IPhone 3gs problem s aktivacijom

poruka: 9
|
čitano: 10.118
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz svima

sinoc sam napravio restore na svom iphoneu imao je 5.0.1 bio je jailbreakan i unlockan na sve mreze i nakon restorea nece da ga aktivira sa t mobile karticom a kupljen je u t mobile. sta da uradim?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 3gs problem s aktivacijom
Malo ga sakon, a ako ne proradi ni tad zalij ga kipucom vodon od pozadi.

Sritno!
16 godina
neaktivan
Slušaj The Mana! ;)
14 godina
neaktivan

sta ti izbaci na kraju restore??,,,,,,,,jel mozda error -1??

mozes napravit uspjesno restore i naci mrezu?

15 godina
neaktivan

ne izbaci nikakav error on se uspjesno restorea i kad se upalia treba se aktivirat a nece da se aktivira a kad spojim na itunes pise da nema sim-a a sim kartica unutra od t mobilea kod kojeg je i kupljen

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

bio je jailbreakan

Nadodat ću riječ - KRIVO

13 godina
neaktivan

Uredaj najvjerovatnije ima iPad baseband 6.15.00, treba ga ponovno flash-at sa iPad basebandom i nakon toga bi trebao normalno raditi.

Specijalizirani iPhone, iPad, iPod, Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iKlinika.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam isti problem kada sam s jailbreak-anog 3gsa s ios-om 4.3.3 s bb 6.15.00 update-ao u itunesu na 5.0.1 i kada sam ga ponovno ukljucio trebao sam ga aktivirati, ali aktivacija nije uspjela radi bb 6.15.00 koji radi samo uz ultrasn0w, ugl da ne duljim evo ti postupak kako ces ga aktivirati:

1) pronadi ili downloadaj ios 5.0.1 (mozes ga pronaci u my documents/my music/tu negdje)

2) downloadaj sn0wbreeze (http://downloads.ih8sn0w.com/sn0wbreeze-v2.9.2.zip)

3) otvori sn0wbreeze

4) klikni browse i pronadi navedeni ios 5.0.1

5) odaberi new/old bootrom ovisno koji imas, ako neznas klikni gumb u sredini, dalje

6) klikni na general i kada ti se otvori oznaci kucicu activate (hacktivate), dalje

7) oznaci kucicu install ipad baseband 6.15.00, dalje

8) vratilo te na pocetnu stranicu, klikni create ipsw, sacekaj dok proces zavrsi (zna se dogoditi da par puta javi "failde...", ali ti ponovi postupak)

9) sada bi novi custom ios trebao biti na tvom desktopu

10) ubaci iphone u DFU mode pomocu iREB-a kojeg imas u gornjem lijevom kutu sn0wbreezea

11) restore-aj u itunesu s novim ios-om (shift+restore)

12) u cydiji instaliraj ultrasn0w i to je to

Nadam se da sam pomogao, ako sto zapne javi se u pm ili ovdje odgovori!

POZDRAV :D

FREE PALESTINA, ISRAEL DOESN'T EXIST!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znači imam problem..nisam nikakav stručnjak za iPhone i te gluposti oko njega,al neki dan sam ga nakon duzeg vremena spojila na iTunes i pokazalo mi je kao da ga updateam sa 4.3 na 6.0 softver..i ja to počela radit bez ikakvih priprema,skidanja nekih programa itd..i sve je bilo u redu dok se iPhone nije trebao aktivirati...,znači mogla sam na mobitelu odabrati jezik i državu i onda me spoji na wi-fi i počinje aktivacija..za par minuta mi se na ekranu pojavljuje : Vaš iPhone se ne može aktivirati jer server za aktiviranje privremeno nije dostupan.Pokušajte spojiti vaš iPhone na iTunes kako biste ga aktivirali ili ponovno pokušajte za par minuta..ja sam pričekala par minuta,opet pokušala i ništaa..spojim ga na iTunes,pokaže se kao da ga je prepoznao,ali ništa ne mogu,nemam ni opciju za restore ni ništa...Ne znam šta da radiim,jel mogu to sama ikako popravit,pomozite ako znate,uz neke upute bih sama probala,ne znam je li to preopasno -.-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice