Dmet AirLive WL1700

poruka: 3
|
čitano: 3.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dmet AirLive WL1700

Pozdrav ekipa, zanima me ima li ko iskustva sa ovom karticom, odnosno kakav domet mogu ocekivat sa njom?

Idem na more preko ljeta, zvao sam vec susjeda dole, moci cu koristit njegov internet. Problem je sto je kuca preko puta ceste i imam tipa 20-25m do routera. Je li ovaj uredaj sposoban po defaultu uspostavit konekciju na takvim udaljenostima ili bi trebalo dokupit antenu neku jacu?

Ako da bi li Airlive rubber 9DBi (omni) bila dovoljna?

Nisam bas testirao u Zg buduci se spajam na vlastiti router na 5m udaljenosti, iako dosta PA-ova jos vidim (susjedi), ali posto nemam naviku "posudjivanja" veze od susjeda, ne mogu ni otprilike procijenit kolike su udaljenosti moguce, a i uvjeren sam da je vecina onoga sto vidim iz stanova do ili iznad/ispod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dmet AirLive WL1700

AirLive WL-1700 je najbolja kartica na tržištu. Ima ih dvije vrste high power i long range .

Nemoj da te netko nagovara da kupiš Kasens 2000mw ili 3000mw ( te su kartice čista glupost ) dakle ista je snaga kao i na Airlive WL-1700.

Testirao sam i poznatu Alfu s Airlive i neznatno je alfica jaca. (dakle sve te kartice koristi isti chipset i približna je snaga )

Znam da ce se sad javiti neki mudrijaši i pričat lovačke price kao Kasens ima duplo veci domet. ha ha 

Dakle Airlive WL-1700 je najbolja kartica u HR , garancija 18mjeseci .cijena 180Kn 

Ja sam s tom karticom lovio net od rođaka na moru na 500-600m i bez problema surfao.

I slao sam ih u dalmaciju sigurno 5-6 komada , skoro cijelo jedno malo selo umreženo s tim karticama i sve radi kao urica.

A što je popularno , Airlive WL-1700 radi i s Backtrack , Beini , XiaopanOS

Imaš i alternativa na njuškalu , za 100kn se nađe Gsky isto u rangu te Airlive ( približno isti domet )

S Gsky sam imao super iskustva.

15 godina
neaktivan
Re: Dmet AirLive WL1700
žederonja kaže...

AirLive WL-1700 je najbolja kartica na tržištu. (...)

Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje...

Spajam se na internet bežično putem jeftinog USB adaptera Canyon CNP-WF518 i rutera Siemens SX 763. Udaljenost između PC-a, odnosno wireless adaptera, i rutera, je 5 metara. Između njih se nalazi par vrata i zid te mi je signal osrednji, a zna mi se rijetko desit i da veza pukne. Želim da mi signal bude cijelo vrijeme odličan. Dali će biti USB ili PCI kartica mi je manje bitno, iako bi mi bilo zgodnije da je PCI. Dal mi je potrebno uzimat taj AirLive, il bi to za mene bio overkill? Možda bi u mom slučaju jednak rezultat postigao nekom kvalitetnom PCI karticom?

Edit: Nevermind, kupio sam Air Live WN-370USB.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 0:41 (FLes).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice