Veliki pozdrav svim članovima ove sitne ali dinamitne web site zajednice(sitne nasprem recimo googla i microsofta i sl. web kuća,BUT ipak dovoljno velike da se sve što ti je potrebno se može naći na njoj.,a to je najveća veličina i kvaliteta jedne web stranice :)).btw.zam da ovo malo zvući patetićno(kao on nas sad zašprehava samo da mu pomognemo),ali NIJE.:) Kad god sam bio zapeo u nećemu OVDJE sam bio našao izlaz kroz teme koje se wrte na siteu.TNX unaprijed OK, krećem sa pitanjem-ima. Trebao bi sve ,ali ama baš sve vezano za Adobe Photoshop CS5 Extended. .Sve šta ima veze sa Photoshop CS5. Ako neko ima kratke bilješke( tutorial )koje je sam pisao kako se služiti sa PhotoshopCS5(podsjetnik) u pdf ili wordu. Znači SVE od A-Ž. HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problema sa navedenim programom.Kad se upali i otvori neka slika automatski izbaci onu grešku(dont send,send error report...) i isključi mi program.Je li moguće da problem bude u konfi računala ili tako nešto.
Konfa je :Intel pentium d925 dual core 3.01 GHz,ati radeon x1300/x1550 series,2Gb RAM-a 800 MHz,Windows XP SP3