Program nece da mi se otvori na monitoru

poruka: 10
|
čitano: 4.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Program nece da mi se otvori na monitoru HITNO !!!

Ovako Pokrenem program i nece da se pojavi na monituru, ali radu u task menageru...trazio sam po googlu i pise da je mozda ukljucen multiple monitors, i proverio sam i valjda nije...Pokusao sam vise puta reinstall aplikaciju i nista..pokusao sam i na drugom user-u i opet nista...pa ako neko moze da mi pomogne molim vas..
Koristim Windows XP, a aplikacija je WWIN poker, i nikad nisam imao problema sa ovim do sad...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Program nece da mi se otvori na monitoru HITNO
nikola97 kaže...

Ovako Pokrenem program i nece da se pojavi na monituru, ali radu u task menageru...trazio sam po googlu i pise da je mozda ukljucen multiple monitors, i proverio sam i valjda nije...Pokusao sam vise puta reinstall aplikaciju i nista..pokusao sam i na drugom user-u i opet nista...pa ako neko moze da mi pomogne molim vas..
Koristim Windows XP, a aplikacija je WWIN poker, i nikad nisam imao problema sa ovim do sad...

Tebi se jednostavno ne pokreće aplikacija, ili aplikacija ne valja (loša crackana app?) ili joj ne paše win, ii trebas update drivera, ili fali neki drugi runtime, ili su ti generalno windowsi u "banani".

9 godina
neaktivan

aplikacija je radila do pre 4-5 dana,i doslo mi obavestenje za update, ja sam kliknuo "OK" i u sredini updata prekinuo, od tad mi se pojavi da radi u task menageru ali nece da se pokrene na monitoru i normalno trosi RAM memoriju kao sve ostale aplikacije koje su upaljene,

a aplikacija normalno radi na windows XP(msm podrzava sve sisteme) driveri su mi updatovani...stvarno mi je bitno da napravim ovo pa ako znas rijesenje neko pomozi..

9 godina
neaktivan

i vise sam je puta reinstall

14 godina
nikola97 kaže...

aplikacija je radila do pre 4-5 dana,i doslo mi obavestenje za update, ja sam kliknuo "OK" i u sredini updata prekinuo, od tad mi se pojavi da radi u task menageru ali nece da se pokrene na monitoru i normalno trosi RAM memoriju kao sve ostale aplikacije koje su upaljene,

a aplikacija normalno radi na windows XP(msm podrzava sve sisteme) driveri su mi updatovani...stvarno mi je bitno da napravim ovo pa ako znas rijesenje neko pomozi..

Update aplikacije si prekinuo?Uglavnom skršena ti aplikacija, to što je u memoriji ne znači da se pokreće do kraja. Probaj izbrisati app i onda počisti sve tempove (najbolje ccleaner), pa probaj je još jednom friško instalirat..

Ak to ne uspije uvijek možeš probat vratiti system restore na dan kad ti je app radio, inaće tesko mi je ovako ti pomoći, trebalo bi pogledati i logove u event vieweru jel ima ikakvih greška pa prema tome "debugirat"....

9 godina
neaktivan

Skinuo sam  CCleaner
Professional trail verziju , a Kako da obrisem tempove ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 11:45 (nikola97).
14 godina
nikola97 kaže...

Skinuo sam  CCleaner

Stisneš run i to je to..

9 godina
neaktivan

Ovako uradio sam kao sto si rekao i nista, da li je moguce da je do flash playera gledao sam sys req i treba 128mb graficke kod mene je 64mb..jbg los racunar... msm radilo je prije sa ovim FP nije bilo nikakvih problema ...

a aplikacija radi u task-u ali samo u processu

9 godina
neaktivan
ivicask kaže...
nikola97 kaže...

Skinuo sam  CCleaner

Stisneš run i to je to..

Kao sto sam vec napisao odradio sam to, i sad sam nasao da je za pokretanje aplikacije potreban adobe air, i msm da sam adobe air prekoniu u updetu nisam siguran sad sam ga reinstall i nista..stv mi je bitno da napravim ovo posto mi drugi racunar na popravci...cekam novu graficku i nece valjda biti zavrsen za 2-3 sedmice

9 godina
neaktivan
Program nece da mi se otvori na monitoru

Ljudi jel zna iko sta da radim ??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice