Kao što piše pod "Moj PC" Imam AOC e2250Swda monitor koji je prakticki najjeftiniji monitor od 21.5" sa full HD rezolucijom, 60Hz i ugradjenim zvucnicima. Ali, imam problem. Ne znam da li da stavim ovu temu tu ili u softverske probleme, pošto ne znam je li problem to monitora ili do softvera. Naime, kada sam u igri ili nekoj aplikaciji koja se vrti s mnogo fpsa, monitor pocne zujiti(zvucnici). Kada ih stavim (na podesavanju monitora) na manje od 100 zujanje se malo smanji. U nekim slucajevima, ako ugasim zvuk totalno (ali samo preko fizickih tipki na monitoru) zujanje prestane, u nekima ne. Zna li netko u cemu je problem? Iritantno je, a i bojim se da nije neki kvar. Ako radi stetu kompjuteru, moze li izdrzati do bozica kada budem kupovao novi headset? Takodjer, monitor nije prikljucen HDMI konekcijom vec DVI (ili DVI-D ne znam u cemu je razlika, ima li razlike?) i posebnim kablom za zvuk. Staviti cu i sliku u slucaju da nisam dobro pojasnio konekciju s kompjuterom. Naime, taj kabel je u DVI utoru, i imam jos neki D-SUB utor...
Znaci dva pitanja.
U cemu je problem?
Moze li se popravili/Kako da se popravi?