Imam taj problem odnedavno i kad god upalim mob 5 min radi onda zaštopa i gasi se...izvrnem bateriju i opet isto...5-10 min radi pa se opet gasi!?....zanima me jeli to do baterije ako imate slicnih iskustava..?...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam taj problem odnedavno i kad god upalim mob 5 min radi onda zaštopa i gasi se...izvrnem bateriju i opet isto...5-10 min radi pa se opet gasi!?....zanima me jeli to do baterije ako imate slicnih iskustava..?...
i mom drugo se to isto desava,a meni se prije desavala na samsung E250 kada pricam da mi se ugasi.
Najbolje ti je da ga odneses na servis ili da nadogradis software pa mozda pomogne
a kako cu nadogradit software kad neam usba..niko ga nema...servis mi je skupp...neznam šta ću..
a kako cu nadogradit software kad neam usba..niko ga nema...servis mi je skupp...neznam šta ću..
pa kupi usb ili posudi od nekoga ako ima samsung g600,ne znam sta drugo :D
a naravno da ocu trazim od jucer....jbte niko ga nema...OVO gašenje me ubija...odjenom došlo prije je odlicno radilo....nezz bi li bateriju minnja.
a naravno da ocu trazim od jucer....jbte niko ga nema...OVO gašenje me ubija...odjenom došlo prije je odlicno radilo....nezz bi li bateriju minnja.
nemoj,ne isplati ti se jos uvijek,ako ne uspije sa nadogradnjom softvera onda gledaj sta ces...
evo jedno offtopic...znas li mozda kako namjestit postavke za internet u vipa..nece ni na net..
ma nema proba sann....nema za G600...;))..evo sam san se potrudio oce sad..;))
ma nema proba sann....nema za G600...;))..evo sam san se potrudio oce sad..;))
ak nema za g600 samo nadjes neki slican telefon isto ti je to :)
ali kada si se vec snasao super
e sad...ako znaš mozda more li se instalirat aplikacije kao mesenger ili ostale....na samsungu.
ee ajde ako mi neko može ode nać link za download za update softvera????
evo rijesio sam problem...naime otišao mu je procesor!!!....zato se stalno gasio..popravak mi nije isplativ pa cu ga najvjerojatnije prodat za nekih stotinjak kuna