Iphone 4 4.3.4 jailbrake fixrecovery43

poruka: 4
|
čitano: 1.656
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Postovanje, imam problem. Htio sam prebacit svoj iphone 4 koji je na verziji jailbrake 4.3.4 na sistem ios5. Uredu prvo sam imao problem tako sto nisam mogo update jel bi mi javljao error 3194 prilikom update mog iphona. Zatim sam trazio po internetu i isao sam na svoju roku po jednom tutorijalu napraviti rijesenje tako da pomocu fixrecovery (koji neznam ni sto radi) sredit problem te skinut ios5. Tada nastaje problem. Idem bootat mobitel preko redsnowa i sve napravim pojavi se ananas i kada treba uci u mobitel on meni ude u fixrecovery(  usb kabel i itunes se pokazu) i sad nema rjesenja. Znaci stavim ga u dfu mode i opet bootam i probo instalrita cydiu opet i nista.Ne znam sto da raidm sada cu vam poslat tut koji sam pratio:

1. Add the following entries into your Windows hosts file:
74.208.105.171 gs.apple.com
74.208.10.249 gs.apple.com

2. Download your ipsw file. (Mine was iPad 1 4.2.1)

3. Go to Tinyumbrella and download their Fixrecovery file. (2 are provided 4.2.1 and 4.3 – use according to the OS you downloaded from IPSW step 2)

4. Run the device in DFU mode and run the Fixrecovery.

5. Open iTunes and place your device in restore mode (Hold Home buton and power together for abou 20 to 30 seconds)

6. Hold Shift key and click on Restore. Search for your ipsw file you downloaded and sit back and wait till it finishes.

Total time it took me for all these steps was under an hour.

STvarno ne znam sto da radim molim vas pomognite mi nalazim se u velikim problelima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:57 (mierda-del-torro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 4 4.3.4 jailbrake fixrecovery43

s redsnowom napravi reboot i vratit ce ti ga kako ti je i bio a za eror 3194 tribas utici u network pa iskljuciti firewall dok instaliras ios 5 i odmah nakon istalacije ukljuci firewall opet

nadam se da sam ti pomogao

15 godina
neaktivan

Dobri dan dobri ljudi! :) Ovako imam jedan mni problem! Uzeo sam Iphone 4 u svedskoj na mrezi zatim ga otkljucao privatno u servisu na sve mreze! Sada me zanima dal mogu da ga vratim na fabriciki podeseno da necu izgubiti to sto mi je otkljucan tel.?? Hvala unaprijed. Itunes me nesto zeza pa hocu da sve podatke obrisem i vratim ga na osnovno. Jer kada spojim telefon na itunes on mi pise samo da Restore Iphone ne mogu nista da radim na itunes ! Hvala puno unaprijed!

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice