Gigabyte GSmart GS202

poruka: 9
|
čitano: 2.107
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gigabyte GSmart 202

Lijep pozdrav!
Napisite mi svoja iskustva sa ovim uredjajem, planiram ga kupit a jos sam nesiguran u njega :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 4:43 (christian7).

0 0 hvala 0
13 godina
Gigabyte GSmart GS202

Ja ga kupujem danas, pa ako si još uvijek zainteresiran mogu napisat kratki osvrt navečer.

EDIT: nema ih više u prodaju kod nas, u zamjenu sam uzeo Prestigio 4044

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:41 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte GSmart GS202

Odakle navala na taj telefon, koliko znam GSmart ima novije verzije telefona u više cjenovnih razreda...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:34 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte GSmart GS202

kupio sam prije 4 dana u Linksu GS Smart Roma R2 i jako sam zadovoljan mobitelom 1099kn jako je lagan i imam osjecaj kao da drzim notes neki :D nazalost zastitu za njega nisam uspio pronaci

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gigabyte GSmart GS202
christian7 kaže...

kupio sam prije 4 dana u Linksu GS Smart Roma R2 i jako sam zadovoljan mobitelom 1099kn jako je lagan i imam osjecaj kao da drzim notes neki :D nazalost zastitu za njega nisam uspio pronaci

Kupi najobičniju kožnu futrolu. Meni se to pokazalo kao najbolja zaštita za telefon.

Ove sve silikonske navlake su glupost, mobiteli se pogrebu po prednjim rubovima, ekranu itd...

A kožna futrola ublažava i udarce tako da uređaj vjerojatno neće puknuti ni ako padne, jedino je problem ak padne na stranu iz koje se vadi iz futrole, što se meni nije nikad desilo, no kumu je ispao baš na tu stranu i pogrebao se po vrhu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 10:57 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan

di ima za kupit? Ono da prodjem sto jeftinije?

17 godina
christian7 kaže...

di ima za kupit? Ono da prodjem sto jeftinije?

e-bay, bilo koja trgovina s tim điđamiđama za telefone. Cijene su ti od 30 do 100 kuna zavisi o kvaliteti i veličini...

13 godina
Gigabyte GSmart GS202

Isto preporučujem da si naručite screen protectore, ja sam uzeo 6 komada za 15kn. Trenutno čekam dostavu pa javim rezultate i kvalitetu...

Pogledajte ako ima za vaš uređaj: http://www.ebay.de/usr/protectionfilms24

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gigabyte GSmart GS202

Imam  ovaj  mob  nekih 7-8  mj.  na  žalost  roknuo  mi  na  pod  i  puče  mi  display!

Naći rezervni je živa pilana!   Garancije  ne  pokriva  ovakve  kvarove  pa  bi  to  sam  napravio,  ali  nikako  negdje  naći  bilo  kakvu  informaciju  gdje  ga  nabaviti! ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice