Samsung S24B350T crni rub sa lijeve strane panela

poruka: 6
|
čitano: 2.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Evo kupih i ja novi monitor i evo problema, naime panel kao da nije centriran tj. ima rub od 3mm s lijeve strane. Spojen je preko hdmi , overscan je na na 0%.

U ovoj temi sam citao da je takav slučaj riješen na lg monitoru kupovinom mnogo skupog HDMI kabela, pa me zanima dali to drži vodu ili da ipak probam reklamirati monitor u Linksu? Hvala.

rub na monitoru rub na monitoru
Carpe Diem
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 17:26 (mileni007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To je samo s lijeve strane? Kod mene kad sam prikopčao D-Sub kabel sve je bilo normalno ali kad sam preko HDMI kabla spojio sa sve četiri strane mi je bio takav rub i riješio sam pomoći CCC, vidim da i ti imaš AMD grafu pa si pogledaj u postavki kao na slici. Ako ne pomogne onda u postavkama monitora se poigraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung S24B350T crni rub sa lijeve strane pan
vrinho kaže...

To je samo s lijeve strane? Kod mene kad sam prikopčao D-Sub kabel sve je bilo normalno ali kad sam preko HDMI kabla spojio sa sve četiri strane mi je bio takav rub i riješio sam pomoći CCC, vidim da i ti imaš AMD grafu pa si pogledaj u postavki kao na slici. Ako ne pomogne onda u postavkama monitora se poigraj.

da, samo sa lijeve strane je. Sve sam vec probao i ccc, cak i drugi hdmi kabel i nista. Navodno je s kabelom za 250 kn rijesen taj slučaj {#} , a baš mi se ne daje ta lova.

Carpe Diem
14 godina

Pa i kod mene je s lijeve i desne strane rub oko milimetar-dva ali ni ne primjećujem to i mislim da je ludost davati za kabel 250 kn za koji nisi ni siguran dal će riješiti to. Ali ako tebi tolko smeta onda ga radije daj na reklamaciju pa vidi što će reći. 

Sad dok malo bolje pogledam kod tebe mi se čini da je dosta više od 3 mm.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 17:46 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung S24B350T crni rub sa lijeve strane pan

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=1021 - to bi bilo rješenje ali nije 100% ziher {#}

problem je u tome sto je sa svih ostalih strana lijepo uz rub slika, pa mi ovo s lijeve strane "krade oko", probat cu još koji kabel nabavit pa probati, nedam one pare za kabel

Carpe Diem
11 godina
neaktivan

Dižem topic..

S obzirom da posjedujem navedeni monitor i imam isti problem, bilo bi dobro kad bi vidjeli nastavak priče..

Skoro da sam odustao od pokušaja rješavanja crnih rubova, nema načina za promjenu putem opcija grafičke ili monitora..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice