HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.415
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
gamer34 kaže.

Ja imah crni bez gapova kao i svi koji su se dosad javili. Sto ti imas iskustvo da i on ima gapove?

Imao ga, imao je gapove.

Na crnom su manje vidljivi i to je jedina razlika.

Naravno, ako uopce ima gapova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:40 (zabranjeniples).
17 godina
HTC One

Ja ga mislim uzet preko T-Com webshopa, kako da ga otvorim i vratim u tom slucaju?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Ja ga mislim uzet preko T-Com webshopa, kako da ga otvorim i vratim u tom slucaju?

E onda valjda nikako.

17 godina
HTC One

Sta je sa supportom od HTC-a? Znam da su prije masu zezali sto se tice novih verzija Androida? Jesu jos uvijek spori i da li ignoriraju stare flagshipove kada izdaju novi?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sta je sa supportom od HTC-a? Znam da su prije masu zezali sto se tice novih verzija Androida? Jesu jos uvijek spori i da li ignoriraju stare flagshipove kada izdaju novi?

Nedavno je bilo riječi o tome kako je HTC otvorio customer support podružnici u evropi, specifično veznanu za bolji i frekventniji softwer/android support.

16 godina
HTC One

Koliko ovih navedenih problema je stvarno s Htc One? Izuzev gapova, ocito su pristupni ponegdje.

Cuje li netko ove sumove uz beats audio, ili gleda u mrtve pixele, ili nesto drugo s popisa na http://www.digitaltrends.com/mobile/htc-one-problems/ ?

0 0 hvala 0
15 godina
kunof00 kaže...

Koliko ovih navedenih problema je stvarno s Htc One? Izuzev gapova, ocito su pristupni ponegdje.

Cuje li netko ove sumove uz beats audio, ili gleda u mrtve pixele, ili nesto drugo s popisa na http://www.digitaltrends.com/mobile/htc-one-problems/ ?

Moj nema ni jednog, osim što je u početku imao zadnji(sporo punjenje), ali to je riješeno 4.2.2 updateom

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
HTC One

ovak zanima me par stvari što se tiče 4.2.2. updatea.

to što su maknuli one 3 točkice za kakti neki menu je super što su maknuli, ali ali, pametni programeri te koma su u maxtv i deezer appu u te 3 točkice stavili recimo ključne funkcije a sad kad ih nema ne znam kako im pristupiti. recimo maxtv vodic u koji je integriran maxtv to go, jedino mu se moglo pristupiti pritiskom na te 3 točkice isto kao i quit u deezeru i postavke. pa eto jel zna netko kako dobit te 3 točke ili ako ne to, kako da radi maxtv to go.

još nešto, kako maknuti da mi se ne pali google serach swipeom preko home tipke ili dugim držanjem. ta mogućnost mi stvarno ne treba, a dosta često mi se dogodi da slučajno upalim i jednostavno me živcira.

a što se tiče stanja u kojem mi se mobitel nalazi, ni jednu ogrebotinu nema(osim onih par sitnih tvorničkih) po kućištu, onaj beats logo i to mi je očuvano, a jedino sam primjetio par ogrebotina na ekranu. nisu duboke, ali vide se pod kutem na svijetlu što mi je razočaravajuće s obzirom što sam naslušao o gorilla glassu, a baš pazim da nemam ništa u džepu osim mobitela, a ako i imam nije oštro, a i nije mi ni jednom pao.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 21:42 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaws kaže...

ovak zanima me par stvari što se tiče 4.2.2. updatea.

to što su maknuli one 3 točkice za kakti neki menu je super što su maknuli, ali ali, pametni programeri te koma su u maxtv i deezer appu u te 3 točkice stavili recimo ključne funkcije a sad kad ih nema ne znam kako im pristupiti. recimo maxtv vodic u koji je integriran maxtv to go, jedino mu se moglo pristupiti pritiskom na te 3 točkice isto kao i quit u deezeru i postavke. pa eto jel zna netko kako dobit te 3 točke ili ako ne to, kako da radi maxtv to go.

još nešto, kako maknuti da mi se ne pali google serach swipeom preko home tipke ili dugim držanjem. ta mogućnost mi stvarno ne treba, a dosta često mi se dogodi da slučajno upalim i jednostavno me živcira.

a što se tiče stanja u kojem mi se mobitel nalazi, ni jednu ogrebotinu nema(osim onih par sitnih tvorničkih) po kućištu, onaj beats logo i to mi je očuvano, a jedino sam primjetio par ogrebotina na ekranu. nisu duboke, ali vide se pod kutem na svijetlu što mi je razočaravajuće s obzirom što sam naslušao o gorilla glassu, a baš pazim da nemam ništa u džepu osim mobitela, a ako i imam nije oštro, a i nije mi ni jednom pao.

Pritisni i drzi home button, to glumi "menu tipku"

Trust Me, I'm an Engineer :)
16 godina
neaktivan
HTC One

je to sam i napravio, al me još muči ono swype up za google, to ne vidim da se mogu rješiti toga u postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaws kaže...

je to sam i napravio, al me još muči ono swype up za google, to ne vidim da se mogu rješiti toga u postavkama.

Bez roota nista !

Trust Me, I'm an Engineer :)
17 godina
HTC One

Evo od jucer sam i ja vlasnik crnog One-a. Sto se tice gapa, imam mali gap, ne moze proci dlaka, ali moze prasina. Nista strasno al ide na zivce.

Sta se tice moba, za sada sam zadovoljan. Kakav cover mi predlazete da uzmem?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
Spaws, moze pitanje. Ako si na 098, onda ti pretpostavljam MaxTV2GO radi i kroz aplikaciju?
Ja sam na VIPu i od kad imam One-a, meni MaxTV2GO ne radi preko browsera, bilo kojeg, te su ljudi u TComa s tim upoznati i pokušavaju s HTCom riješit problem. Preko WiFia mi radi uredno.

Možeš li mi reći jeli ti radi MaxTV2GO preko browsera? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
tnakir kaže...

Kakav cover mi predlazete da uzmem?

Ja imam ovoga i odličan je. Tanak je pa ne smeta, a sviđa mi se što ima par ovih linja kao i mob iza, pa se ipak kuži koji je mobitel. Ja sam naručio s ebaya, nekih $7-8. Samo nemoj bijelu, lako se prlja, a ne može se oprati, tako da sam ja već naručio još jednu, crnu.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 11:56 (power_user).
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Spaws, moze pitanje. Ako si na 098, onda ti pretpostavljam MaxTV2GO radi i kroz aplikaciju?
Ja sam na VIPu i od kad imam One-a, meni MaxTV2GO ne radi preko browsera, bilo kojeg, te su ljudi u TComa s tim upoznati i pokušavaju s HTCom riješit problem. Preko WiFia mi radi uredno.

Možeš li mi reći jeli ti radi MaxTV2GO preko browsera? Thnx.

radi mi preko browsera, kroz aplikaciju mu ne mogu ni pristupiti i da na tmobileu sam

14 godina
neaktivan
HTC One

Evo taman kupio One i odmah defektna kamera pa nemres vjerovat.

Skoro svaki HTC mob koji sam imao sam zbog neceg nosio na servis, Samsung ni jedan, a imao sam ih tonu.

Ovaj na servisu , nadam se da ce popravit to, probo factory res. itd ali i svi po netu vele HW greska.

Baterija mi se cini bolja na One nego na S4, no S4 mi je nekako, intuitivniji za koristit, vise widgeta iz lock screena sto mi je bitno, raspored tipki daleko bolji, i jos neke gluparije.

Ali kamera je bas dobra na One, svida mi se sirina kuta koji slika, i stvarno je jako jako brza.

Isto ekran po suncu gazi na One, fenomenalan!

One nocna One nocna
S4 nocna S4 nocna
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 13:38 (BMK).
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
HTC One

Meni je po noci jedino mutna slika, krivo fokusira kad slikajem objekt koji je blizu.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...

Skoro svaki HTC mob koji sam imao sam zbog neceg nosio na servis, Samsung ni jedan, a imao sam ih tonu.

Ovaj na servisu , nadam se da ce popravit to, probo factory res. itd ali i svi po netu vele HW greska.

A eto, ja neki dan uzeo novi One i opet sve savrsrno kao i s prvim, sve ti je to sreca, tako je meni prvi s3 koji sam htio uzet imao tvornicku gresku na kucistu. Inace koji ti to widgeti fale, meni se bas cini da HTC ima vise boljih widegta nego Samsung.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
BMK kaže...

A eto, ja neki dan uzeo novi One i opet sve savrsrno kao i s prvim, sve ti je to sreca, tako je meni prvi s3 koji sam htio uzet imao tvornicku gresku na kucistu. Inace koji ti to widgeti fale, meni se bas cini da HTC ima vise boljih widegta nego Samsung.

Za muziku u prvu ruku, posto mi je to onak, 50% uporabe mobitela, volim kad ne moram otkljucat mobitel za doc do mjuze, tj imat dobar widget na lock screenu.

Imam oba kod sebe sada, One je na servisu da to otklone pa da bude kako treba. 

15 godina
BMK kaže...
gamer34 kaže...
BMK kaže...

Za muziku u prvu ruku, posto mi je to onak, 50% uporabe mobitela, volim kad ne moram otkljucat mobitel za doc do mjuze, tj imat dobar widget na lock screenu.

Imam oba kod sebe sada, One je na servisu da to otklone pa da bude kako treba. 

Pa nadji u marketu widget koji ti pase, i onda ga u postavkama lock screena stavi. Mozes staviti samo 1, ali bolje nego ništa(ako imaš 4.2, naravno)

14 godina
BMK kaže...

Baterija mi se cini bolja na One nego na S4, no S4 mi je nekako, intuitivniji za koristit, vise widgeta iz lock screena sto mi je bitno, raspored tipki daleko bolji, i jos neke gluparije.

Ali kamera je bas dobra na One, svida mi se sirina kuta koji slika, i stvarno je jako jako brza.

Isto ekran po suncu gazi na One, fenomenalan!

javi kako je proslo na servisu. meni se neki dan pojavilo nesto slicno, vidljivo samo po mraku.

14 godina
@BMK

Settings, personalize, lock screen style, music

Jel na to mozda mislis?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
@BMK

Settings, personalize, lock screen style, music

Jel na to mozda mislis?

E bas sam glup sjetio sam se toga sad hehehe, ali, imao sam productivity lock screen taj mi je drazi kad sve imam notife odmah.

Budem sve to jos detaljnije kad dode sa servisa i javim dakako sto i kako.

Kolega iznad, imas fakat zeznutu kameru.

14 godina
Meni je cudno kako nisi odmah dobio nobi uredaj, jer nema sanse da kod nas ima nrki serviser koji je sposoban rastaviti One kak treba.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Meni je cudno kako nisi odmah dobio nobi uredaj, jer nema sanse da kod nas ima nrki serviser koji je sposoban rastaviti One kak treba.

A svaki servis mora prvo utvrdit kvar, nece samo oni to tak na rijec :D.

Ma obicno su super brzi u Agramu, frendu je bio OneX za 1 dan gotov, meni je reko lik tamo 2-3 dana.

Obicno uvijek brzo i dobro naprave, samo ne znam kako ce to otvorit, HTC ima bas stroj za otvaranje One-a ali sa straznje strane, samo sigurno toga nema kod nas :D!

14 godina
Od kad sam na moru dogada mi se jedan cudan bug, a to je da posto nisam spojen na wifi jer ga nemam locira jako pogresno, nekad kaze da sam u mjestu udaljenom 100kn od mene, a nekad u mjestu mozda 5km od mene ali kad upalim wi fi makar nisam spojen tocno locira. Ovo govorim za weather widget.
15 godina
HTC One

Haha meni je par puta izbacio da sam negdje u juznoj Africi a na Krku sam tako da eto dogadja se,Tele2 mreza btw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Jel moze neka dobra dusa od ovih koji imaju ONE'a reci neke stvari o njemu? Nesto sto smatraju vaznim za napomenuti. Svidja mi se ONE pa.... :)

danke

ja

0 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...
gamer34 kaže...

A svaki servis mora prvo utvrdit kvar, nece samo oni to tak na rijec :D.

Ma obicno su super brzi u Agramu, frendu je bio OneX za 1 dan gotov, meni je reko lik tamo 2-3 dana.

Obicno uvijek brzo i dobro naprave, samo ne znam kako ce to otvorit, HTC ima bas stroj za otvaranje One-a ali sa straznje strane, samo sigurno toga nema kod nas :D!

ono sto mene zabrinjava ako i daju novi uređaj, je novi mikrofon koji vise nije onaj HDR dual membrane. ovaj sad snima fantastican zvuk u jako bucnom prostoru (koncerti i sl.). zbog toga razmisljam da rađe ostanem sa neispravnom kamerom ;)

uglavnom, bas me zanima da li ces dobiti novi mob. ili ce nesto iskemijati...

15 godina
Bender_007, a sve je izvrsno. Najbolje zaokruzeni uredjaj na trzistu po meni i po nebrojeno puno recenzija. Kamera je savrsena, upravo sto treba biti smartphone kamera, dizajn, ekran koji je u svim uvjetima savrsen, audio i video recording je savrsen, a Zoe i Video Highlights je super stvar. Sense 5 je po meni kabolji UI za Android. Baterija na stock romu je extra, a ako ces stavljat custom, onda mos dobit jos do 50%. Ja mane ne vidim.
ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice