bok svima. može preporuka kako da riješim problem spajanja na WIFI . Imam laptop s kojim bih se trebao spojiti na mrežu udaljenu 100ak metara. Kabel nije opcije.
Hoće li raditi usb wifi adapteri ili mi treba nešto drugo ?
hvala lp
bok svima. može preporuka kako da riješim problem spajanja na WIFI . Imam laptop s kojim bih se trebao spojiti na mrežu udaljenu 100ak metara. Kabel nije opcije.
Hoće li raditi usb wifi adapteri ili mi treba nešto drugo ?
hvala lp
Ako se sad nemožeš sa prozora nikako konektirat na taj ruter mislim da odbaciš tu ideju.
Smartfonu instaliraj "wifi analyzer" pa pogledaj blizu tog rutera koliko ima korisnika koji koriste taj kanal (za radnog vrimena i navečer ponovi).
To isto pogledaj kod svog prozora. Ukoliko ima više od deset stalnih sa jakim signalima na tom kanalu....odustani.
Zato jer on tebe neće čuti od tih koji su mu bliži a ti njega nećeš čuti od ovih koji su tebi bliže pa će veza stalno pucati i biti veliki ping.
Zanima me ima li tko neku preporuku za dual band usb adapter, trenutno imam tplinkov tl-wn722n koji me za 80kn odlicno sluzio zadnjih par godina.
Posto sam si uzeo router koji podržava 5ghz, a mreža mi je poprilicno zakrcena na 2.4, vrijeme je da nabavim dualband adapter.. Pa jel ima tko preporuku za ne preskupi takav adapter?