Problem sa monitorom!

poruka: 7
|
čitano: 830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa monitorom!

Pozdrav. Imam CRT monitor, i kada upalim računar, slika je normalna i kada dođe onaj dio Windows XP Dobrodošli..., onda ona počne treperiti i tako otprilike nekih 20-30 sekundi. Ako iko zna kako riješiti ovaj problem zamolio bih ga da napiše!

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa monitorom!
Stavi refresh rate na 75 Hz ili ako mozes na 85.
Ako ti ne rijesi problem, mijenjaj monitor, vrijeme za to je doslo (jos prije 5 godina lol).
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa monitorom!
191x7 kaže...
Ako ti ne rijesi problem, mijenjaj monitor, vrijeme za to je doslo (jos prije 5 godina lol).

Možeš li mi pojasniti kako ću to uraditi?

17 godina
Problem sa monitorom!
Koji su Windowsi u pitanju? Uglavnom je na foru desni klik na desktopu, properties/svojstva i tu negdje nadjes refresh rate ili osvjezenje.
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Vehid kaže...

Pozdrav. Imam CRT monitor, i kada upalim računar, slika je normalna i kada dođe onaj dio Windows XP Dobrodošli..., onda ona počne treperiti i tako otprilike nekih 20-30 sekundi. Ako iko zna kako riješiti ovaj problem zamolio bih ga da napiše!

Gle vraga, isti problem na starijem PC-u koji je završio kod klinaca, odnosno braće i sestara od cure mojeg frenda. Znam da ove rodbinske relacije zvuče kao iz turskih sapunica.

12 godina
neaktivan
Vehid kaže...
191x7 kaže...

Stavio sam na 75 Hz, ali ne pomaže, da nije kakav problem hardverske prirode?

17 godina
Problem sa monitorom!
Lako moguce i vrlo vjerojatno; kao sto rekoh treba novi monitor.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice