Preporuka Monitor do 3000kn

poruka: 4
|
čitano: 1.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kupujem novi monitor do 3000kn e sad kad pogledam tu je lcd, led neznam za koju se tehnologiju odlučiti veličina ekrana mi nije previše bitna ,obavezno mora imati Full

HD i hdmi konektor,nebi bilo loše da ima ugrađen tv tuner al ne obavezno  služio bi za standardan rad, igranje igrica i gledanje filmova. šta bi mi preporučili LED ili LCD

TE koji model

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LCD je tehnologija izrade, a LED vrsta (način) osvjetljenja!

U svakom slučaju kupuješ i jedno i drugo.

Ali najvažnije, pazi da kupiš monitor sa IPS matricom!

E sad na tebi je da odlučiš da li želiš 24" ili 27" (mislim da za navedeni iznos nemožeš dobiti 27" monitor sa IPS matricom) i da li možda želiš 3D monitor!

Jedan prijedlog: Link

24" monitor sa IPS matricom, 16:10 omjerom stranica, velika radna površina, nema tv-tuner ali to možeš riješiti tako da ugradiš tv karticu u komp.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidim da ima kupiti i touch screen monitora dali vrjedi uzeti ts monitor na primjer ovaj http://www.protis.hr/products/details/monitor-osjetljiv-na-dodir-215-dell-st2220t-1920x1080-250-cdm2-10001-8ms-black/60322 jer sad sve nove generacije windowsa dolaze s podrškom za ts  3d monitor ne želim jer to uvlači u još veće troškove naočale grafička...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobra ideja!

Ako misliš da ćeš koristiti, samo naprijed!

Ovaj model mi se čini ok, pogledaj malo recenzije po netu, jedino bi bilo lijepo da ima veću dijagonalu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice