Galaxy S5 cracked screen

poruka: 5
|
čitano: 1.787
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Galaxy S5 cracked screen

Koristim navedeni mobitel već cca 2 tjedna samo, i već mi se nešto čudno dogodilo.
Mobitel nije nikad pao ni ništa sl., ali ekran je malo napukao. Mogućnosti su da je napukao u džepu dok sam sjedio ili ne znam eventualno dok sam skidao masku(normalno skidao). 

Pod garancijom je, nisam ga još nosio do HT-a, jer mislim da će vjerojatno poslati na servis i da će tek tada izvršit analizu, što znači da moram čekat barem par tjedana.
Stoga bi želio znati koliko bi došao popravak tog kvara, ispod su slike, ili kada bih sam popravljao(kupovao screen) što je potrebno kupiti na ebayu(npr samo ovo  ili cjeli screen). 

Inače, mobitel radi ispravno, i baš sam se nadao da ću izbjeć ovakve probleme kad sam kupio nešto "skuplje" ali očito to nije slučaj.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Galaxy S5 cracked screen

Probaj to sam napraviti,em ces zeznut i izgubit ces jamstvo.

Probaj naci neki servis koji ce ti zamjeniti samo staklo za cca 400kn znam da ima za s3, ne znam za s5

U svakom slucaju sam ne pokusavaj jer treba dovoljno zagrijat da ljepilo bude viskoznije,pa brzo zamjenit dok jos ima ljepljiva svojstva i da ne ostanu ispod stakla mjehurici zraka itd.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Galaxy S5 cracked screen

Inace puknuce stakla ne izgleda bas tak tj. da je nastala pukotina samo po jednoj krivulji. Da je doslo do udarca pukotine bi se pojavila na vise mjesta definitivno. Vec po slici vidis da nema jezgre udarca (osim ako nije udarilo u tupi predmet) + nemas ostecenja na coskovima.

Pukotina izgleda ko da je dosla zbog deformiranja moba, posto nije puklo nista drugo sigurno se nije deformiro nesto prejako. Osim toga i uslijed deformacije logicno je da bi screen puknuo vise orijentirano prema sredini jer je tu i tocka gdje se moze najvise saviti.

Mislim da bi ti trebali priznat garanciju, al dobro objasni da nije bilo udarca, mozda si jednostavno dobio primjerak slabije kvalitete.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 21:25 (Edge).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Galaxy S5 cracked screen
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 21:41 (peroko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galaxy S5 cracked screen

Riječ je učestalom problemu kod galaxy modela, plastično kućište nije dovoljno rigidno te pri opterećenju dođe do pucanja stakla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice