dali ikako mogu maknut tako veliku potrošnju za na fejs.samo sam išo u poruke na fejsu i skinulo mji više od 10 kn.Bio sam manje od 10 sekundi.imam iphone i na vipu sam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema Facebook veze s tvojom potrosnjom, ako nemas kupljen neki internet paket, zaboravi surfanje, radje ugasi mobile podatke u postavkama.
imas besplatnu verziju fejsa: 0.facebook.com, ali posto iphone i ostali smartphonei zbog notifikacija i slicnih stvari cijelo vrijeme traze pristup netu, tu i tam potegne koji kb.
a znam za taj 0.facebook ali nemožeš s njim na iphone.
Pređi na Tomato? Za 55kn dobiješ soma poruka, poziva i gigabajt prometa.
dali ikako mogu maknut tako veliku potrošnju za na fejs.samo sam išo u poruke na fejsu i skinulo mji više od 10 kn.Bio sam manje od 10 sekundi.imam iphone i na vipu sam.
Nebitno je vremenski koliko si, nego koliko je MB povuklo. Na vipu je meni van paketa 1MB 10kn, tako da je moguće i tebi toliko.
To je glupa generalizacija. Možda ga je dobio / našao / u**ao / posudio?
0.facebook.com
zero.facebook.com
I iPhone mora to podrzavati, pa to ovisi o operateru ne o mobitelu. Eventualno da iPhone ne podrzava postavke za net koje sadrze proxy. Nerazumijem zasto je vama internet toliko skup, meni na BonBonu(097) je 1MB=0.70hrk
0.facebook.com
zero.facebook.com
I iPhone mora to podrzavati, pa to ovisi o operateru ne o mobitelu. Eventualno da iPhone ne podrzava postavke za net koje sadrze proxy. Nerazumijem zasto je vama internet toliko skup, meni na BonBonu(097) je 1MB=0.70hrk
a vip je dosta skup van paketa, ja inače imam 1GB, a to mi je sasvim dovoljno i za 2 mjeseca, ali ako izađeš van paketa plaćaš dosta
a znam za taj 0.facebook ali nemožeš s njim na iphone.
možeš!
jedino tele2 nema tu opciju. nema to veze sa mobom već sa operaterom. znači, ti sa vipom možeš!
uzmi podatkovni paket neki i riješio si stvar
Pa odes na safari i napises 0.facebook.com i surfas djabe na iphoneu....
hvala.