Access point - mobilni internet

poruka: 6
|
čitano: 2.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Pozdrav, trebao bih pomoć, naime imam jedan internet LTE mobilni stick, koji mi se hvala Bogu spaja brzinom većom od 20MB/s, brže nego moj aDSL. Pošto imam neograničen net, zanima me postoji li mogućnost da taj stick pretvorim kao neki access point tako da na njegov signal mogu pristupiti putem Više računala? Radi se samo o stolnim računalima, pa mogu uzeti neku wifi karticu? Znam da je VIP imao homebox office uređaje, samo neznam dali bi to funkcioniralo ako uzmem uređaj taj i stavim u njega tu svoju karticu? Ovo mi je hitno, pa ako može netko pomoći. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja koristim Siemens SX763 sa instaliranim OpenWrt softwareom i imam WLAN AP preko 3G sticka ZTE MF190, malo komplicirano ali odlična stvar.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Imaš negdje pojašnjenje kako podesiti da sve to funkcionira, ne razumijem baš najbolje :/ hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Evo da pomognem za ubuduće ako netko bude trebao, najobičniji VIP Homebox office je riješio problem, bolja antena, i preko jednog LAN utora razvukao na switch i to je to, sve kompove spojio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Access point - mobilni internet

I ja sam to imao još prije u planu, ali homebox je bio zaključan na tele2, ali nije to loša stvar

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice