Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.104
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz.Kupih sonic,nisam ga jos ni poceo koristiti a vec mi smeta sto kad posaljem sms nema izvjesca o isporuci.Moze li se to uredjivati i gdje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može se, barem na custom ROMu. Ideš u poruke -> gumb za opcije -> postavke -> označiš SMS delivery

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

kolko znam mob nije rootan(kako to provjerit?),ali u tome i jest kvaka sto nemam ja kako otic u poruke,jedino sto imam je zelena ikona na pocetnom ekranu a kad tu udjem nikakvih opcija niti gumba za opcije nema

15 godina
neaktivan
"Opcije" ti je jedan od onih 4 gumba na dnu moba... tj. 2. po redu
12 godina
neaktivan

Je u pravu si.Nasao.Thanx..Samo jos jedno pitanje,a tice se zamjene koja mi se nudi.Dakle,huawei sonic koji bi dao za alcatel OT 991,ima li to smisla...

15 godina
neaktivan

Gledano samo po specifikacijama, ja bih mijenjao za Alcatel OT 991. Ima veći ekran (4 inča naprema 3.5), prednju kameru (U8650 nema), bljeskalicu (U8650 nema), nešto brži procesor (800 MHz naprema 600), doduše malo manje unutrašnje memorije (150 MB naprema 160), ali to je malena zapreka. No sve valjda ovisi kako se mob ponaša, kako reagira, a to će znati netko tko ga ima. :)

1 0 hvala 0
13 godina
deanod kaže...

Je u pravu si.Nasao.Thanx..Samo jos jedno pitanje,a tice se zamjene koja mi se nudi.Dakle,huawei sonic koji bi dao za alcatel OT 991,ima li to smisla...

Kamera je ocajna kod alcatela, dosta ljudi se zali da ne stizu poruke, da gube signal.....

Mali jaci proca ali kad clockas huawei isto ti ga dodje, ja bih radije zadrzao svoje.

15 godina
neaktivan
Ako je ovo gore iskustvo iz prve ruke, onda drži huawei.
12 godina
neaktivan

Bok ekipa! Htio bih stavit novi Rom na svoj Huawei, posto je gore ona verzija 2.3.3. Koju je najbolje noviju verziju po vama stavit (po brzini i itd), citao sam svasta po forumu i svatko veli nesto drugo pa sam neodlucan pa bi trazio pomoć {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivca8650 kaže...

Bok ekipa! Htio bih stavit novi Rom na svoj Huawei, posto je gore ona verzija 2.3.3. Koju je najbolje noviju verziju po vama stavit (po brzini i itd), citao sam svasta po forumu i svatko veli nesto drugo pa sam neodlucan pa bi trazio pomoć {#}

Ako ideš na stock soluciju stavi ROM od kolege lean&mean, najčistiji stock ROm dosada, plus što je rootan. Ako ideš na CM7 imaš benru89, lunar, black, spira i šećer na kraju; onaj moj {#}. Da ne kažete da sam izostavio sebe :P

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
12 godina
neaktivan

Bas se skida onaj tvoj, posto si na dobro glasu {#} 

12 godina
neaktivan

Gdje je Wizov rom?? Nemrem ga nac nikak... :S

Kakav je zvuk? :D

HUAWEI U8650 - Quod sumus hoc eritis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 12:19 (domagoj03).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

Gdje je Wizov rom?? Nemrem ga nac nikak... :S

Kakav je zvuk? :D

Ma onaj 2.1

12 godina
neaktivan

dark wizz super ti je rom, uspio sam stavit. prvi put mi je pa je bilo malo poteskoca al nadalje nece bit :) nadam se da ces uskoro stavit nove uradke ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivca8650 kaže...

dark wizz super ti je rom, uspio sam stavit. prvi put mi je pa je bilo malo poteskoca al nadalje nece bit :) nadam se da ces uskoro stavit nove uradke ;)

Hvala, ali za u8650 teško da će biti išta više od mene. Nemam mobitel, a i hardware-ska ograničenja mobitela su prilično velika za bilo kakve egzibicije (malo RAM-a, nedostatak drivera...). Ali nadam se uskoro izbaciti nešto za Honor 2 i HOX (ako vrijeme, posao i žena dopuste) pa ako promijenite mobitel da vas i tamo dočekam {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 13:55 (dark_wizz).
12 godina
neaktivan

Da li ima nacina da se neke određene aplikacije (npr. Facebook) premjesti sa telefona na sd karticu?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Postoji, a jedna od opcija ti je aplikacija Link2SD.

Instaliras aplikaciju, formatiras na kartici ext particiju i u aplikaciji podesis da ti sve instalirane aplikacije stavlja na SD Karticu (tako oslobađa veliki dio Internal Storage-a) na tu particiju. Detaljniji tutorial progooglaj ili nađi ovdje negdje jer ga je vjerojatno netko vec napisao.

HUAWEI U8650 - Quod sumus hoc eritis!
12 godina
neaktivan

nasao rom s gotovo do 200mb prostora ali dosta bugicav barem meni nije se htio spojiti za wifi a brojeve neprikazuje sa sim kartice nego s telefona,

evo vam slika ako nevjerujete pa ako se kome dade petljati, o da jos cete osloboditi dosta sistemske memorije kada pobrisete velike dio aplikacija,

rom ima puno mozda i previse opcija

...Pise vam na slici koji je rom ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Htio bi rootati svog Huaweija Y200 (znači nije isti kao ovaj o kojem se priča, ali našao sam postupak i z a njega). E pa sad me zanima kako napraviti unroot ako nešto pođe po zlu? Ne mogu nać nikakva uputstva na internetu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killua kaže...

nasao rom s gotovo do 200mb prostora ali dosta bugicav barem meni nije se htio spojiti za wifi a brojeve neprikazuje sa sim kartice nego s telefona,

evo vam slika ako nevjerujete pa ako se kome dade petljati, o da jos cete osloboditi dosta sistemske memorije kada pobrisete velike dio aplikacija,

rom ima puno mozda i previse opcija

...Pise vam na slici koji je rom ....

Taj 4.1 sam ja već probao počistit i sredit da ne šteka. Nije upalilo. S tim ROM-om nešto debelo ne štima. build.prop je neuredan do bola a ima i par redaka koji nisu dovršeni. Čisto sumnjam da je to radio isti lik koji je radio 4.0 jer je ta bogomdana

12 godina
neaktivan

Jer ima kakav Cyanogen mod 9 ili 10 bez bugova!!!

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
13 godina
gtroh11 kaže...

Ne.

15 godina
neaktivan

sudeći po njegovoj rečenici, ne bih rekao da je to pitanje {#}

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
gtroh11 kaže...

Ja se baš volim ponavljati: nema niti će biti osim ako ne dobijemo drivere za kameru koji rade i drivere za chipset koji ne usporavaju mobitel. A ne bi bilo naodmet i da se nekom magijom "stvori" još 256 RAM-a u mobitelu. {#}

Happy?

17 godina
neaktivan

Evo nakon 100 godina i što sam obećao: ICS font mod. Nisam 100% siguran na kojim ROM-ovima radi, ali po riječima kolege s posla (moj "ofišal" tester) radi na benru89 v4, stele22 v2.1, bitals we 5.0 i na darknighmare v4/4.1.

LINK

Instalacija:

Prebaciti Font.zip na SD

Startati mob u CWM

Install zip from sdcard, choose zip from sd card, nakon instalcije reboot

INSTALIRANJE NA VLASTITU ODGOVORNOST! NAPRAVAVITE BACKUP PRIJE INSTALACIJE!

PS: mijenja se i font kod pisanj poruka i kod browsanja sa stock browserom ali mi panj nije poslao ss

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:33 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Instalirao sam Font.zip, ali ništa se nije promijenilo, font je još onaj stari..
ROM je benru89v4

Ali nema veze. Ovaj je isto dobar :P
13 godina

može li mi netko dati link od dark wizz-ovog rom-a, nemogu ga naći

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo: http://www.mediafire.com/?z7h2vcc239ysylv {#}

17 godina
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 14:38 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo jos par Launchera pa ko ima malog {#} u sebi voli uvijek da mjenja nesto na mobu neka proba,skrenuo bi paznju na  Next_Launcher_3D_1_25 kojeg nebi bas preporucio jer trosi resurse u PM,brz jeste,vizuelni efekti OK ali naporan za nas RAM!

(RASPAKOVATI ZIP)
 http://www.mediafire.com/?pkzd9j5jhykf96b

EDIT: Jedan forumas (ne sjecam se tacno o kome je rijec) je koristio JOYOS124 rom ali se nesto zalio na njega,pa bi ga ovako pozvao "Ako jos uvijek zelis taj rom napravi backup,uradi upload negdje i posalji mi,pa cu ti ga srediti kao sto sam i sebi,VISE slobodnog RAM-a,bolja wifi i 3G konekcija,a i baterija nije losa" {#}

http://img20.imageshack.us/img20/7629/screenshot1364829475925.png

http://img407.imageshack.us/img407/6321/screenshot1364829491707.png

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 17:27 (Gongy).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice