Zyxel i Xiami miwifi 3

poruka: 2
|
čitano: 643
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zyxel i Xiami miwifi 3

Pozdrav svima, imam jedno pitanje pa se nadam da netko ima iskustvo sa ovom kombinacijom.

Neki dan mi je napokon odumro Siemens router i Iskon kao provider je došao i zamjenio sa drugim, Zyxelom (model nemam trenutno tu ali pretpostavljam da je jedini).

Uglavnom, ja od prije već imam Xiaomi router MiWifi 3. Sam router radi odlično, mogu mu pristupiti od svuda preko moba i ima hrpu zgodnih funkcija.

E sada dolazimo do problema: Čim mi je osposobljen ovaj Zyxel router, preko korisničkih stranica sam tražio da upale bridge mod. Kroz doslovno minutu-2 router se resetirao i nazvali su me da mi izdiktiraju username i pass za spajanje.

Problem je što kada nemam net, ne mogu ni prevesti sa Chromeom sučelje Xiaomi routera (koje je na kineskom jer je router namijenjen za njihovo tržište) i samim time ne mogu uopće ni pronaći dio gdje bih te podatke i upisao.

Što je najbolje, nekako uopće sumnjam da taj router to i može...ako netko ima iskustva sa njim u tom smislu, molim vas pomoć! 

Trenutno preko Xiaomija imam net i sve radi odlično, pokupio je direkt od glavnog routera konekciju.

Da napomenem, Zyxel je trenutno u normalnom modu rada, dakle kao samostalni router i sve radi ok...ne znam iskreno dal uopće imam potrebe za bridge modom pošto i tako dobivam net sa Xiaomija....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:09 (mrxa1).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zyxel i Xiami miwifi 3

Reply-ajam sam sebi iako nije baš po pravilima čisto da ne uređujem originalni post unedogled.

Evo zujajući kroz videe (odreda sve Kinezi i Indijci ih rade jasno) našao sam jedan dio u postavkama gdje traži da se unesu postavke za spajanje na net.

To je pretpostavljam dio gdje bih trebao unesti podatke za spajanje na Iskon (screen dolje).

Probati ću ovo kada dođem sa posla ali ću prije svakako screenshotati prevedeno sučelje pošto kad prebace u bridge ostaju samo Čajniz slova 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice