Gooapple V5 3g vs. Iphone 4

poruka: 7
|
čitano: 2.316
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, već neko vrijeme pratim na internetu Gooapple kineski mobitel (najbolja koprija Iphona 4 trenutno na tržištu)

Cijena mu je nekih 200 dolara što je  oko 1150 kn ako se ne varam

Međutim... već duže vrijeme želim kupit Iphone 4 , i trenutno imam dovoljno novaca da ga i kupim. ali sada... postoji jedan mali detalj koji se meni sviđa kod Gooapple mobitela a to je android software...

sad bih molio vaša iskrena mišljenja dali da kupim Gooapple V5 3G ili Iphone 4 :) koja su vaša mišljenja... Gooapple nije jedan od loših kineskih Iphone kopija, radi se o vrhunskoj kopiji Iphona sa original retina zaslonom kao kod original Iphona 4 

Gooapple V5 3G: http://android-sale.com/gooapple-v5-3g-phone.html 

Trenutno se odlučujem za Gooapple.
- software mi se više sviđa
- cijena 4x jeftinija :)

Nobody is perfect, well i am Nobody i'm Perfect :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gooapple V5 3g vs. Iphone 4
GameHero kaže...

već duže vrijeme želim kupit Iphone 4 , i trenutno imam dovoljno novaca da ga i kupim. ali sada... postoji jedan mali detalj koji se meni sviđa kod Gooapple mobitela a to je android software...

sad bih molio vaša iskrena mišljenja dali da kupim Gooapple V5 3G ili Iphone 4 :) koja su vaša mišljenja... 

Skeptičan sam prema bilo kakvim kopijama, na tvom mjestu bi >Ako ti se sviđa android< uzeo xperiu u (nova se nađe za 1200 kn) ili samsung galaxy s. Ili ako želiš iPhone onda uzmi pravi, ne kopije. 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
GameHero kaže...

Koliko vidim po videu, Gooapple šteka na veliko. Ne vrijedi ni 100, a pogotovo ne 200usd. S mogućom carinom cijena ti se može popeti i preko 1500kn.

Ili uzmi iPhone 4, ili neki android. Moj savjet: Xperia U, ili možda HTC Sensation. Ovisno želiš li novi ili rabljeni.

EDIT: mario me pretekao sa sličnim savjetom ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 0:44 (assassin.st).
16 godina
gooapple de lol,
kao da uzmes bmw i stavis u njega vw 1.9 tdi motor i volan od fice na 12col alu felgama
moja preporuka ti je da odustanes od oba i uzmes neki normalan mob sa garancijom kod nas, za te novce se moze svasta dobro naci, procitaj temu o odabiru mobitela..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
GameHero kaže...

Koliko vidim po videu, Gooapple šteka na veliko. Ne vrijedi ni 100, a pogotovo ne 200usd. S mogućom carinom cijena ti se može popeti i preko 1500kn.

Ili uzmi iPhone 4, ili neki android. Moj savjet: Xperia U, ili možda HTC Sensation. Ovisno želiš li novi ili rabljeni.

EDIT: mario me pretekao sa sličnim savjetom ;-)

Upravu si prijašnji modeli Gooapple-a štekaju, ali ovaj najnoviji V5 3G ne šteka baš ni malo :) Praktički je to Iphone 4 sa android OS :) Pogledaj video ponovno :)  

Nobody is perfect, well i am Nobody i'm Perfect :P
13 godina

Ono što ja vidim u tom videu je štekanje, očito različito definiramo i vidimo štekanje. Još uvijek stojim pri tome da taj mobitel ne vrijedi taj novac, a brzina njegovog androida je negdje u rangu galaxy ace-a, vidljivo sporiji od htc desire-a.

Jedino ok na mobu je ekran, sve drugo je zastarjelo ili preslabo, počevši od hardvera pa do gingerbreada i nikakve softverske podrske.

Recimo Xperia U, koju možeš naći po cijeni ovoga+carina, hardverski je duplo bolja, ima neznatno lošiji ekran iste veličine, manje memorije,ali i update na ICS, a možda i JB. A isto tako i garanciju za razlikuod ove kopije. S obzirom da imam tu Xperiu u kući mogu reći da je UI primjetno brži bez ikakvog štekanja.

EDIT: Gledam ove kopije i ne mogu vjerovati da ispod 200usd možeš naći dual core mobitele koji vrte ICS. Ako ne lažu u specifikacijama. Jel moguće da ovaj košta 129usd?

@GameHero pogledaj ovoga, za sličnu cijenu dobiješ izgled iP5, dual core i ICS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 3:52 (assassin.st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

okanite se kopija momci tako vam svega...

uzmi ip4 ili neki dualcore android

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice