da cujemo sta se nudi, graficka je saphire ati hd4650 1gb ddr3
molim da se uz preporuke navede tocan model i cijena barem.
da cujemo sta se nudi, graficka je saphire ati hd4650 1gb ddr3
molim da se uz preporuke navede tocan model i cijena barem.
Cek sta nisi otvorio temu sa 20" monitorom???
Ma jest samo ga je zbunilo kaj smo mu rekli da mu je grafa slaba za 20 inch monitor u igrama
http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010269 ovo ti je najace za 19 inch.........ima i LG jedan ovakve specifikacije samo ne mogu ga naci........bude uvjek na bug stranicama u casopisu
Pa mogao je tamo i pitati btw ne otvarati još jednu temu... XD Samo vjerovatno ne zna jer je novi
Pa mogao je tamo i pitati btw ne otvarati još jednu temu... XD Samo vjerovatno ne zna jer je novi
Pa kazeti da su tamo trebo postat temu a ne otvarat
bah nisam trazio 20" nego sam se za**bao u naslovu koji se neda mjenjat.
pisao sam domagoju da makne prvu jer se slazem da nema bas smisla.
Onda 19 inch?
Onda 19 inch?
Malo sam mislio i ono kao da mi nešto ili netko kaže ma nešto tu ne štima? Ma da, ono... Zašto danas kupovati samo 19" kada imaš već po 1100 kuna dobre 20" i 20"+ monitore? I koji su već trend u informatici.
Malo sam mislio i ono kao da mi nešto ili netko kaže ma nešto tu ne štima? Ma da, ono... Zašto danas kupovati samo 19" kada imaš već po 1100 kuna dobre 20" i 20"+ monitore? I koji su već trend u informatici.
Biti radila ovako OK ,u filmovima i drugim stvarima....samo u igrama ne bi bila dobra
Biti radila ovako OK ,u filmovima i drugim stvarima....samo u igrama ne bi bila dobra
ja imam 19" monitor NEC
Ja imam Samsung 923NW 19' Widescreen i prezadovoljan.
U mene je Asus VW193D-B. Imam ga par tjedana i za sada sam zadovoljan. Cijena je pristupačna, cca. 900 kuna i ima jamstvo od 3 godine. Jednostavno rečeno, sve što meni treba.