Facebook preskup

poruka: 12
|
čitano: 3.657
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Facebook preskup

dali ikako mogu maknut tako veliku potrošnju za na fejs.samo sam išo u poruke na fejsu i skinulo mji više od 10 kn.Bio sam manje od 10 sekundi.imam iphone i na vipu sam.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Facebook preskup

Nema Facebook veze s tvojom potrosnjom, ako nemas kupljen neki internet paket, zaboravi surfanje, radje ugasi mobile podatke u postavkama.

imas besplatnu verziju fejsa: 0.facebook.com, ali posto iphone i ostali smartphonei zbog notifikacija i slicnih stvari cijelo vrijeme traze pristup netu, tu i tam potegne koji kb.

http://isvijet.com.hr

5 0 hvala 0
14 godina
Facebook preskup

a znam za taj 0.facebook ali nemožeš s njim na iphone.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook preskup

Pređi na Tomato? Za 55kn dobiješ soma poruka, poziva i gigabajt prometa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook preskup
pas101 kaže...

dali ikako mogu maknut tako veliku potrošnju za na fejs.samo sam išo u poruke na fejsu i skinulo mji više od 10 kn.Bio sam manje od 10 sekundi.imam iphone i na vipu sam.

Nebitno je vremenski koliko si, nego koliko je MB povuklo. Na vipu je meni van paketa 1MB 10kn, tako da je moguće i tebi toliko. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Imaš iPhone a skupo ti je platit 20 kn za net paket
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Imaš iPhone a skupo ti je platit 20 kn za net paket

To je glupa generalizacija. Možda ga je dobio / našao / u**ao / posudio?

16 godina
Facebook preskup

0.facebook.com
zero.facebook.com

I iPhone mora to podrzavati, pa to ovisi o operateru ne o mobitelu. Eventualno da iPhone ne podrzava postavke za net koje sadrze proxy. Nerazumijem zasto je vama internet toliko skup, meni na BonBonu(097) je 1MB=0.70hrk

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

0.facebook.com
zero.facebook.com

I iPhone mora to podrzavati, pa to ovisi o operateru ne o mobitelu. Eventualno da iPhone ne podrzava postavke za net koje sadrze proxy. Nerazumijem zasto je vama internet toliko skup, meni na BonBonu(097) je 1MB=0.70hrk

a vip je dosta skup van paketa, ja inače imam 1GB, a to mi je sasvim dovoljno i za 2 mjeseca, ali ako izađeš van paketa plaćaš dosta

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
pas101 kaže...

a znam za taj 0.facebook ali nemožeš s njim na iphone.

možeš!

jedino tele2 nema tu opciju. nema to veze sa mobom već sa operaterom. znači, ti sa vipom možeš!

uzmi podatkovni paket neki i riješio si stvar

15 godina
neaktivan

Pa odes na safari i napises 0.facebook.com i surfas djabe na iphoneu....{#}

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 0:31 (nbafan).
14 godina
Facebook preskup

hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice