Kantena

poruka: 3
|
čitano: 2.657
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kantena

Pozdav,

imam jedno pitanje...zna neko kako spojiti kantenu na laptop..jer kantenu za sotlno računalo sam priključio preko koaksijalca na mrežnu karticu a leptop nažalost nema taj utor za koaksijalac pak me zanima ako neko zna kako spojiti na kantenu laptop..hvalaa

1 0 hvala 0
17 godina
Kantena

moras rastepst laptop i nac mu wireless karticu, na nju su ti spojena 2 pigtaila koja idu iz monitora(antena je u monitoru) i trebas pigtal s kojim ces to moc spojiti na tu karticu na MAIN

Vjerojatno jedan od ovih, ovisi kakav konektor imas na kartici i na kraju kabla kantene:

http://www.mikrotik-hrvatska.com/kabeli-pigtailovi-c-104_105.html

ako ces to raditi budi njezan i precizan, lako se povinu i puknu dijelovi na tim malim konektorima, a moras jako stisnut da sjedne kak spada.

kabel ti je ustekan u wireless karticu na racunalu

bolje rjesenje je povezat laptop i racunalo mreznim kablom i tam u windowsima postelat connection sharing ili mozda zbridgat lan i wlan na kompu, onda mozes s oba pristupat mrezi, samo kaj komp mora raditi da bi to funkcioniralo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 22:33 (Ante).

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Kantena
Eeeee postovanje decki, no ima i drugo rjesenje za to, samo naravno i ja se pitam kako da dodjem do tutorijala a da previse ne lutam. Naime, kantena se moze spojiti i preko USB kabla, stim da se u portovima treba preusmjeriti. Davo sam gledala to kod jednog prijatelja no ne mogu nikako uspostaviti s njim kontakt da ga zamolim za pomoc. Stoga bih molila za pomoc na ovoj vec otvorenoj temi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice