HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.320
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: HTC One
drapa88 kaže...
gamer34 kaže...

Jucer sam uzeo mobitel. Zasad sam odusevljen stvarno. Presao na njega sa s3 i vau koja razlika, leti i nema lagga. A sad jel netko imao mozda ovu maskicu i ako ima kakva je? Te ima li netko koju foliju viska za prodat?

ja imam double dip flip, i stvarno je odlična, a i meni bolje izgleda od te plastične

gdje si kupio? ebay?

This time next year we'll be milionaires
14 godina
neaktivan
HTC One

A to je HTCova boljka.

I One X pocucla bateriju ko iz sale, tako i One.

Gladan je to ekran.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

a pazi veći ekran lte mreža itd tako da meni je ok, a sa umjerenim trošenjem izdržao mi je i dva dana ali to mi se dogodilo možda dva puta u ovih 3 tjedna koliko ga imam

ne mislim to što je izdržao nego što sam ga umjereno koristio{#}

14 godina
HTC One

Kad nam ono otprilike stigne 4.2.2?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drapa88 kaže...

a pazi veći ekran lte mreža itd tako da meni je ok, a sa umjerenim trošenjem izdržao mi je i dva dana ali to mi se dogodilo možda dva puta u ovih 3 tjedna koliko ga imam

ne mislim to što je izdržao nego što sam ga umjereno koristio{#}

Ja još uvjek mislim da mi nešto u pozadini ždere bateriju, jer se ponekad dosta zagrije i pri najjednostavnijim stvarima, a nekad je hladan i uz Real Racing 3, a zagrijavanje je najbolji pokazatelj potrošnje baterije

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Knez_007 kaže...
drapa88 kaže...
gamer34 kaže...

Jucer sam uzeo mobitel. Zasad sam odusevljen stvarno. Presao na njega sa s3 i vau koja razlika, leti i nema lagga. A sad jel netko imao mozda ovu maskicu i ako ima kakva je? Te ima li netko koju foliju viska za prodat?

ja imam double dip flip, i stvarno je odlična, a i meni bolje izgleda od te plastične

gdje si kupio? ebay?

da sa britanskog, , malo je skuplja ali se isplati

14 godina
HTC One

jasno je meni da je ekran gladan od gladnijeg... ali nije jasno zasto to onda nije jednako kod svih, kod one x-a svi su imali problema sa baterijom, no i to je rijeseno koliko je to bilo moguce sa jelly beanom.

treba sacekati 4.2.2, mozda su sta rijesili

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

prosjek 1 dan 16 sati s normalnim koristenjem

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Evo ovako, telefon sam veceras koristio cijelu vecer i stvarno moram priznati da je kvaliteta izrade na vrhuncu, sve radi fluidno i ajmo reci glatko. Ali jos uvijek nije to to, ne znam, ali jednostavno mi nesto fali.. u svakom slucaju uzeo bih ga prije nego S4. 

Tony Soprano
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
HTC One

pa to je sve do navike, recimo ja kad sam presao sa Symbiana na Android, dosta toga mi je bilo neobicno, eto presao sam sa katstrofalne N97, na Galaxy S

na Nokiji sam imao jednostavam Menu, nisam imao hrpu ikona, sve je bilo rasporedjeno, imao posebno folder za Applications, Games, i sl. bez da sam pravio foldere, instaliras aplikaciju, odma ti prebaci u folder gdje su aplikacije

kad idem na net, pita me sam da li cu da idem preko wifi-a ili da mi trosi sa kartice

navikao se da mi i baterija traje duze i po 2-3 dana komotno :D hehe

i ima jos toga, samo se ne mogu sjetiti, al opet kazem, sve je to stvar navike

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:40 (Indestructible).

0 0 hvala 0
14 godina
Dali se nekako moze iskljuciti onaj sync slika s facebooka u galeriji?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Dok si u galeriji pritisni menu, hide/show albums i izaberes si. Sad neznam dali je to samo na 4.2.2 verziji.

14 godina
Dodge_167 kaže...
gamer34 kaže...

Dok si u galeriji pritisni menu, hide/show albums i izaberes si. Sad neznam dali je to samo na 4.2.2 verziji.

Nemam to na 4.1.2. Samo imam opciju da maknem facebook account ali onda se svaki put moram prijavljivat u aplikaciju, i kad se prijavim to se vrati.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One
17 godina
HTC One

Evo i moj je primjerak je dosao jucer i prvo sto sam primjetio nakon par minuta rada na njemu je zagrijavanje. sad, nije bas tako vruc da se opeces al koju got aplikaciju vrtio na njemu u roku minute se zagrije da je bas topao. Znalo se to par puta desiti i na iphone4 ali nakon par sati intenzivnog rada a ne par minuta i to svaki put. Jel to normalno ili?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dermentor kaže...

Evo i moj je primjerak je dosao jucer i prvo sto sam primjetio nakon par minuta rada na njemu je zagrijavanje. sad, nije bas tako vruc da se opeces al koju got aplikaciju vrtio na njemu u roku minute se zagrije da je bas topao. Znalo se to par puta desiti i na iphone4 ali nakon par sati intenzivnog rada a ne par minuta i to svaki put. Jel to normalno ili?

Ja mislim da je to normalno jer je kuciste od aluminija i koristi kao hladnjak. Meni se isto nekad zagrije ali nikad sad strasno da je neugodno drzat, istina nekad mi se dlanovi oznoje al to mi se dogadalo na svim mobitelima, nekad cak dok nisu topli.

17 godina
gamer34 kaže...
Dermentor kaže...

Ja mislim da je to normalno jer je kuciste od aluminija i koristi kao hladnjak. Meni se isto nekad zagrije ali nikad sad strasno da je neugodno drzat, istina nekad mi se dlanovi oznoje al to mi se dogadalo na svim mobitelima, nekad cak dok nisu topli.

Ma nije neugodno za drzat ali mi je neugodno saznanje da se grije toliko mob od 6k kn(naravno da ga nisam toliko platio:) i malo me zivcira...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
14 godina
Dermentor kaže...
gamer34 kaže...
Dermentor kaže...

Ma nije neugodno za drzat ali mi je neugodno saznanje da se grije toliko mob od 6k kn(naravno da ga nisam toliko platio:) i malo me zivcira...

Jbg, jako komponente, 1080p ekran, meni bi bilo cudnije da se negrije {#}

15 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Što se tiče toga, najbolji mobitel po meni. Baš ga treba uprtit ko magarca da se ugrije.

Za ovaj Htc One neznam kako se grije, nisam ga koristio predugo.

Nego, jel može netko napisati malu recenziju dosadašnjeg korištenja ovog uređaja?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
explorer 4 kaže...
Dermentor kaže...

Što se tiče toga, najbolji mobitel po meni. Baš ga treba uprtit ko magarca da se ugrije.

Za ovaj Htc One neznam kako se grije, nisam ga koristio predugo.

Nego, jel može netko napisati malu recenziju dosadašnjeg korištenja ovog uređaja?

Ukratko mob je vrhunski i po meni najbolji andorid danasnjice. Ekran super, baterija dosta dobra (meni sad trajala 2 dana i 9h uz 3h screen on), dizajni predivan... Al ono sto ga po meni koci je android, to jest lose aplikacije. Dugo sam bio na iOS-u i ono sto mi stvarno fali su dobro napravljane aplikacije, a ne stekava i sranja ruznog izgleda. Jos bih se osvrnuo na kameru koja je solidna. Nisam neki fotograf te meni osobno nema razlike izmedu ove na One, s3 i iP5.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...

Ukratko mob je vrhunski i po meni najbolji andorid danasnjice. Ekran super, baterija dosta dobra (meni sad trajala 2 dana i 9h uz 3h screen on), dizajni predivan... Al ono sto ga po meni koci je android, to jest lose aplikacije. Dugo sam bio na iOS-u i ono sto mi stvarno fali su dobro napravljane aplikacije, a ne stekava i sranja ruznog izgleda. Jos bih se osvrnuo na kameru koja je solidna. Nisam neki fotograf te meni osobno nema razlike izmedu ove na One, s3 i iP5.

3h screen on, šta nije to malo?

Ma da, aplikacije se često sruše i lošije su napravljene nego za iOS.

Meni je kamera ipak dosta bitna.

14 godina
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...

Pa je 3h je poprilicno malo, ali u to sam vecinom gledao youtube pa ne znam ako ti to nesto znaci. A kameru bi trebao negdje isprobat ili pitat nekog s foruma, ja stvarno niti ne znam fotografirat kako treba niti mi je to potrebno. Koristim ju za okinut koju fotku dok sam negdje, slikam biljeznice za skolu...

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...

Pa je 3h je poprilicno malo, ali u to sam vecinom gledao youtube pa ne znam ako ti to nesto znaci. A kameru bi trebao negdje isprobat ili pitat nekog s foruma, ja stvarno niti ne znam fotografirat kako treba niti mi je to potrebno. Koristim ju za okinut koju fotku dok sam negdje, slikam biljeznice za skolu...

Ma čudno mi je jer ljudi na Galaxy-u S3 redovito imaju barem 5h screen on koliko sam mogao viditi.

Mislim, na GSM areni piše 10 web browsing

14 godina
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...

Ma čudno mi je jer ljudi na Galaxy-u S3 redovito imaju barem 5h screen on koliko sam mogao viditi.

Da sam ga isao koristit tako da ga punim navecer isti dan kad sam ga skinuo imao bih bez problema 5h screen on. Sad sam ga stavio na punjenje pa ti javim sutra navecer rezultate.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...

Da sam ga isao koristit tako da ga punim navecer isti dan kad sam ga skinuo imao bih bez problema 5h screen on. Sad sam ga stavio na punjenje pa ti javim sutra navecer rezultate.

Hvala ti puno, nadam se da ćeš uspijet natuć toliko hehe ;)

14 godina
explorer 4 kaže...

Hvala ti puno, nadam se da ćeš uspijet natuć toliko hehe ;)

Hocu sigurno ;)

ps. evo rezultati od prosla par dana

15 godina
explorer 4 kaže...

Imaš hrpu recenzija na Internetu i sve su dosta realne. Mobitel je odličan, nema smisla da još jednom ponavljam sve što je već napisano nekoliko puta(odličan ekran, izrada, brzina), ali mogu ti reći ono što mi je najveće razočarenje(i jedino)-baterija, koja jedva izdrži cijeli dan s nekih 4,5h screen-on. Uvjeren sam da je SW problem čisto zbog načina kako pada, tako da ću probati pričekati 4.2.2, a ako on ne pomogne probati ću neki AOSP ROM, pa se nadam da će bez Sensea biti bolje.

Što se kamere tiče, nisam je puno isprobavao, ali slike na ekranu mobitela izgledaju odlično, dok ne zumiraš previše su definitivno bolje od iPhonea 5 s kojim sam uspoređivao. Kad ideš zumirati situacija se malo mjenja, ali to ne bi trebalo dolaziti do izražaja u većini slučajeva. Video u tamnoj sobi izgleda veoma dobro u usporedbi sa iPhoneom, ali nisam testirao u malo boljim uvjetima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
power_user kaže...

Imaš hrpu recenzija na Internetu i sve su dosta realne. Mobitel je odličan, nema smisla da još jednom ponavljam sve što je već napisano nekoliko puta(odličan ekran, izrada, brzina), ali mogu ti reći ono što mi je najveće razočarenje(i jedino)-baterija, koja jedva izdrži cijeli dan s nekih 4,5h screen-on. Uvjeren sam da je SW problem čisto zbog načina kako pada, tako da ću probati pričekati 4.2.2, a ako on ne pomogne probati ću neki AOSP ROM, pa se nadam da će bez Sensea biti bolje.

Što se kamere tiče, nisam je puno isprobavao, ali slike na ekranu mobitela izgledaju odlično, dok ne zumiraš previše su definitivno bolje od iPhonea 5 s kojim sam uspoređivao. Kad ideš zumirati situacija se malo mjenja, ali to ne bi trebalo dolaziti do izražaja u većini slučajeva. Video u tamnoj sobi izgleda veoma dobro u usporedbi sa iPhoneom, ali nisam testirao u malo boljim uvjetima.

Ovo je za moje potrebe čisto ok, s obzirom da sam na Xperiji dosad mogao imati max 3 i pol sata.

Da, kod uvjeta lošijeg osvjetljenja je sigurno bolji od iPhonea 5, i kod snimanja videa u bilo kojim uvjetima također. Ali slika po danu nije tako dobra kao na iPhoneu, to mi je jasno.

15 godina
explorer 4 kaže...
power_user kaže...

Ovo je za moje potrebe čisto ok, s obzirom da sam na Xperiji dosad mogao imati max 3 i pol sata.

Da, kod uvjeta lošijeg osvjetljenja je sigurno bolji od iPhonea 5, i kod snimanja videa u bilo kojim uvjetima također. Ali slika po danu nije tako dobra kao na iPhoneu, to mi je jasno.

Namjero sam napisao da jedva izdrži toliko, to je s automatskim brightnessom, power saverom, i pažljivim gašenjem 3Ga, WiFia i GPSa. Ja ga normalno koristim tako da je sve upaljeno i brightness na 100%, tako dođe na isto oko 3,5h. 

A slike po danu mi se čine bolje od iPhonea, samo video nisam probavao po danu, iako sam uspoređivao samo na ekranima mobitela pa je i to razlika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 21:59 (power_user).
15 godina
neaktivan
power_user kaže...
explorer 4 kaže...

Namjero sam napisao da jedva izdrži toliko, to je s automatskim brightnessom, power saverom, i pažljivim gašenjem 3Ga, WiFia i GPSa. Ja ga normalno koristim tako da je sve upaljeno i brightness na 100%, tako dođe na isto oko 3,5h. 

A slike po danu mi se čine bolje od iPhonea, samo video nisam probavao po danu, iako sam uspoređivao samo na ekranima mobitela pa je i to razlika.

That's the difference ;)

14 godina
power_user kaže...

Slkaj iste slike, stavi na dropbox pa cemo onda vidjet tko je bolji {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice