Gdje je nestao Pre

poruka: 11
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

Zanima me dali ima novosti u vezi dolaska Palm pre-a.....koda je nesta s trzista uopce se ne cuje za njega....kako stoji s updatima....dali je zazivio app katalog?? zanima me dali ima ko vise informacija?

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

to sam bas i ja razmisljao neki dan.prvo toliko price o njemu a sada ni traga ni glasa....???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

evo kaj kaze nas Bug:

http://www.bug.hr/vijesti/palm-pre-europi/98727.aspx

I mene jako zanima Palm Pre, dosta sam citao o njemu kada su ga predstavili. I bas mi se svidja! Bas me zanima kako ce, ako uopce bude, proci u RH.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gdje je nestao Pre

A cuj znas da dok tehnologija dode u HR treba neko vrijeme, jos koje cijene stave ove lopuze kod nas...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

Dodosue vec je u europi.....neznam sta ceka hr....al cuo sam da bas nevalja....trga se slider....al mislim da je to popravljeno ima ko kakvih vijesti vezanih uz to??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

Meni je Palm Pre Plus bas lijepi mob, a i WebOS nije za podcijeniti. MIslim da je bas intuitivan, multitasking su prekrasno rijesili sa ovim karticama, samo kaj je relativno spor. Da bace u njega ovaj novi gigahercni procesor... ;)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gdje je nestao Pre

Dobar je palm ali je firma u teskoj banani pa je pitanje sta ce bit s njima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

Dobar je,samo sto ja ne znam nikoga ko ga ima ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

Da, mislim da su sje... marketing, uopce ga nigdje nema, samo sam ga na videu  gledao, a mislim da i te kako moze konkurirati trenutacnim top modelima. Too bad... Izlanuo se 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje je nestao Pre

njima trebaju samo novci......da oni imaju novaca kao glavni igraci imali bi najbolji mobitel....web os je po mom misljenju najbolji os....al ga treba usavrsiti (ne treba puno al treba)...android je ok....on ima dosta korisnika i proizvodjaca koji stoje iza njega.....al sta se izgleda tice meni je webos ljepsi...i sam palm pre je ljep....al je mal preplastican.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gdje je nestao Pre

u tome i leži njegova ljepota

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice