Lijep pozdrav!
Napisite mi svoja iskustva sa ovim uredjajem, planiram ga kupit a jos sam nesiguran u njega :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ga kupujem danas, pa ako si još uvijek zainteresiran mogu napisat kratki osvrt navečer.
EDIT: nema ih više u prodaju kod nas, u zamjenu sam uzeo Prestigio 4044
Odakle navala na taj telefon, koliko znam GSmart ima novije verzije telefona u više cjenovnih razreda...
kupio sam prije 4 dana u Linksu GS Smart Roma R2 i jako sam zadovoljan mobitelom 1099kn jako je lagan i imam osjecaj kao da drzim notes neki :D nazalost zastitu za njega nisam uspio pronaci
kupio sam prije 4 dana u Linksu GS Smart Roma R2 i jako sam zadovoljan mobitelom 1099kn jako je lagan i imam osjecaj kao da drzim notes neki :D nazalost zastitu za njega nisam uspio pronaci
Kupi najobičniju kožnu futrolu. Meni se to pokazalo kao najbolja zaštita za telefon.
Ove sve silikonske navlake su glupost, mobiteli se pogrebu po prednjim rubovima, ekranu itd...
A kožna futrola ublažava i udarce tako da uređaj vjerojatno neće puknuti ni ako padne, jedino je problem ak padne na stranu iz koje se vadi iz futrole, što se meni nije nikad desilo, no kumu je ispao baš na tu stranu i pogrebao se po vrhu...
di ima za kupit? Ono da prodjem sto jeftinije?
di ima za kupit? Ono da prodjem sto jeftinije?
e-bay, bilo koja trgovina s tim điđamiđama za telefone. Cijene su ti od 30 do 100 kuna zavisi o kvaliteti i veličini...
Isto preporučujem da si naručite screen protectore, ja sam uzeo 6 komada za 15kn. Trenutno čekam dostavu pa javim rezultate i kvalitetu...
Pogledajte ako ima za vaš uređaj: http://www.ebay.de/usr/protectionfilms24
Imam ovaj mob nekih 7-8 mj. na žalost roknuo mi na pod i puče mi display!
Naći rezervni je živa pilana! Garancije ne pokriva ovakve kvarove pa bi to sam napravio, ali nikako negdje naći bilo kakvu informaciju gdje ga nabaviti! ?