Jendostavno pitanje da li se isplati zamjena....
| 10 | LG Optimus 2x |
|---|---|
| 7 | Samsung Galaxy S |
| 10 | LG Optimus 2x |
|---|---|
| 7 | Samsung Galaxy S |
itko..hitno mi je....mogu dobit optimus 2x za galaxy s...dali se isplati zamjena za optimusa...??
Da.
Ja bi zadržao sgs, mada je 2x nešto 'bolji'
definitivno da se isplati
optimus 2x je tegra 2 platforma, blic na kameri (5MPvs.8 MP), veći ekran (4"IPS LCD), jedino nisam siguran da li su pustili ICS za njega znam da je trebao ići ali ne znam da li je vani, nešto bolja izrada jer ima metalni okvir za razliku od plastičnog SGS-a.
EDIT: da zabrijo sam na galaxy ace ili što već... znači iste su dijagonale ekrana
Optimus ima lošiji ekran, bolju kameru, lošiju grafičku, procesor bolji, ali Tegra je uvijek bila lagani fail.
SGS isto ima 4" ekran, 800x480 Super AMOLED.
jedino nisam siguran da li su pustili ICS za njega znam da je trebao ići ali ne znam da li je vani,
Nije još, trebao bi u '3' kvartalu. :)
Optimus ima lošiji ekran, bolju kameru, lošiju grafičku, procesor bolji, ali Tegra je uvijek bila lagani fail.
SGS isto ima 4" ekran, 800x480 Super AMOLED.
Optimus ima bolji ekran, čak i od SGS III. Grafička ne kaska niti malo za ovom u SGS, u nekim je segmentima i bolja.
Optimus ima bolji ekran, čak i od SGS III. Grafička ne kaska niti malo za ovom u SGS, u nekim je segmentima i bolja.

Dafuq?
Definitivno O2X, ali nikako nemoj ostaviti stock ROM, mobitel se doslovno 5x ubrza sa cyanogenom. Još kad izađe neki ICS s video encodingom/decodingom bit će još bolje.
Ne znam za SGS3, ali O2X definitivno ima bolji ekran i od SGSa i one katastrofe na SGS2
znači isplati mi se mjenjat...inače nemoram ništa nadoplatit ide ključ za ključ..oba su stara 1 god..savršeno očuvana...
znači isplati mi se mjenjat.
Da.
SGS je malo bolji mob, pogotovo ekran koji je gotovo neunišiv (pao mi je 100 x, razleti se maska i baterija, a na njemu ni jedne crtice), ali ima i svojih nedostataka (jednojezgreni proc.(mada sve ide glatko snjim), nedostatak bljeskalice i snimanje zvuka na koncertima (kao da slušaš brusilicu). S druge strane Optimus izgleda a bogami i teži kao cigla, neotporan na padanja (crtice se pojavljuju kao bad sektori- nemožeš ih zadržati ma koliko pazio), zvuk-isto ko SGS, a za SGS uvjek možeš dobiti više kn. kad prodaješ.
znači bolje zadržat sgs...sad sam u nedoumici..
znači bolje zadržat sgs...sad sam u nedoumici..
Nijw, Samsung je bolji samo po dizajnu, O2X je odličan mob, no čest je podcijenjen jer ljudi ne vole LG
može još neki razlozi zašto uzet optimusa....
bjezi od lga imao sam 2x godinu i 3 mjeseca,ocajan software,laga sve u 16..sada imam s3 i konacno sam happy
Naravno probao sam 1000 custom romova i onda radi bolje no previse bugova ,gasenja,bsoda i sl...
bjezi od lga imao sam 2x godinu i 3 mjeseca,ocajan software,laga sve u 16..sada imam s3 i konacno sam happy
Naravno probao sam 1000 custom romova i onda radi bolje no previse bugova ,gasenja,bsoda i sl...
Prestani lagat ovaj napaćeni narod. Nemaš to pravo!
To s custom rom-ovima je daleko od istine. CyanogenMod radi savršeno na ovom uređaju, čak je i zadnji stock V20S sasvim ispeglan, nema laganja ni bugova niti u jednom niti u drugom. Nema gašenja, nema BSOD-a ničega. To što neki ne vole LG pa onda pričaju gluposti treba zanemariti. O2X je i dalje jedan od odličnih uređaja, uskoro će dobiti ICS, ne sumnjam da će dev-ovi izbaciti i JB odmah nakon toga. Neznam koliko vam znači, ali je O2X zajednica na XDA jedna od najjačih, s puno korisnika, devo-ova, ROM-ova, kernela... Uređaj će biti podržan čak i poslije JB, zahvaljujući XDA-ovcima. Nema toga što O2X ne može a da SGSIII ili 1X može, bez obzira na broj jezgara i količinu memorije, O2X-ov hardver je i dalje sposoban za gotovo sve zadaće.
Kome sad vjerovati.....???nekako mi se čini da mind_challenge ima bolje argumente..
Kome sad vjerovati.....???nekako mi se čini da mind_challenge ima bolje argumente..
Evo ti ovdje fino opisano zašto je IPS i dalje bolji ekran od AMOLED i SAMOLED ekrana. LINK
Što god te zanima samo pitaj, sve ti mogu objasniti.
Ne znam kakav je Galaxy S, ali mogu potvrditi navode kolege mind_challenge-a, zadnji službeni GB update V20s je fakat odličan, a podršku zajednica na XDA da i ne spominjem.
Još samo da LG konačno "izbaci" i ICS...
Jesi li imao priliku isprobati O2X?
da probao sam...stvarno je fluidan....kolega mi kaže a to mi naj frend da mu otkad ga ima i na njega stavio 2.3.4..da mu nikad nije zaštekao..ugasio se..smrzo se...a ja na galaxy s imam 2.3.6 službeni pa malo malo nešt sere......msm da je sgs jedino ljepši,a optimus u ostalome dosta bolji..
glasanje 6 na 6...sutra razmjena znači ipak bolje 2x