lijep pozdrav. koristim galaxy ace i za oko mi je upao taj cyanogenmod. i sad prije nego šta pokušam s stavljenjem tog roma, da čujem vaše mišljenje. po čemu je bolji i ako je bolji od originalnog softwera, dal je camera bolje, dal duže drži baterija, dal šteka, itd itd... naime sad koristim originalan softwer gingerbread 2.3.6. hvala i lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To kakav je Cyanogen nema veze sa kvalitetom builda za tvoj mobitel.
Sestra ima Gio i na CM10 (kojeg pravi isti tim kao i CM10 za Ace) ne radi snimanje videa, kamera je bugovita, ne rade Google location servisi i Now. Baterija nisam siguran koliko traje
jer je na ovom romu samo par dana, ali sigurno manje nego na stock GB. Pogledaj temu na XDA pa procijeni sam.
Ja koristim CM9 na LG P500 i super je. Puno bolji od od stock ROM-a. Ali iskustva nisu ista na svim telefonima. Fred ga je s HTC-a maknuo.
lijep pozdrav. koristim galaxy ace i za oko mi je upao taj cyanogenmod. i sad prije nego šta pokušam s stavljenjem tog roma, da čujem vaše mišljenje. po čemu je bolji i ako je bolji od originalnog softwera, dal je camera bolje, dal duže drži baterija, dal šteka, itd itd... naime sad koristim originalan softwer gingerbread 2.3.6. hvala i lp
CyanogenMod(ovi) su custom buildovi koji najčešće koriste i custom kernele za pokretanje. Ti romovi imaju puno više opcija od stock roma i imaju u sebi sve najnovije libove potrebne za ugodan i brz rad uređaja i "smooth feel".
Često se zna dogoditi da u početnim fazama pojedinih CM-ova nerade neke stvari kako treba ali to se vremenom sve ispravi i bude odlično.. Pošto je tvoj GalaxyAce dosta star uređaj kao i moja X8 predpostavljam da ima dovršeni CM7.2.. Svakako preporučam stavljanje istog,nemožete pogriješiti!
Zaboravio sam GB, 7.2 radi savršeno na Giou, znači i na Aceu
hvala, a vidim da svaka tri dana izlazi nova verzija (official) pa me zanima dal se on sam izvrši update ili moram ga sam skinut opet i instalirat?
Jučer stavio na galaxy ace (GT 5830S) CM7.2. Radi bolje. Puno bolje.
Navečer ti dam sve što ti treba ako si zainteresiran za to, naravno.
S tim da imam i originalni firmware ako što zezneš.
hvala stari skinuo sam ga i upravo ga instaliravam. koji firmware? ja imam 2.3.4. skinut
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Ovaj originalni? Morao bih doma pogledat.
Ako zapneš, javi se, ima sve, od detaljnih instrukcija do videa. Samo bi trebao serijski broj vidit dal odgovara.
Kako za moji mobitel.
Originalni OS na mom aceu se prekjučer 17 puta ugasio bez ikakva razloga.2-3 puta dbnevno je bila normala. Sad se ne gasi niš.
A mogu i na inteeeeerneeeeeeet!!!!

Ako si mislio na CM, onda je 2.3.7
Verzija jezgre 2.6.35.7-perf-CL882825
Imam xperiu x8 htio bih staviti cyanogenmod ali me zanima mogu li ako ne budem bio zadovoljan sa cyanogenmod vratiti na stari offical android OS?? ;)
Možeš, samo pokreneš repair iz PC Companiona. Ali od stock eclaira gore ne može.
Možeš, samo pokreneš repair iz PC Companiona. Ali od stock eclaira gore ne može.
Šta je to stock eclair?
kad stavljas cyanogen mod uvijek stavljaj stable verziju jer nightly i experimental imaju dosta bugova
inace eclair ti je verzija androida...isto kao ics(4.0) ili gingerbread(2.3) android eclair je 2.1....prastar je i naspram toga cyanogen mod ce ti bit preporod...i da stock znaci tvornicki