Facebook email notification

poruka: 3
|
čitano: 1.737
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo nije mi nikako jasna jedna stvar a to je aktivira san da mi dolaze na mob obavjesti kad mi neko stavi na zid poveznicu,komentira status... i posalje inbox,da te poruke dolaze putem moga email al problem je sto inbox jedini nece da dolazi sve ostalo radi kako treba čak i frend request,poke... Pa mi nije jasno zasto nece da dolazi push notifikacije za email mi rade kako treba, i nikako nemogu nac rijesenje na googleu, da li je to do facea ili cega drugog?

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Facebook email notification

Koji mobitel, koji OS?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

iphone 4 ios 5.0.1, treba mi ovo jer mi push notification ne rade zato jer mi je gevey sim a da ga probam popravljati preko SAMa mi se neda jer velika je šansa da ga pokvarim skroz,a od appa sta mi treba push mi treba samo facebook koji more slati obavijesti preko emaila kojima rade push.BTW ja mislim da je do facebooka jer sam gledao bratove emailove njemu je bio email push za face ukljucen ima 2 god pa vidim da su mu prestale dolaziti inbox obavijesti ima pola godine, a sve ostale rade uredno kao i meni 

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice