda mu iPhone malo potakne razvoj mozga.
dođeš tražiti mišljenje, dobiješ ga, ne sviđa ti se i onda kenjaš? nešto propuštam?
Ak je tebi svjedno oćeš sad za isti novac kupit iphone 4, ili za 3 tjedna iphone 5 onda stvarno ne znam ko će napravit glup potez...
važno da je bijeli...
moj post...jbm kako linkati odmah na svoj post a ne početak stranice? 
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/manje-upuceni--kompovi--smijeh/94852.aspx?page=27
važno da je bijeli...
moj post...jbm kako linkati odmah na svoj post a ne početak stranice? 
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/manje-upuceni--kompovi--smijeh/94852.aspx?page=27
imas ispod svog posta trajni link pa onda njega stisni i copy paste url
a pored ti je hvala 
aki imas toliko para kolko pricas i kolko se nama cini odma si kupi 2 komada,i crni i bijeli pa ako ti se ne budu svidjali bacis ih i kupis si nokiu 3310
Ja prije par dana kupio iphone4... mobitel je savršenstvo.. malo je preskup al ajde,sad sam "miran" 2-3god.
A to sta vi pricate da neka priceka za iphone5 je glupost.... znate i sami koja ce mu biti cijena kad izadje.......jel?
Ja prije par dana kupio iphone4... mobitel je savršenstvo.. malo je preskup al ajde,sad sam "miran" 2-3god.
A to sta vi pricate da neka priceka za iphone5 je glupost.... znate i sami koja ce mu biti cijena kad izadje.......jel?
http://imageshack.us/photo/my-images/690/macgaypride.jpg/
bit ce skup iPhone 5 kad izadje, jbg ne znam cijene u kunama al reci cu u evricima kako se kod nas bosančerosa krece cijena iPhonea 4
do 500€ je 32 gb white verzija, onda do 450€430€ crna 32 i 16gb, a iPhone ce biti do preko 600€, i kad ce pojeftiniti, tek do izlaska iduceg iPhonea, a i iPhone 4 je odlican, ne moze mu nista zafaliti
tako da sretno s novim mobitelom ;)