Imam monitor Samsung SyncMaster T200HD i posto imam kablovsku prikljucenu na njega tako sam prebacim kad hocu tv ili komp na daljinskom..Moje pitanje je :Da li mogu kad gledam tv to snimati nekim programom iz kompjutera naprimjer gledam neku seriju koje se nema nigdje nac na netu pa da snimam epizode???
Snimanje dok gledam tv
- poruka: 16
- |
- čitano: 2.185
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Niko?????
nisi dobio software uz monitor?
Ne možeš to tako snimati. Za snimanje ti je potrebna TV kartica, i onda bi morao spojiti antenski kabel i u tu karticu da omogućiš snimanje.
Jbg a kolko kosta tv kartica?
nisi dobio software uz monitor?
Jesam :D
Nezz meni jedan covjek reko da moze pa ja pitam ovdje on kaze moze al ja neznam kako ? :(((((
Nemam sad para za to i za novu grafu i napajanje i jos novi mobitel :D
Nezz meni jedan covjek reko da moze pa ja pitam ovdje on kaze moze al ja neznam kako ? :(((((
Nemam sad para za to i za novu grafu i napajanje i jos novi mobitel :D
ne znam ako ti tv radi odvojeno od rada kompa, a čini mi se da je, onda mislim da ne može (nisam siguran)
Znaci na daljinskom prebacim kad hocu tv kad racunalo :)))
Znaci na daljinskom prebacim kad hocu tv kad racunalo :)))
da, a nemaš usb na monitoru?
Mislim da ne ima samo 2 HDMI
Mislim da ne ima samo 2 HDMI
onda bi vjerojatno mogao snimati s dvd snimačem (valjda), no u tom slučaju ti se više isplati tv kartica
Snimanje s HDMI-a za sada ne podržava ni jedan DVD snimač (zbog HDCP-a), a pitanje je i je li to HDMI izlaz, a ne samo ulaz.
Snimanje s HDMI-a za sada ne podržava ni jedan DVD snimač (zbog HDCP-a), a pitanje je i je li to HDMI izlaz, a ne samo ulaz.
da... gledao sam malo specifikacije, vidio sam da neki imaju i scart, pitanje je što on sve ima od ulaza