Vijek trajanja?!?

poruka: 12
|
čitano: 7.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vijek trajanja?!?

pozzz...imam lcd LG FLATRON Wide...cuo sam da ljudi govore da svaki monitor ima vijek trajanja odnosno broj sati koliko ce trajati....e sada mene zanima kako da ja saznam koliko ce jos moj monitor raditi...postoji li neki prog za to ili?

thx

AMD Athlon X2 4000+ 2x2,1 na 2x2,7 4gb ram- DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit i DDR2 2x1GB PC6400 (800MHz), A-Data Maticna-Gigabyte-S Series-GA-M720-US3 Grafa-Zotac GeForce 9500GT 512 mb 128 bitna,ddr2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vijek trajanja?!?
dalmata40 kaže...

pozzz...imam lcd LG FLATRON Wide...cuo sam da ljudi govore da svaki monitor ima vijek trajanja odnosno broj sati koliko ce trajati....e sada mene zanima kako da ja saznam koliko ce jos moj monitor raditi...postoji li neki prog za to ili?

thx

Od koga si to čuo
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
PC Street Hacker kaže...
dalmata40 kaže...

thx

Od koga si to čuo
 lol pa nije to šunka za pizzu da ima rok trajanja...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Vijek trajanja?!?

Hahahahahahah televizori LCD PLAZME ti imaju vijek trajnja oko 25000 sati tak sam i ja cuo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Hahahahahahah televizori LCD PLAZME ti imaju vijek trajnja oko 25000 sati tak sam i ja cuo

Je,ali nema sada brige zato.Moj je već 7 godina,pa ništa.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
PC Street Hacker kaže...
dalmata40 kaže...

thx

Od koga si to čuo
 hhhhhh
AMD Athlon X2 4000+ 2x2,1 na 2x2,7 4gb ram- DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit i DDR2 2x1GB PC6400 (800MHz), A-Data Maticna-Gigabyte-S Series-GA-M720-US3 Grafa-Zotac GeForce 9500GT 512 mb 128 bitna,ddr2
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

thx
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
PC Street Hacker kaže...
dalmata40 kaže...

thx

Od koga si to čuo
 Pa to ti je istina,autor nije nista pogrijesio ,LCD imaju 10 god trajanje otprilike....imas na netu pa nadji sebi prilog o tome ali ti je to ziva istina
17 godina

lcd.i noviji ti traju oko 50000 sati a to je jako puno... do tada ces sigurno promjenit monitor :D, a i to je samo deklarirano vrijeme do kvara sto ne znaci da se nemoze pokvarit puno ranije a isto tako da nece trajati i duze....

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
16 godina
neaktivan

nek je radni vijek 30000 sati i neka radi 8-10 sati na dan to tije nekih desetak godina. svi noviji monitori imaju toliki ili čak duži radni vijek, pa se nemoraš brinuti, a i ovako i onako svi mi mijenjamo monitore(pa i cijeli komp) svakih dvije, tri godine

17 godina
Vijek trajanja?!?

da ali to je zanemarivo koliko oni traju... prije ce ti izgorit kuća nego sta ce ti proc vjek trajanja monitora Smijeh

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
Vijek trajanja?!?

To ti zavisi kako se s njim koristis, jel ga stalno diras,okreces...koliko si dnevno za kompom...(koliko si ga puta zali sokom ili vodom...XD)

Intel Core2 Quad 2.4 GHz 2 GB RAM Nvidia GeForce 8500GT 512MB WD 200GB Logitech Cordless Desktop Wave Pioneer DVD-RW DVR-110D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice