Upravo sam procitao i pregledao vijest (funkcionise i uradjeno od strane nekih korisnika) da je "pronadjen" 3.0 software za iPhone, ali NIJE u beta fazi, znaci oficijalni koji su developeri na WWDC prije nekoliko dana dobili... Necu javno da postavljam linkove i upustvo, ako nekog interesuje preko PP cu slati... Sretno!
Finalna verzije Firmwarea 3.0 je konačno predstavljena za programere. Za razliku od prijašnjih verzija “7A341” može biti korištena i bez Developer Accounta. Ova verzija predstavlja konačnu verziju koja će biti dostupna za sve 17.06.2009. Za nestrpljive među vama ona je dostupna i za download.
A problem je pričekat još par dana???
Sinoc sam citao tu novost i evo jutros potvrdjeno, znaci 3.0 software je probijen! Prijatelj mi ima problema sa 3G modelom (njemacki t-com zakljucan) pa i ja nestrpljivo cekam pozitivne reakcije i sve u vezi probijanja 3.0 softwarea da napokon uradimo update i probijemo ga!
Sinoc sam citao tu novost i evo jutros potvrdjeno, znaci 3.0 software je probijen! Prijatelj mi ima problema sa 3G modelom (njemacki t-com zakljucan) pa i ja nestrpljivo cekam pozitivne reakcije i sve u vezi probijanja 3.0 softwarea da napokon uradimo update i probijemo ga!
3.0 za iPhone 3G i iPhone Classic su probijeni već prošlim jailbreakom, jer se ta jailbreak metoda oslanja na hardware. Znači da će se svaki budući software update za sadašnje iPhone biti jailbreakan nekoliko minuta nakon što izađe.
Ako s "probijen" na unlockan, onda da. Ali, taj exploit (koji je između ostalog našao neki random lik s twittera, a ne sam DevTeam) je pronađen i u prošlom basebandu, tako da se mogao releaseati unlock i za 2.2.1 (2.30.03), ali nisu htjeli, jer je kroz nekoliko (beta) baseband verzija taj exploit ostao. Sad, dali ih Apple jednostavno provocira, ili stvarno to sami nisu još otkrili, ne znam. 3GS ima isti baseband kao 3G, tako da će se i on moći unlockati, ukoliko finalna verzija 3.0 ne dođe s novim basebandom (jer ovaj 3.0 na torrentima ima unlockabilni baseband). Vidiš da čak DevTeam na iPhone wikiu nisu htjeli opisati exploit da ga Apple nebi u zadnji tren pokrpao.
Apple ima naviku software update pusititi ležerno oko 17-18h. Tako da će, zbog vremense razlike, kod nas biti 3 ili 4h ujutro (18.6.2009.). Tako da, mi ćemo se morati još malo strpiti.
Biti ce predstavljen danas 17.06.
imam puzdane izvore
3.0 firmware?
predstavljen je prije jedno mjesec dana ako ne i vise
3.0 firmware?
Danas u 19h po srednjo europskom vremenu ce biti ponudjen FIRMWARE 3.0 preko itunesa, znaci dostupan. pouzdan izvor od kolege iz hong konga :)
imam puzdane izvore
Jel se tvoji pouzdani izvori mozda nalaze na oficijalnoj appleovoj stranici ili...? Mislim, ovo je stvarno glupost sto si reko.
imam puzdane izvore
Jel se tvoji pouzdani izvori mozda nalaze na oficijalnoj appleovoj stranici ili...? Mislim, ovo je stvarno glupost sto si reko.
eto dodao sam i vrijeme znaci 19h, pa eto ti izvor...nadji to na appleovoj stranici :D
--------------------------------------------------------
3.0 firmware?
Danas u 19h po srednjo europskom vremenu ce biti ponudjen FIRMWARE 3.0 preko itunesa, znaci dostupan. pouzdan izvor od kolege iz hong konga :)
Aha, a kod koga je tad 19h, kod nas ili kod njih? Apple će to releaseati kad još jednom sve testiraju i vide da su spremi za release. To će bit neko radnom vrijeme kasno iza podne po njihovom vremenu.
10 PT, a to je 19 kod nas!
10 PT, a to je 19 kod nas!
da
---------------------------------------
Onda, može li netko ukratko objasniti kako ću se ja prebaciti sa jailbreakanog 2.2 na jailbreakani 3.0 te ga otključati? Kada i pomoću kojeg softwarea?
Onda, može li netko ukratko objasniti kako ću se ja prebaciti sa jailbreakanog 2.2 na jailbreakani 3.0 te ga otključati? Kada i pomoću kojeg softwarea?
Unlock tek dolazi u petak, tak da, ako ti je neophodan, nemoj updateati. Ne znam kako drugi preporučuju, no ja ću restoreati na 3.0, vidjeti ga kako radi nemodificiran, onda ako mi se svidi ću ostaviti, ako ne, onda ću ga jailbreakati s quickpwnom. Ne treba mi unlock, a imam windowse.
Eh, blago tebi, server je u banani, nist se nemoze!
Ja sam napravio upgrade već u 19 bez problema! 3.0 je super!
Također updateao. Mali incident s kontaktima, ovako je dobro (nisam ga još isprobao kak spada).
Btw, jel netko otkrio kako syncati notese?
Šta je sa novim Quickpwnom?
Jel zna itko kada bi se trebao pojaviti?
Ja sam danas upgradeao svoj 2G iPhone, prije je bio na jailbreakanoj veziji 1.1.14, i sad kad sam ga stavio na 3.0, lijepo mi je došo onaj emergency screen....I sad ga pokušavam stavit na 2.2.1 prema ovome, ali ne ide, stalno dobivam 1601 error....
Šta je sa novim Quickpwnom?
Jel zna itko kada bi se trebao pojaviti?
Trebao bi se pojaviti u petak/subotu, ako sam dobro shvatio.
Meni nece nikako updateat! Uvjek mi javi poruku da proizvod (3.0) nije dostupan u hrvatskom iTunes Storeu! (imam iTouch)
Ja sam danas upgradeao svoj 2G iPhone, prije je bio na jailbreakanoj veziji 1.1.14, i sad kad sam ga stavio na 3.0, lijepo mi je došo onaj emergency screen....I sad ga pokušavam stavit na 2.2.1 prema ovome, ali ne ide, stalno dobivam 1601 error....
restore ga i onda ga updataj na 3.0 :)
restore ga i onda ga updataj na 3.0 :)
Khm, khm u tome i je problem što ga nemogu restore-at...ništa, sad čekam quickpwn
Evo konacno sam uspio! Od svih promjena, najvise mi se svidja Spotlight i promjene na youtube aplikaciji!