Pa zar je taj mob zbilja toliko smece!?
Kupio sam ga u 7. mjesecu, odmah sam primjetio da mu je zavrsna obrada na razini proslog stoljeca( ostri rubovi,gapovi,sitna ostecenja..) ali ajd nema veze,
iduce sam primjetio da zvucnici imaju sum tokom razgovora, gledanje videa, slusanja glazbe, i javlja se neko cudno pucketanje iz njih cak nekada i kada nisu u funkciji,
dosta cesto se nije htjeo spajat na wifi, a i kada se spoji nije bilo mreze (udaljenost 2m, spojim se bez problema sa drugim mobom od 500kn i laptopom),
poceli su mu pixeli krepavati, nasao sam ih 5..
13.9 odnjeo ga u t com na reklamaciju, danas dobio novi sa servisa:
nema ostrih bridova, mnogo ljepse sad lezi u ruci, ali vidljiva ostecenja na donjem djelu uredaja (oguljena boja), tipka za glasnocu ima 2mm lufta te se moze pomicati lijevo-desno, wifi je sad u jos gorem stanju a prilikom trazenja mreze mu se i ekran zacrni te blokira, zvucnici opet imaju sum i pucketanja ali malo manje izrazeno...i sta sad da radim? opet na servis?
Pa da. Traži novi novcijani uređaj pošto ti ne mogu popraviti stari. Zašto si uopće pristao da ti daju nekakav rabljeni uređaj? Po pravima iz jamstva imaš pravo na novi koliko ja znam.