Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.056.652
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

ma jeee{#} to na huwicu{#} .. i koji to model.

evo prebacio se sad na Mixed367 rom leti rom za sad, maknuo samo prije instalacije search app voice app i flash player

i rom ima urebesnih 130Mb slobodno {#}

tek ga stavio ima vremena za testirati stabilnost i manipulaciju, i crpanje baterije, prijasnji dao dusu teskom lagu{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

jel mozes uplodat taj rom al taj sto si obriso s njega neke appove {#}

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'
12 godina
neaktivan

par postova ti stranica s romovima pa igras lutriju s njima, nije nista mjenjano samo sam iz zipa izbrisao te tri apse i stavio na sd i   instalirao

a u vezi testa lako je dobit visok rezultat evo bez sd testa isto bez clockanja i nikakve skripte svjezi install i to jos verzija 2.3.6{#}

Laxarus na 2.3.7{#}

edit:

eh kad saljem s moba pa poslije moram editirati na compu, bio bi nocna mora modernatorima, sreca njihova sto samo na ovu temu{#} postam

evo da se ne davis direktni link za download http://ustorage.ru/Huawei/U8650/OffMod/Mixed367.zip

i samo s nekim arhiverom izbrisi ove (desni klik delete unutar zipa) u system/app

com.adobe.flashplayer.apk

googlequicksearchbox.apk

voicesearch.apk

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:17 (Killua).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

evo reaalna slika rezultata nakon sto se rom smirio

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pozz ljudi ev dobio sam svoj huawei nazad napravili su ga bez naplate nisu valjda gledali jel raden root na njem ,al nebitno to al sad je na njem sve kao kad sam ga tek kupio..pa sada imam par pitanja.ovako ja imam huavei u8655-1 pa me zanima jel se mogu na njg stavljat rom od ovog u8650,jer zadnji put kada sam pokuso stavit osto mi je mob u kvaru nisam ga mogl upali stvarno sam prelisto i procito milijun str na netu sta i kako al nisam naso tocne upute ni za root ni mjenjanje roma za ovaj model huaweia..oprostite ako sam promasio temu al bio bi vam jako zahvalan za pomoc za root i promijenu roma..unalprijed hvala..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Canky kaže...
pozz ljudi ev dobio sam svoj huawei nazad napravili su ga bez naplate nisu valjda gledali jel raden root na njem ,al nebitno to al sad je na njem sve kao kad sam ga tek kupio..pa sada imam par pitanja.ovako ja imam huavei u8655-1 pa me zanima jel se mogu na njg stavljat rom od ovog u8650,jer zadnji put kada sam pokuso stavit osto mi je mob u kvaru nisam ga mogl upali stvarno sam prelisto i procito milijun str na netu sta i kako al nisam naso tocne upute ni za root ni mjenjanje roma za ovaj model huaweia..oprostite ako sam promasio temu al bio bi vam jako zahvalan za pomoc za root i promijenu roma..unalprijed hvala..

mogao si na googlu ako nema bas rezultata potrazis webstatschecker i preko njeg vidis

http://www.webstatschecker.com/stats/keyword/huawei_ascend_y200_custom_rom

i onda nazad u trazilici link i prevedi ovu stranicu

npr.

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.myhuawei.net%2FForum-Root-Custom-ROMs-Modding

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&rurl=translate.google.hr&sl=de&tl=en&u=http://www.android-hilfe.de/huawei-ascend-y200-forum/&usg=ALkJrhgyOgj0ZEehUV5eMnCWY2DoqPmusA

ok sad nazad na sonic.

cudno napravio opet test i cudno s usluge za google play app izlazi mi taj rezultat od oko 1400

kad deinstalirao ga skocilo na 3000   tj. 3d graphics daju preko 2000 rezultata  {#}

o da i rom mi vise nije kako bi rekao najbolje objasnio "ludovao",

pocinjem sve vise biti uvjeren da je taj app isti ko carierIQ (onaj malware)

mislim ima sve te zive dozvole i instalira se bez dopustenja nemos ga zaustaviti restarta se a nemos ga otvoriti hmm  {#}

12 godina
neaktivan
hvala peijatelju sad sam par dana u strci pa kad uhvatim vremena pokusat cu to odradit,jer ovako mob ima malo rama 3aplokacije i to je to pun,pa me nervira..jel znas jos mozda jel moguce neki caustum rom od ovogmodela u8650 instalirati na ovaj mos ascend y200,ili kako jos pise u8655-1 il to nije ni blizu?oprostite amo su glupa pitanja al ovo mi je prvi android mob pa bi htio malo vise naucit.. :-D :-D
12 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
evo uz par manjih izmjena dobio sam 3369 score, sto je vise nego moj tablet koji ima 1ghz cortex a8 i adreno 400 gpu uz 512mb rama..
Dobro optimiziran OS cuda radi

Prosvijetli nas, molim te...

HUAWEI U8650 - Quod sumus hoc eritis!
12 godina
neaktivan

ljudi jel kome radi glasovni poziv na google talku?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...
Laxarus kaže...
evo uz par manjih izmjena dobio sam 3369 score, sto je vise nego moj tablet koji ima 1ghz cortex a8 i adreno 400 gpu uz 512mb rama..
Dobro optimiziran OS cuda radi

Prosvijetli nas, molim te...

da ozbiljno daj backup roma pa da ga svi testiramo ili je ona predhodna situacija kao meni (khm lazirani rezultati khm)

bajnak kaže...

ljudi jel kome radi glasovni poziv na google talku?

ja bas neznam vecina romova koje stavim nema ga..

skini apotoide odlicno za traziti starije verzije aplikacija pa potrazi prijasnju ako ti s tom verzijom nesto neradi

ok nazad na glavnu vijest napokon nesto s ovom uslugom za gogle play ima mali izbornik sad

bar sad mogu vidjeti koje su mi aplikacije povezane s racunom bar nesto korisno, ali kad bi jos mogao micati povezanosti racune primjerice onaj s youtubeom koji nerabim ili koji su mi se napravili s stvaranjem racuna hmm

ali jos ja nisam uvjeren u korisnost  {#}  ako vec toliko pije resurse i toliko dozvola ocekivano bi bilo da ima opcija blizu administratorskih funkcija tih google usluga na mobu pa da znas sto ti sve s gapsima napravljeno

zar nebi bilo bolje da korisnik sam izabere koje appse su mu ukljucene povezane itd..  {#}

12 godina
neaktivan

Ma ajde, pa tko danas pita korisnike sto je dobro za njih >.<

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

@dark wizz

može li se power control widget koji si koristio u svom zadnjem romu ubacit u sonic_clean stock rom? Hoce raditi?

14 godina
neaktivan
taj power control je dio cynogena ne stand alone aplikacija
TD za glupost
15 godina

jeli u meduvremenu izaso koji upotrebljiv ics rom, znaci da radi svaka funkcija.. jeli probao tko, jel se moze chrome instaliat i ako moze jel steka, jel steka i to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxy0 kaže...

jeli u meduvremenu izaso koji upotrebljiv ics rom, znaci da radi svaka funkcija.. jeli probao tko, jel se moze chrome instaliat i ako moze jel steka, jel steka i to 

evo pogledaj ovdje.. ima dobrih..

13 godina
neaktivan

a jel ima koji cm9 da radi sve? mislim na kameru,bluetooth i radio??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

evo da i ja stavim rezultate benchmarka.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za razliku od onih 3000 od kolege prije, ovo je bar realno...

Nego, jel bi mi mogli dobit nekakve upute kako doci do tih 3 000, mislim, nije pitanje tko je bolji, veci, jaci, pa ne znam zasto se toliko taji. :)

Ili nam je dovoljno znanje u Photoshopu. ^_^

DW;

Kako napreduje mod?? ;)

0 1 hvala 0
12 godina

evo ja sam na ovome romu.. style 3.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sani1986 kaže...

i kakav je. jel si primjetio  jel koja funkcija ne radi. jel se mogu na njega instaliraat apovi koji zahtijevaju 4.0+ android

12 godina
maxy0 kaže...
sani1986 kaže...

i kakav je. jel si primjetio  jel koja funkcija ne radi. jel se mogu na njega instaliraat apovi koji zahtijevaju 4.0+ android

jucer sam ga tek instaliral.. tak da nisam puno po njemu prckal samo sam instaliral par igrica.. ali evo mogu rec da super izgleda.. imal sam nekih 130 mb slobodnog prostora.. ali to nije tocna brojka.. ima holo launcher.. za sad nisam imao problema s njim.. jedino sto sam primjetio da nema opcije fast boot.. evo par slika pa da vidis kako izgleda..

12 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

Za razliku od onih 3000 od kolege prije, ovo je bar realno...

Nego, jel bi mi mogli dobit nekakve upute kako doci do tih 3 000, mislim, nije pitanje tko je bolji, veci, jaci, pa ne znam zasto se toliko taji. :)

Ili nam je dovoljno znanje u Photoshopu. ^_^

ne nije "sopirano"

(moli se gore navedeni da daje backup da izmatletiram rom)

mislim da je to do Mixed367 roma testirao sam ga opet vise puta i izbaciva oba rezultata jednom 3000 drugi put 1500 mislim da je to zbog   cudno niskog CPU float-pointsa (vidi par postova prije slike) sada dali benchmark krivo pokazuje ili rom se pri vecem trosku "autofrizira"(wtf?!?) na 3d renderiranje , a pri mirovanju se stabilizira da trosi malo baterije unatoc nedostatku tih optimizirirajuci skripti   valjda je sve twekano u sistemu mozda je imana sto sistemske memorije ima jako malo do oko 29mb to je bez onih tri appa sto sam makao za razliku 130mb interne,

o da i kamera nije na 5Mp.

P.S.

sumnljam da ima koji rom iznad 2.3.7 verzije da nema nekih problema s kameron wi-fijem, ili necim drugim,

CyanogenMod7 (CM7) su verzije sa 2.6.7 ili su portani da izgledaju kao ics (nesto kao emulirana verzija nezam tocno objasniti)

CyanogenMod9 (CM9) su cisti OS-ovi kao i CM10

14 godina
neaktivan
cek cek sani1986, to je stvarno android 4.0.4?
TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
btw ako ce se nekome dat zajebavat portat ics nemojte zaboravit da je su objavljeni ics driveri za ovaj chipset
www.xda-developers.com/android/qualcomm-releases-adreno-2xx-gpu-binaries-for-on-ics-armv6-devices/
TD za glupost

0 0 hvala 0
12 godina
Laxarus kaže...
cek cek sani1986, to je stvarno android 4.0.4?

nemam ti pojma.. iskreno slika nije sredivana.. od kad sam instaliral ovaj rom tak pise.. ja nisam nikaj drugo po njemu prckal.. nek proba jos netko pa nek mi kaze jel se i njemu to dogodilo... 

EDIT: zaboravio napisat.. taj rom sam instaliral 3 puta i svaki put mi je pisalo android 4.0.4

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 23:19 (sani1986).
14 godina
neaktivan
probaj otic na google play i potrazi nova launcher, ako ga ima i mozes ga instalirat znat ces da je stvarno ics, jer moguce je u build propu napisati i verzija 10.0.5 sto ne znaci nista
TD za glupost

0 0 hvala 0
12 godina
Laxarus kaže...
probaj otic na google play i potrazi nova launcher, ako ga ima i mozes ga instalirat znat ces da je stvarno ics, jer moguce je u build propu napisati i verzija 10.0.5 sto ne znaci nista

evo jesam.. nece se instalirat.. ipak nije 4.0.4  {#}  i mene je zanimalo..

jel uopce moguce na ovaj mob nekako instalirat android veci od 2.3.?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 0:47 (sani1986).
14 godina
neaktivan
postoji jedan napusten CM9 (4.0.4) projekt ali mu ne radi kamera, stvar stoji tako jos od 8.2012 i nitko ne radi na tome.
TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1812755 evo pa ako se nekome da zajebavat s kamerom sve ostalo radi.
TD za glupost

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

tko je ono bio trazio fundowsky romove evo mu strana sa svim

http://www.roomyshare.com/fundowsky-download.html

evo huawei stock stranica

http://www.huaweidevices.de/sonic?show=downloads

po forumima bih uvjek nalazio komentare da ics uvjek neradi nesto, taj rom je jednostavno prejak za ovaj.

citaj, kao da ocekivas da stavis slona i ocekivas da ce ga mrav nositi

cim mi se baterija fotica napuni stavim slike moba s bencmark testom

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice