Mutna slika

poruka: 39
|
čitano: 18.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mutna slika

Imam Samsung SyncMaster 2232bw.  

Prije par danas mi se u određenom dijelu ekrana slika stalno pojavljuje iritantno mutna. Zanimljivo je da se ne širi na ostatak monitora već je uvijek na istom dijelu.

Najbolje se prijeti na tekstu. Kao da se na tom djelu smanjila rezolucija pa je malo u kockicama.

Zna li tko o čemu se radi?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3

0 0 hvala 0
17 godina
Mutna slika

Daj sliku da vidimo, probaj uslikati fotićem.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mutna slika

Stisni prt scr tipku odi u paint>edit>paste pa spremi negdje sliku i stavi u ovu temu da možemo vidit.

Djela govore.Milan Banditič.
Moj PC  
0 15 hvala 0
17 godina
RE: Mutna slika
Hrvoje.com kaže...

Stisni prt scr tipku odi u paint>edit>paste pa spremi negdje sliku i stavi u ovu temu da možemo vidit.

lol
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
17 godina
Hrvoje.com kaže...

Stvarno pomažeš čovjeku...
Jedan od mojih monitora je upravo taj koji si spomenuo, međutim u 2 ipo godine koliko ga imam nisam promjetio taj problem. Slikaj fotićem (nemoj mobitelom, molim te) i pošalji.
17 godina
Hrvoje.com kaže...

Možda je problem u hardveru monitora, pa taj screnshoot će izgledati savim normalno, bolje neka uslika fotićem.
programcici.bloger.hr
15 godina
neaktivan

pozdrav ljudi. malo kasnim na temu al imam isti problem i poludit cu.....nemam fotic da uslikam. imam asus 21" i sapphire 3870. jednostavno su pikseli zamuceni u desnih 10 cm monitora. u starom catalystu sam uspio nekak jedva to namjestit jer je imao ono fino namjestanje u svim smjerovima. sad u novom to nema i sranje je, ne znam sta da radim.

17 godina
Mutna slika

Jeli imas slucajno zvucnik ili pojacalo blizu tog djela? Odmakni ih, aj uslikaj nekeko i posalji da vidimo

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je,čovječe zvučnik je odmah pokraj. i stanica od fuckn bezicnih slusalica!!!

15 godina
neaktivan

isse ne vjerujem, nestalo je. hvala puno!!

15 godina
Mutna slika

Pa ja se ako imam garanciju nebi ni htjo mucit odi pitat i zamjenit 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Mehagar kaže...

je,čovječe zvučnik je odmah pokraj. i stanica od fuckn bezicnih slusalica!!!

Pa makni ih, to ti je neka vrsta magnetnog polja, ne znam kako točno djeluje, javit ce se brzo ovi načitani pa ce ti reći :D. Uglavnom mješa boje na monitoru i muti sliku.

BTW frendu mi je monitor stajao na pojačalu, kucnom i dva velika zvučnika sa strane su bila i na kraju kad je sve to maknuo ostalo je trajno oštećenje, jest da je stari CRT monitor bio, u oba donja kuta mu se mješale boje, ono ljubičasto zeleno plava.

GRDI-146 kaže...

Pa ja se ako imam garanciju nebi ni htjo mucit odi pitat i zamjenit 

Da tako iskljucis monitor i odneses, kad ono u servisu radi normala, dodes kuci on opet blesa, dode serviser i makne ti zvucnike i ti ispanes bleee. (no offense)

Bolje pitati na forumu mozda ti netko i pomogne.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 13:45 (goodye).
15 godina
neaktivan

ne, nije to to-opet je mutno....ma nosim cijeli komp na servis pa nek se snalaze, ne mogu vise s tim glupostima..ne znam.

17 godina
Mutna slika

Pa daj mozes li uslikati i staviti sliku i screen shot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kad napravim print scr slika je savrsena kad ju pomaknem na ispravan dio monitora,znaci ne vidi se razlika. pa onda znaci da je do monitora??
16 godina
protjeran
Hrvoje.com kaže...

lol,koji si ti n00b! Pa ak je stvar hardwerska(monito) u screenshotu se neće vidjeti problem Cool

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan
jasno
16 godina
protjeran
momak kaže...

Imam Samsung SyncMaster 2232bw.  

Prije par danas mi se u određenom dijelu ekrana slika stalno pojavljuje iritantno mutna. Zanimljivo je da se ne širi na ostatak monitora već je uvijek na istom dijelu.

Najbolje se prijeti na tekstu. Kao da se na tom djelu smanjila rezolucija pa je malo u kockicama.

Zna li tko o čemu se radi?

Pada mi napamet da je bio izložen Magentskom polju - dakle,idi u opcije monitora i nadji opciju: "Degauss" i pokreni je...

To bi trebalo pomoć...

Ak ne pomogne ili nemaš tu opciju,iskopčaj monitor na 10-20 minuta...

Ak ni to ne pomogne javi se o5...  ...pa da vidimo sta cemo dalje...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan

Još se sjećam kako su se davnih 1990-ih sa disketa koje su stajale blizu magneta podaci odlazili u paramparčad... uglavnom, mislim da se taj problem događa samo kod određenih (vjerovatno ovih novih ultra-smrt 16:10 48inčnih monitora Nike i All-Star -- ha ha šminkeri!) monitora, tako da nemam iskustva sa tim problemima, mada mi je moj 2.1 sistem 20cm od monitora :) (bez brige, sve je to jednakostranični trokut - stariji čitatelji Buga znaju o čemu laprdam...)

... this might be a debatable question but what on earth is a fatal exception? ... vau kako sam smiješan... boli glava...
15 godina
neaktivan

evo ovako: stavio sam win 7 sinoć i nema NIČEGA,sve je savrseno!!!! Izgleda da se grafa i vista nisu bas volile:)

ugl ljudi, hvala na pomoći, vjerujem da ce svi ti postovi pomoci nekome...

16 godina
neaktivan
Mehagar kaže...

evo ovako: stavio sam win 7 sinoć i nema NIČEGA,sve je savrseno!!!! Izgleda da se grafa i vista nisu bas volile:)

ugl ljudi, hvala na pomoći, vjerujem da ce svi ti postovi pomoci nekome...

Možda si imnao virus na Visti...

xZero-Hacking is life!
16 godina
neaktivan
Strašno! Ljudi bajaju o magnetskom polju a u pitanju je lcd monitor! Lalo magnetsko polje može utjecati na lcd?????
17 godina
neaktivan

Ja bas htio to napisati. Kakav degasus kakvo magnetno polje. Koje provale ;)

17 godina
neaktivan
i542 kaže...

Još se sjećam kako su se davnih 1990-ih sa disketa koje su stajale blizu magneta podaci odlazili u paramparčad... uglavnom, mislim da se taj problem događa samo kod određenih (vjerovatno ovih novih ultra-smrt 16:10 48inčnih monitora Nike i All-Star -- ha ha šminkeri!) monitora, tako da nemam iskustva sa tim problemima, mada mi je moj 2.1 sistem 20cm od monitora :) (bez brige, sve je to jednakostranični trokut - stariji čitatelji Buga znaju o čemu laprdam...)

Ajd ne lupardaj. Nikakvo magnetno polje ne moze uticati na sliku na LCD monitoru bio on nike ili bilo koji drugi brand. Razumijes li ti uopste zasto su zvucnici radili to sto su radili na crt monitorima i kako funlcionise LCD i zasto to se ne moze desiti na lcdu?

16 godina
neaktivan
Mutna slika

OMG! Pa valjda znate da je sva elektronička oprema osjetljiva na magnetsko polje. A jel,po vama LCD je mehanički???

E Pa i on je elektronički. I magnetsko polje može utjecati na negov rad.

Preporučujem moderatorima da lockaju ovu temu jer je problem riješen i pokrenula se rasprava...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd prosvijetli nas kako to magnetno polje zvucnika ili bilo cega sto neko moze imati pored monitora moze uticati na zamucenje slike.

Eto pokazi svoje znanje. MAda nekako slutim da se vise neces javiti. I zasto da lcokaju ako neko moze nesto nauciti iz tvog buduceg posta. Evo nas dvojica zadnjih koji tvrdimo da lupardas cemo prvi nesto nauciti. Prosvijetli nas.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ajd prosvijetli nas kako to magnetno polje zvucnika ili bilo cega sto neko moze imati pored monitora moze uticati na zamucenje slike.

Eto pokazi svoje znanje. MAda nekako slutim da se vise neces javiti. I zasto da lcokaju ako neko moze nesto nauciti iz tvog buduceg posta. Evo nas dvojica zadnjih koji tvrdimo da lupardas cemo prvi nesto nauciti. Prosvijetli nas.

Ste ikad pomislili zašto kod jakog EM polja elektronički uredjaji prestaju raditi? Mislim da niste. Neželim se raspravljati. I onako ste vas dvojica tu "naj pametniji"

Osmijeh

EDIT: Na svojem LCD monitoru sam imao problem vrlo izobličene slike. Problem: Pored monitora je bio magnet iz HDD-a kojiu sam tu greškom ostavio. Maknuo sam magnet i monitor o5 r4adi k'o curica!Osmijeh

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 18:22 (xZero).
17 godina
neaktivan

Hahahahahhah

mAgnet iz HDD-a? Hahhahahahhahahaha

Koji si ti lik ;)

Ajd to ce ti povjerovati neko ko nije isao u osnovnu skolu ali ja kao masinac jako tesko ;)

Jakog EM polja? Neko u kuci ima magnet jacine EM pulsa?

Hhahahahahaha

Joj ajd majke ti cuti i nikad vise se ne javljaj jer se prosipas ovdje ko niko.

16 godina
neaktivan

xzero, udari glavom u najbliži zid ili mi daj model tog lcd-a koji ima degauss opciju pa da ja udarim s glavom u zid

Aj molim te, snimi kako ti magnet (bilo koji) i najmanje utječe na prikaz lcd-a

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 23:23 (Katana).
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ste ikad pomislili zašto kod jakog EM polja elektronički uredjaji prestaju raditi? Mislim da niste. Neželim se raspravljati. I onako ste vas dvojica tu "naj pametniji"

Osmijeh

EDIT: Na svojem LCD monitoru sam imao problem vrlo izobličene slike. Problem: Pored monitora je bio magnet iz HDD-a kojiu sam tu greškom ostavio. Maknuo sam magnet i monitor o5 r4adi k'o curica!Osmijeh

Kako onda neki LCD ekrani dolaze sa ugradenim zvucnicima?

Kako ljudi drze jaaake zvucnike cik do LCD ekrana i nemaju nikavih problema?

Znas li kako funkcionira LCD ekran i kuzis li da nije samo razlika u debljini u odnosu na CRT?

...I daj covjece imas barem 3 accounta ovdje na forumu, sto ne koristis samo jedan? Ne pametuj sa lockovima, tebi bi trebalo staviti lock na ostale acount i poslati te na magnetsku rezonancu da vide kakvo je magnetsko polje tebe ostetilo (mozda ono od Zemlje kojem smo svi izlozeni)... Ako je, pogodi se gaussovim topom (imas na Ogame, ne treba velika tehnologija, mozda ga slozis pomocu magneta iz hard diska i isporgramiras kao sto programiras opasne viruse kojih se svi bojimo)!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 1:52 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice