BB Curve 8520 WI-FI problem

poruka: 37
|
čitano: 17.103
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: BB Curve 8520 WI-FI problem

To sve govori, ako nema nikakvih unosa, pod HRT-om, poslat ću ti svoje servisne knjige, trebale bi popraviti stvari, barem se nadam. Upload servisnih knjiga ide tako da izabereš "restore" iz DM-a i zatim servisne knjige.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
17 godina
neaktivan

Učitao sam servisne knjige, sad mislim da radi odlično, budem ga testirao još !

Spoji se na wireless i ide na internet dok je u postavkama

Mobile Network Options - Data Services : ON

While Roaming : OFF.

Advanced Options - Browser - Defulat Browser configuration : Hotspot Browser

Defulat WAP B. : t-zones

Sad moram samo provjeriti račun, da mi se na nabija i da internet radi samo kada sam na wirelessu.

Imam još jedno pitanje, dok sam učitao te servisne knjige, pojavile su mi se ikone Gmail, i Hotmail, ali nekak čudno izgledaju

Kako ih mogu obrisati ?, te da li mogu rasporediti ikone ne početnom zaslonu prema mojoj želji ?

Imam poteškoća i sa skidanjem aplikacije, recimo htio sam skinuti gtalk, na adresi kliknem na gtalk, veli da treba unijeti email adresu na

koju se šalje link za download. Upišem, dobim povrati mail s linkom, ali dok kliknemna taj link opet me vrača na tu stranicu gdje upisujem mail

adresu da mi pošalju link :(

17 godina
neaktivan

Gtalk je jos u beta fazi i moze se dobiti sa pozivnicom. Ostavis mail i oni ce ti poslati pozivn icu. Kaos t je bilo sa gmailom i sa wave.

17 godina

Odlično, drago mi je da je sve naposlijetku proradilo. Bitno ti je da je browser podešen na Hotspot Browser, jer se tada koristi WLAN, dok t-zones koristi T-mobileov APN (ne znam zašto se zove WAP). Za svaki slučaj malo provjeravaj račun, premda ja koristim BIS, što je i razlog zašto si dobio Gmail i Hotmail direktorije (poslao sam ti sve svoje knjige); Options -> Advanced Options -> Service Book -> obriši knjige Hotmail [CICAL], Hotmail [CMIME], Gmail [CICAL], Gmail [CMIME], Gmail [SYNC] i po nekoj logici trebali bi ti nestati. Ima tu još tebi nepotrebnih knjiga, no bolje ih pusti na miru ako već sve radi kako treba. Za korištenje Gmaila bez BIS-a skini si Gmial aplikaciju za BlackBerry, jer je sam BB mail ugrađen u OS nemoguće koristiti bez BIS-a ili BES-a.

Ikonice možeš rasporediti, samo otvoriš meni, selektiraš ikonicu koju želiš seliti i odabereš "Move" te ju preseliš u prvi red na mjesto koje želiš - to je red koji se pojavljuje na početnom zaslonu.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
15 godina
neaktivan

pozdrav imam sličan problem.... tj. sredio sam postavke jučer i sve je funkcioniralo savršeno spajao se putem wlana i danas pokušao i neće.

Verzija os je v5, što sam uspio skužiti u postavka mi fali IP adresa.... kako je nestala ne znam, može li se ručno upisati? pomoć molim :(

0 0 hvala 0
17 godina
Re: BB Curve 8520 WI-FI problem

IP adresa? Imaš li servisne knjige, jesi li na T-mobileu ili VIP-u, koristiš li BIS?

15 godina
neaktivan

riješeno, malo preglednik zašteka i poremeti postavke.... nego sad pitanje ako netko zna.... Kako unijeti ručno postavke za wap/mms  na tele2?

Čitam i govore da se ne može.... bla bla ali neki su uspijeli koliko vidim, pitao sam ali nema odgovora :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 8:56 (kameni).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice