HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.389
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
power_user kaže...
nontryer kaže...

Stigao update kod mene. {#}

Koji operater? Ja imam otključani uređaj kojeg koristim na bonbonu i nemam ničega :(

Tele 2, tamo je i kupljen. Izgleda da još nije svima stigao, gleda se očito po CID-u uređaja, neki brojevi su dobili update a neki ne ali ti ne znam točno reć, pogledaj na xda.

@sardax za developer options odi u settings pod about>software information>more i tipkaj build number dok ne postaneš developer.

No. No. No. This is beautiful. This is art.
15 godina
HTC One

Ja sam na Tele2 i update je dostupan i skinuo sam ga naravno.Btw ponosni vlasnik Htc One vec 3 dana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
power_user kaže...
nontryer kaže...

Koji operater? Ja imam otključani uređaj kojeg koristim na bonbonu i nemam ničega :(

Moj je isto kupljen u slobodnoj prodaji, tj. radi na sve mreze i vec imam 4.2.2 :)

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Hvala nontryer, uspio sam aktivirat developer options. No, iako sam iskljucio Animacije, i dalje mi na app killeru kad ubijam appove jedan po jedan se preslaguju i ide sporo. Prije bi ubivao otvorene appove od dole desno i ubio bih devet apova u sekund i po, odnosno koliko god brzo mogu swipeat prema gore. Sad to ne mogu. Moram ici ili od gore lijevo ili ako idem od dolje desno, onda mi treba pun k... Jer se preslaguju sporo. Zna li netko odgovore na druga dva pitanja?
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
nontryer kaže...
power_user kaže...
nontryer kaže...

Tele 2, tamo je i kupljen. Izgleda da još nije svima stigao, gleda se očito po CID-u uređaja, neki brojevi su dobili update a neki ne ali ti ne znam točno reć, pogledaj na xda.

@sardax za developer options odi u settings pod about>software information>more i tipkaj build number dok ne postaneš developer.

HTC_102

Čini se da još ništa od update :(

Neću još otključavati bootloader da promjenim CID(neda mi se wipeati sve), valjda će biti update do idućeg tjedna

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Zanemarite prethodni moj post. Animacije uklonjene i telefon radi izvrsno.

Daydream nije nea fora, mozda da ovaj telefon ima dock, ali za sad nista od toga.
15 godina
sardax kaže...
Zanemarite prethodni moj post. Animacije uklonjene i telefon radi izvrsno.

Daydream nije nea fora, mozda da ovaj telefon ima dock, ali za sad nista od toga.

Ima dockova na ebayu, ali s obzirom na "čvrstoću" microUSBa ne bih se baš usudio to koristiti.

BTW, za mene još nema updatea, koliko sam našao na netu imam njemački CID, a kupljen je kod nas u svjetu medija

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 12:50 (power_user).
14 godina
HTC One

Imam problem, sestra mi je pokusavala uci u mobitel i zablokirala ga ( Pattern lock ) i sad mi pise da unesem podatke za reset Pattern-a, i ja unesem svoje podatke od mail-a i kaze mi da je Username ili Pass krivi {#}

Znam za onu opciju da napravim Factory reset, al to ne mogu jer imam vazne podatke na mobu koje ne smijem nikako izgubiti, pa jel mozda zna netko kako da maknem tj. resitiram Pattern lock?

Puno hvala!

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dal ti je na mobu aktivna bilo kakva konekcija, wifi, 2/3g?

Ako nije možda zato javlja da je krivi pass

14 godina
nontryer kaže...

Dal ti je na mobu aktivna bilo kakva konekcija, wifi, 2/3g?

Ako nije možda zato javlja da je krivi pass

Isuse da, mob je u Airplane modu {#}

To se nikako ne moze ugasit kad je zablokiran jel ?{#}

EDIT: skuzio sam, ugasaio sam Airplane mod, prijatelju, hvala ti puno {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 15:27 (Stolnik).
15 godina

Probaj držat power button, trebala bi bit opcija da isključiš (airplane mod mislim)

EDIT: no problem. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 15:28 (nontryer).
14 godina
HTC One

Evo otkljucao sam ga, uopce nisam gledao na to ( dal je spojen na internet ){#}

Jos jednom puno hvala {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Zna tko gdje mogu dobavit double dip flip za onea? Kod nas u hrvatskoj

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

HTC je pustio OTA 4.2.2. azuriranje .....

1 1 hvala 0
15 godina
HTC One

Postoji li još netko tko nije dobio 4.2.2? Ja ga još nemam, ozbiljno sam počeo razmišljati o GE ROMu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

e ljudi, rade vama karaoke ? tj. prikazuje li lyricse pjesme u music playeru ? meni ne prikazuje koju god pjesmu probao i ne znam kako da ukljucim. ukljucena je opcija u settings-ima da skida i lyrics.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ni meni isto ... Nemam pojma zašto?!
14 godina
sardax kaže...
Ni meni isto ... Nemam pojma zašto?!

jedino mi pada na pamet da nije podrzana na ovim prostorima.. {#} isto ko i google music.. iako ne vjerujem da je to, ne znam kako bi to ogranicili.

15 godina
HTC One

Je li itko koristio Revone za s-off i unlock bootloadera? Ako zna, je li potreban root prije korištenja i hoće li mi unlock izbrisati podatke kao HTCDev?

Htio bih ga otključati, ali ne želim sve brisati i riskirati s garancijom preko HTCDeva, a nigdje drugdje nisam našao na konačni odgovor(pitao sam i na XDA, samo su me popljvali da tražim na forumu, što pokušavam već 2h)

BTW, još nisam dobio update, što je i razlog za S-off 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
power_user kaže...

Je li itko koristio Revone za s-off i unlock bootloadera? Ako zna, je li potreban root prije korištenja i hoće li mi unlock izbrisati podatke kao HTCDev?

Htio bih ga otključati, ali ne želim sve brisati i riskirati s garancijom preko HTCDeva, a nigdje drugdje nisam našao na konačni odgovor(pitao sam i na XDA, samo su me popljvali da tražim na forumu, što pokušavam već 2h)

nije potreban root, koliko sam procitao ne brise podatke kao unlock preko HTCDev-a. ali nemoj me 100% drzati za rijec.

a koji si CID da jos nisi dobio update ?

15 godina
Igor666 kaže...
power_user kaže...

nije potreban root, koliko sam procitao ne brise podatke kao unlock preko HTCDev-a. ali nemoj me 100% drzati za rijec.

a koji si CID da jos nisi dobio update ?

Hvala, probat cu kad uspijem skinuti revone

HTC_102, napisao sam već gore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:46 (power_user).
14 godina
power_user kaže...

Hvala, probat cu kad uspijem skinuti revone

HTC_102, napisao sam već gore.

njemacki CID, mozda izađe sutra update, najkasnije za 2 tjedna kako se pise...

15 godina
HTC One

Ipak sam se odlučio za revone, sve je prošlo savršeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Ovak što se tiče ovog 4.2.2. updatea, razočarao me, ništa korisno mi nije dao, a samo mi je poremetio ono na što sam bio navikao.

Evo pogledajte sliku, mene zanima kako da maknem iz appdrawera internet, poruke, pozive i kameru. Stvarno mi ne trebaju tamo jer ih imam na onoj traci dolje i ne vidim smisao da tamo stoje, a volim da mi je mobitel što čišći po tom pitanju. Probao sam s hide, ali onda sakrije i iz te donje trake. Kamera mi se čini da ima više šuma, ne znam zašto je to tako, ali do sada kad god bi slikao iz stolca u kojem sada sjedim, nikad nije bilo šuma, a sad ga ima. Vani je kamera ok kao do sada, al ovo unutra me iritira.

Ostalo ajd ok, oni quicktoggleovi i tak neke stvari, al ništa specijalne meni.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 13:20 (spaws).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
spaws kaže...

Ovak što se tiče ovog 4.2.2. updatea, razočarao me, ništa korisno mi nije dao, a samo mi je poremetio ono na što sam bio navikao.

Evo pogledajte sliku, mene zanima kako da maknem iz appdrawera internet, poruke, pozive i kameru. Stvarno mi ne trebaju tamo jer ih imam na onoj traci dolje i ne vidim smisao da tamo stoje, a volim da mi je mobitel što čišći po tom pitanju. Probao sam s hide, ali onda sakrije i iz te donje trake. Kamera mi se čini da ima više šuma, ne znam zašto je to tako, ali do sada kad god bi slikao iz stolca u kojem sada sjedim, nikad nije bilo šuma, a sad ga ima. Vani je kamera ok kao do sada, al ovo unutra me iritira.

Ostalo ajd ok, oni quicktoggleovi i tak neke stvari, al ništa specijalne meni.

pa tako je bilo u ama bas svakom androidu, ne kuzim u cemu je problem. jedino je HTC u sense 5 odlucio sakriti te ikone iz app drawera, ali ljudi su se (s pravom) zalili na to pa su vratili kako i je u svakoj verziji androida.

a ti te ikone mozes sve staviti u jedan folder (a ta opcija je dostupna samo u sense-u) pa umjesto 5-6 ikona imas samo jedan folder nazvan po tvojoj želji...

ja na kameri iskreno nisam primijetio nekve promjene..

15 godina
HTC One

Jeli ikome radi MaxTV2GO na HTC One? 

Ja sam na VIP-u?! Thnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Je li netko isprobavao custom ROMove? Ako da, koji je najbolji?

Ja sam bio par dana na CM10.1 jer mi se sviđa AOSP izgled, ali kamera je loša, zvuk je katastrofa i ne radi USB OTG tako da sam sad na ARHD12.1 koji je OK, ali nije neka velika promjena od stocka pa je ostalo par stvari koje me nerviraju(blinkfeed na stock launcheru, integracija facebooka sa svime i sl.)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 23:45 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Je li netko isprobavao custom ROMove? Ako da, koji je najbolji?

Ja sam bio oko tjedan dana na CM10.1 jer mi se sviđa AOSP izgled, ali kamera je loša, zvuk je katastrofa i ne radi USB OTG tako da sam sad na ARHD12.1 koji je OK, ali nije neka velika promjena od stocka pa je ostalo par stvari koje me nerviraju(blinkfeed na stock launcheru, integracija facebooka sa svime i sl.)

Ja trenutno vrtim AOKP, jako sam zadovoljan, tone opcija, iznimno dobra baterija(!), sve fludino, kamera i zvuk skroz ok.

Dodatno sam stavio Facebook Home koji mi je, na moje veliko iznandenje, dobar i "drugaciji" :)

Ali, nakon par dana vratit cu se na stock, izvadim si app koje mi ne trebaju, i mogu reci da mi se jako svida svekupno Sense 5, jedino da mogu taj blinkfeed skroz maknuti... 

Trust Me, I'm an Engineer :)
15 godina
benko kaže...

Ali, nakon par dana vratit cu se na stock, izvadim si app koje mi ne trebaju, i mogu reci da mi se jako svida svekupno Sense 5, jedino da mogu taj blinkfeed skroz maknuti... 

Da, zbilja su napravili dobar posao, čak mi je i draži od cyanogena(više-manje stock android), jedino mi smeta ta povezanost na FB/twitter. Otvorim gallery, imam sve tuđe slike sa fb, wtf?

15 godina
power_user kaže...
benko kaže...

Da, zbilja su napravili dobar posao, čak mi je i draži od cyanogena(više-manje stock android), jedino mi smeta ta povezanost na FB/twitter. Otvorim gallery, imam sve tuđe slike sa fb, wtf?

Ta glupost sa galerijom se može disableat u opcijama negdje..

BTW kog zanima izgleda da su uspjeli sa potpunom konverzijom sense verzije u google edition.. tako da se može sredit da stižu OTA update-i od HTC-a.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

Ja sam još uvijek na stocku, i još nisam rootao.. jedino što mi fali i što me može natjerat na rootanje je adaway.. reklame znaju ubit u pojam.

Disregard the constabulary
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice