Adobe Photoshop CS5 Extended tutorial i tajne ??

poruka: 3
|
čitano: 8.606
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Adobe Photoshop CS5 Extended

Veliki pozdrav svim članovima ove sitne ali dinamitne web site zajednice(sitne nasprem recimo googla i microsofta i sl. web kuća,BUT ipak dovoljno velike da se sve što ti je potrebno se može naći na njoj.,a to je najveća veličina i kvaliteta jedne web stranice :)).btw.zam da ovo malo zvući patetićno(kao on nas sad zašprehava samo da mu pomognemo),ali NIJE.:) Kad god sam bio zapeo u nećemu OVDJE sam bio našao izlaz kroz teme koje se wrte na siteu.TNX unaprijed OK, krećem sa pitanjem-ima. Trebao bi sve ,ali ama baš sve vezano za Adobe Photoshop CS5 Extended. .Sve šta ima veze sa Photoshop CS5. Ako neko ima kratke bilješke( tutorial )koje je sam pisao kako se služiti sa PhotoshopCS5(podsjetnik) u pdf ili wordu. Znači SVE od A-Ž.Namigiva  HVALA

Adobe Bridge CS5.2 Adobe Bridge CS5.2
Adobe Device Central CS5.3 Adobe Device Central CS5.3
Adobe Extension Manager CS5.4 Adobe Extension Manager CS5.4
Adobe Help Adobe Help
Adobe Photoshop CS5.1 Adobe Photoshop CS5.1
ExtendScript Toolkit CS5 ExtendScript Toolkit CS5
dzoya
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 2:02 (dzoya).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo ovdje imas par jako dobrih tutova za sami pocetak rada, a imas ih nekoliko i na forumu

edit: zasto dupli post?

etikete, ovo je nacija etiketa!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 14:08 (ExXxEr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problema sa navedenim programom.Kad se upali i otvori neka slika automatski izbaci onu grešku(dont send,send error report...) i  isključi mi program.Je li moguće da problem bude u konfi računala ili tako nešto.

Konfa je :Intel pentium d925 dual core 3.01 GHz,ati radeon x1300/x1550 series,2Gb RAM-a 800 MHz,Windows XP SP3

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice