kad bi mogao doc kitkat ruu?
koliko je trebalo da 4.3 ruu dode?
nije nikad dosao, RUU ima samo HTC, a onih par ranih verzija je bio leak. tesko da ce vise neko leak-ati novije verzije. ima onaj jedan 4.19.401.9, ali nije za nase trziste jer se ne moze poslije update-ati.
Evo samo da javim da moj novi One radi odlicno. Za sada nikakvih problema. Cak mi se cini i da mi baterija nesto bolje drzi od staroga.
Meni je isto prije mjesec dana stigao novi uredaj sa servisa, i zasada nemam nikakvih problema. A razlika novog i starog je to sto na novom tipke svjetle bijelo. Sve ostalo je kao i prije :)
Potrebna mi je brza pomoc!
ovako stoje stvari
nakon sranja s mobitelom, danas mi nece uopce punit, probo sam sa sestrinim punjacem i nista
probo sam kabel mijenjat nista
probo sam stavit cyan gore umjesto android revolutiona i nista
sad mi je baterija 11 % i ne zeli punit !
prikopcam na laptop uopce ne prepozna, sta da radim?sumnjam da garanciju priznaju jer je rootan i gore je cyanogen 11
EDIT: to sam primjetio i prije i mislio sam da je do susatava pa sam sad stavio cyan gore
no i na cyanu mi se to sad dogadja na 10% baterije.. ne zeli punit i ponekad kad prikopcam punjac pise nacin rada u automobilu pokrenut WTF?!?!?
Ha! Vidi ovo?! Da li sam nešto propustio ili je ovo nešto novo?! Besplatna zamjena slomljenog display-a u roku od 6 mjeseci od kupovine uređaja!!! BRAVO HTC!!!
Meni se dogodilo pred tjedan-dva i nisam uspio ništa. U utorak sam ga poslao na servis, s otključanim bootloaderom i custom ROMom, ali s obzirom da se ne može upaliti ne vjerujem da će skužiti(osim ako idu provjeravati serijski broj po HTC Dev jer je otključan BL). Sumnjam da je samo prljavština, jer je mob bio manje od mjesec dana star, a i jednom je ledica 2 puta nakratko zasvjetlila kad sam ga ukopčao, ali bez punjenja.
Ha! Vidi ovo?! Da li sam nešto propustio ili je ovo nešto novo?! Besplatna zamjena slomljenog display-a u roku od 6 mjeseci od kupovine uređaja!!! BRAVO HTC!!!
US only
postovanje narode. treba mi pomoc ili rijec savjeta. dakle, imao sam instaliran revolution hd 7.1 i elementalx kernel. odjednom je nakon mjesec dana koristenja mobitel zastekao i poceo se paliti i gasiti te je bio vruc za poludit. skinuo sam 1.20.x.y. ruu koji pase za njega kao i 1.28.x.y. koji pase na njega ali i dalje ude samo u boot loop i to je to. eventualno ga pc prepozna kao qualcomm usb device i to je to. recovery ne radi ni jedan, dakle, samo bootloader otvori, fastboot i to je to.. hoce ga garancija prihvatiti ako je unlocked i s-off
EDIT: i ako tko ima ideju sta napraviti? eventualno ako ima koja fastboot skripta ili ista slicno gdje se zamaskira da je s - on i/ili locked :) jer adb ne funkcionira
hvala
Konačno, update za ZOE u BETA verziji. Zanimljiva stvar za onog ko ima vremena da se zeza sa ovim stvarima. Meni osobno se izuzetno sviđa pregled fotografija i videa u galeriji ali baš i nemam vremena da pravim mix snimljenog materijala i objavljujem ga na društvenoj mreži. Da, ZOE je postao društvena mreža!
UPDATE: Upravo dostupan Android 4.4.3 za M7!
ljudi, pozdrav
imam problem. imo sam gore twrp al mi iz nekog razloga na twrpu nece sam updatat cm.. pa sam danas iso stavljat cwm recovery i sve je proslo super (gledo sam tutorial od wwjoshdew koji sam gledo i prvi put i funkcioniralo je) no sad ne radi. tj flasham cwm gore 6.0.4.6 obrisem cache i kad udjem u recovery ne prepoznaje mi memoriju, prvo sam se uplasio i mislio da mi je sve obrisalo sa moba al restartam ga ucita cyanogenmod i sve radi normalno. i sad poslije koji god recovery flasham ne radi. ni twrp nazad kad flasham ne prepoznaje unutarnju memoriju.. pise neki error loading files ... pomoc?
EDIT: pise po redu:
ClockworkMod recovery v6.0.4.6
E: Can't mount /cache/recovery/command
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
E: Can't mount /cache/recovery/last_log
E: Can't open /cache/recovery/last_log
E: Can't mount /cache/recovery/last_install
E: Can't open /cache/recovery/last_install
hejhaj, saljem mobitel na garanciju, sta se to spominje novi neki senzor na kameri i koja je šansa da cu ga dobiti nazad sa servisa? ima gdje kakav review te nove kamere sta se ugraduje i ima li crvene fleke po sebi kao i "starija" verzija kamere? dankeshn.. bajdvej napravio sam mob full stock i nakon toga je opet krepao i teram ga ca i hocu novi :D
hejhaj, saljem mobitel na garanciju, sta se to spominje novi neki senzor na kameri i koja je šansa da cu ga dobiti nazad sa servisa? ima gdje kakav review te nove kamere sta se ugraduje i ima li crvene fleke po sebi kao i "starija" verzija kamere? dankeshn.. bajdvej napravio sam mob full stock i nakon toga je opet krepao i teram ga ca i hocu novi :D
Čitaj naše postove u nazad nekoliko stranica. Imaš sve odgovore.
Potrebna mi je brza pomoc!
ovako stoje stvari
nakon sranja s mobitelom, danas mi nece uopce punit, probo sam sa sestrinim punjacem i nista
probo sam kabel mijenjat nista
probo sam stavit cyan gore umjesto android revolutiona i nista
sad mi je baterija 11 % i ne zeli punit !
prikopcam na laptop uopce ne prepozna, sta da radim?sumnjam da garanciju priznaju jer je rootan i gore je cyanogen 11
EDIT: to sam primjetio i prije i mislio sam da je do susatava pa sam sad stavio cyan gore
no i na cyanu mi se to sad dogadja na 10% baterije.. ne zeli punit i ponekad kad prikopcam punjac pise nacin rada u automobilu pokrenut WTF?!?!?
Pričaj mi, isto se i meni desilo. Mob mi se ugasio i nece punit, nista, oni trikovi sa xda ne pale. onda sam 2x dobio "novi" uređaj, prvi je imao isti problem a drugi pak bacao grešku punjača i to na bilo kojem punjaču, kad se ispraznio imao sam ciglu a ne mob. nakon 8 odlazaka u agram servis i preko 250km napravljenih zvao sam HTC HR te sam nakon toga morao odnjet kutiju i svu dodatnu opremu natrag u servis kako bi mi se odobrio povrat sredstava jer kako kazu T-COM vise nema one m7. Sad ne znam ocu li moc uzet neki drugi mob pod racun ili ne.
Ja sam sa svojim prezadovoljan. Nova kamera je nelosa, baterija mi traje dosta duze nego na starom mobitelu, nema gapova i sto je najvaznije, imam novu garanciju od 2 godine i nemam "oziljke" koje sam imao na starom mobu.
Ja vjerojatno više nikad neću kupit HTC nakon ovakvih iskustava jer vidim da nisam jedini slučaj sa ovim problemom da mobitel se mobitel ne pali i ne puni.
A agramservis necu ni spominjati, je** ja njih i njihove refurbished mobitele. Prestali su se pravit blesavi tek kad sam napomenuo da sam se konzultirao sa udrugom za zaštitu potrošaća.
HTC HR (a pričaju srpski, nije da me smeta ali daj onda neka se zove regionalni htc centar ili nesto...) Službenica mi je preko telefonskog poziva pomogla više nego agram u 8 posjeta tom tzv. servisu.
Meni se dogodilo pred tjedan-dva i nisam uspio ništa. U utorak sam ga poslao na servis, s otključanim bootloaderom i custom ROMom, ali s obzirom da se ne može upaliti ne vjerujem da će skužiti(osim ako idu provjeravati serijski broj po HTC Dev jer je otključan BL). Sumnjam da je samo prljavština, jer je mob bio manje od mjesec dana star, a i jednom je ledica 2 puta nakratko zasvjetlila kad sam ga ukopčao, ali bez punjenja.
Jel si dobio novi mob se servisa? kako je proslo to? :)
HTC HR mi je odobrio povrat sredstava nakon kojih 22 dana bez mobitela i 350 napravljenih kilometara i 3 zamjenska uređaja. HTC One m7 dok je radio bio je jedan od najboljih uređaja koje sam imao, a vidim da nisam jedini kojem uređaj samo krepa i više ni ne pali niti ne puni.
Uzeo sam Z2 pod račun tako da sada selim u tu temu :D
Jel si dobio novi mob se servisa? kako je proslo to? :)
Isprike na kasnom javljanju, bio sam na putu.
Da, dobio sam novi 12.8. koji od tada radi, čini mi se da je opet refurb i tipka za zaključavanje nije baš savršena. Sad čekam da se i ovaj pokvari(a tipka neće još dugo raditi), pa vraćaju novce.
Pozdrav, evo da pitam vas kojima je HTC odobrio zamjensi uredjaj, kako je to sa vama islo jer sam ja iz Rijeke, a odlazit n servis u Zagreb mi se bas ne isplati, pa ako ja posaljem preko VIPa moram je nekakvu napomenu pustiti ili sta? Imate mozda iskustva sa time?
odes u vip sa garancijom i mobitelom, kazes sta ti ne valja i dobijes novi za 2 tjedna... ja sam isto iz rijeke i stvarno je to to.. malo najedes govana da te touch zeza, neka tipka ne radi i naravno crvena kamera i novi imas / refurbished
Da al HTC mi je odobrio
dal neko zna zasto mi ne zeli instalirat android revolution hd rom? ni jedan.
sve korake odradim, odaberem sta da instalira
i onda sve to instalira
i na kraju pise
>>>Setting permissions
set_metadata_recursive: some changes failed
pritisnem next
rebootam dodjes do
HTC quietlly brilliant reboota se u recovery... pls help?
dal neko zna zasto mi ne zeli instalirat android revolution hd rom? ni jedan.
sve korake odradim, odaberem sta da instalira
i onda sve to instalira
i na kraju pise
>>>Setting permissions
set_metadata_recursive: some changes failed
pritisnem next
rebootam dodjes do
HTC quietlly brilliant reboota se u recovery... pls help?
Koji TWRP imas?
hmm pogledat cu.
al instalirao sam ga s onim programom nekim
jer ako sam skinuo pa instalirao sa cmdom onda mi nije radilo. samo je neke errore izbacivalo i nije mi unutarnju memoriju uopce prepoznavalo :S uglavnom sad sam stavio gore cm10
malo za promjenu
EDIT:
jel imas volje linkat zadnji twrp za nas htc i neke lagane uputice da vidim kaj sam krivo radil? hvala
dobim mobitel sa servisa, omni kamera u njemu, ali prokleti na nejebicu od 100 godina bili, ne radi najvaznije, jack za slusalice, nisu dali garanciju novu i kamera stoji 3mm u stranu .................................
Imam m7 prek godinu dana i super mi služi ali danas imam poruke
usb connected
video out connected (MHL)
Ne želi se punit.
Jel mogu kaj sam napravit ili u servis ( agram na žitnjaku)