HGSpot - novi problemi

poruka: 3
|
čitano: 1.619
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
HGSpot - novi problemi

Drugo racunalo koje smo kupili za zenu ima potpuno drugaciju graficku i cak i neke druge komponente. U specifikaciji je Radeon, a unutra je GeForce - pri preuzimanju nam je receno da je: "To sve i tako i tako isto...".

Takodjer na prvom racunalu je specificirano da dolazi s Linuxom, ali nije doslo s nicim, pa mislim da se onda, prema zakonu, niti ne moze prodavati kao racunalo, vec bi moralo imati drugaciju cijenu itd.

Nakon svega ovoga i proslog problema s garancijom, te jos nakon toga sto nakon sto se spustim s prvog kata u prizemlje da izadjem, moram napraviti turneju po friziderima i peglama oko cijeloga ducana da bi dosao izlaza (tako su napravili ducan) - mislim da definitivno vise ne kupujem nista u HGspotu. To su postala govna prelosa!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HGSpot - novi problemi

Oohh, Somebody's mad here!

I ja sam imao dosta loših iskustava sa njima u prethodnim godinama. Dobivao komponente u antistatičkim vrećimama (ne u originalnim kutijama), bez drivera. Jednom čak i pokvareno napajanje. Ne kupujem tamo već dugo.

17 godina
HGSpot - novi problemi

Ne vjerujem da bi stavili nesto drugo osim ako te nisu nazvali i pitali jel moze to umjesto toga (nema na skladisti itd.)!

Linux si vjerojatno dobio instaliranog ali bez grafičkog sučelja... a to si i narucio...

Ako su te kontaktirali i ti si rekao "ok, moze ta radeonka umjesto nevedene nvidie" onda se nemas sto zaliti...

Ja osobno ne preferiram HGspot osim ako ima nesto jeftinije od drugih ali ima stvarno puno ljudi koji naprave upravo navedeno pa kukaju da su prevareni!

Ono sto je na finalnom racunu (koji dobijes kada platis a ne pri dogvoru) napisano za sto si dobio i garanciju mora i biti u kompu! Ako nije tako idi do sefa trgovine pa i dalje ako treba!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice