EXTRA Total S tarifa???

poruka: 5
|
čitano: 11.259
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
EXTRA Total S tarifa???

Zanimaju me neke stvari: istekao mi je ugovor sa Mrak Tarifom i namjeravam preći na Extra Total S tarifu.

Inače je ona 100kn, ali pošto nisam stariji od 28god, za mene je onda 50kn.

E sad me zanima: znam da u njoj imam flat internet, 50 poruka i 150min razg (namjeravam si aktivirati opciju Poruke za 25kn, tako da imam još i 300 poruka).

E sad ono što me jako zanima:

- da li je kao i u Mrak tarifi, da osim tih opcija da imaš određenu svotu novca na mobitelu (Mrak tarifa koju sam plačao 53kn, svaki mjesec sam dobivao 40kn na račun., s tim da mi se prebacivalo iz prošlog mjeseca ako nisma sve potrošio), pa me zanima koliko se ovdje ima mjesečno, da li se ima na mobu tih 50kn, ili manje??? (pošto ipak košta svaka upsotava poziva i slično)...

- i zanima me ova opcija Neograničena priča, koja je moguća za tu tarifu. Koliko se ona dodatno plaća (ako se plaća), koja je fora u njoj, osim što besplatno mogu zvati mobilne i fiksne korisnike???

0 0 hvala 0
17 godina
Re: EXTRA Total S tarifa???

Flat internet da; prvih mislim 512 MB na punoj brzini mreže nakon toga na max 64kbps (8 kBps).

Mislim da u tih 50 Kn imaš kao u mrak tarifi slično, dakle u to idu poruke, uspostave poziva, minute razgovora prema T-Mobile mreži.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Flat internet da; prvih mislim 512 MB na punoj brzini mreže nakon toga na max 64kbps (8 kBps).

Mislim da u tih 50 Kn imaš kao u mrak tarifi slično, dakle u to idu poruke, uspostave poziva, minute razgovora prema T-Mobile mreži.

Ok, a ova Neograničena priča? Kakva je točno fora sa njom?

17 godina
EXTRA Total S tarifa???

Ha ne znam, najbolje da pitaš T-mobile. Ako imaš facebook profil možeš ih pitati putem fesja (HT) ili putem maila na facebook@t-com.hr.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Extra total S ti dođe 100kn - 50% popusta za mlade = 50kn
Na tih 50 kuna placas jos 10 kuna radijske frekvencije i uspostave poziva.
Uspostava ti je 0.29 lipa, pa primjer ako imas 100 poziva mjesecno to ti je 100 × 0,29=29kn. pa bi ti račun bio

50+10+29= 89kn. (100 poziva ti je 3 poziva po danu, sto je nista)

Neograničena prica je pogodnost koja se placa jednokratno 20kuna i kada je aktiviras imas neogranicene minute prema tmobile i tcom mrezi, tj.prema 098/099 i prema fixnim mrežama u t-comu.

Nadam se da sam pomogao :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice